کد خبر: ۵۱۲۱
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۴

وام ساخت مسکن افزایش یافت

تسهیلات مسکن پیش از این ۳۶۰ هزار میلیارد تومان بود که طبق مصوبه مجلس این تسهیلات به ۴۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده که دولت موظف است این تسهیلات را به سازندگان اختصاص دهد.
وام ساخت مسکن افزایش یافت

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، عضو هیئت مدیره انجمن انبوه سازان تهران گفت: افزایش تسهیلات ساخت مسکن می‌تواند بازار مسکن را به رونق برساند.

 

وام ساخت مسکن افزایش یافت

 


بیشتر بخوانید: قیمت رهن و اجاره در منطقه یک تهران



آقای حسن محتشم گفت: دولت مقرر کرده بود که یک میلیون واحد مسکونی را در مدت یک سال بسازد، اما تاکنون این وعده محقق نشده و بعید است که بتوانند با توجه به میزان تسهیلات سازندگان در این بخش اقدامی انجام دهند.

 


به گفته عضو هیئت مدیره انجمن انبوه سازان تهران در سال ۱۴۰۱، ساخت تعداد قابل توجهی از این واحد‌ها با توجه به افزایش سقف اعتبارات بخش مسکن محقق می‌شود و افزایش تسهیلات به ۴۰۰ هزار میلیارد تومان نقش موثری در بهبود وضعیت بازار مسکن دارد.

افزایش اعتبارات بخش مسکن قدم موثری برای تزریق پول و نقدینگی به بخش مسکن است و عامل افزایش تولید در این بخش محسوب می‌شود.

یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دولت در حوزه مسکن اجرای ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی است.

پیش از این تسهیلات مسکن ۳۶۰ هزار میلیارد تومان بوده که طبق مصوبه مجلس این تسهیلات به ۴۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده که دولت موظف است این تسهیلات را به سازندگان اختصاص دهد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر