کد خبر: ۵۱۱۵
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۰

بورس در راه تعادل

بازار سهام به شرایط متعادلی رسید و شاخص کل بورس تغییر جهت داد.

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از اقتصادنیوز، معاملات بازار سهام امروز به شرایط متعادلی رسید. گرچه شاخص کل بورس با افزایش ۲.۳۸ هزار واحدی (معادل ۰.۱۸ درصد) در نقطه ۱.۳۳۵ میلیون واحد ایستاد، اما شاخص هوزن بورس با ۳۶۹ واحد افت (معادل ۰.۱۱ درصد) در نقطه ۳۳۸.۷ هزار واحد ایستاد.

 

بورس در راه تعادل

 


بیشتر بخوانید: پیش بینی بورس در این هفته



کگل، شتران، کچاد، فولاد شبندر و شپنا نماد‌هایی بودند که شاخص کل بورس را با بیشترین افزایش مواجه کردند. البته شستا با بیشترین کاهش ارطززش بازار مواجه شد. شاخص کل فرابورس هم با ۲۸.۱ واحد افت در نقطه ۱۸.۱ هزار واحد ایستاد. آریا، صبا، خدیزل، شجم و توسن نیز جزو نماد‌هایی بودند که با بیشترین کاهش ارزش بازار، شاخص را نزولی کردند.
حقیقی‌ها چقدر از بورس و فرابورس پول خارج کردند

 


ارزش کل معاملات بازار سهام امروز ۵.۸۷ همت بود که سهم ۳.۰۱ همت براورد شد که نسبت به روز قبل کاهش محسوسی داشت. با این وصف معاملات امروز حقیقی‌ها نسبت به روز گذشته شرایط متعادل تری را سپری کردند؛ به طوریکه حقیقی‌ها ۲۱۸.۹ میلیارد تومان از بازار سهام خارج و ۳۰۰ میلیون تومان هم وارد صندوق‌های با درآمد ثابت وارد کردند.

البته حقیقی‌ها در روز دوم در هفته آخر اسفند همچنان فروشنده بودند، اما وضعیت تا حدودی متعادل شده بود. سرانه خرید حقیقی‌ها ۲۰.۷ میلیون تومان و سرانه فروش حقیقی‌ها ۲۴.۱ میلیون تومان بود.

ارزش اولیه صف‌های خرید نیز از ۵۱۳.۲ میلیارد تومان به ۲۵۸.۴ میلیارد تومان رسید. ارزش صف‌های فروش نیز از ۱۳۶.۲ میلیارد تومان به ۱۹۷.۲ میلیارد تومان رسید. در معاملات امروز، تعداد نماد‌های دارای صف خرید (۸۲ نماد) برتری نسبی به تعداد نماد‌های دارای صف فروش (۷۴ نماد) داشتند.

بیشترین خروجی پول حقیقی‌ها در معاملات امروز برای نماد‌های وگردش با ۲۵.۷ میلیارد تومان، بپاس با ۱۶.۶ میلیارد تومان، فملی با ۱۵.۴ میلیارد تومان، خودرو با ۱۲.۹ میلیارد تومان و خساپا با ۱۲.۴ میلیارد تومان بود. همچنین بیشترین ورودی پول حقیقی‌ها هم برای کگل با ۱۵ میلیارد تومان، اتکام با ۱۴.۹ میلیارد تومان، بالاس با ۱۱.۵ میلیارد تومان و شتران با ۱۰.۵ میلیارد تومان بود.

حقوقی‌ها همچنین در نماد‌های بانکی (وبملت، وتجارت) خودرو، شپنا و شتران بیشترین موقعیت خرید و در نماد غبشهر بیشترین موقعیت خرید ایجاد کردند.
سهمی که در فرابورس صف خرید شد

بیشترین نسبت حجم به شناوری برای نماد بالاس با ۱۵.۶ درصد بود. معاملات امروز مهندسی تاسیسات راه آهن در بازار دوم فرابورس با ۴.۹۱ درصد شاهد تشکیل صف‌های میلیونی ۱.۰۳ سهمی بود.

در بورس کدما با ۴.۹۹ درصد بیشترین بازدهی و بشهاب با ۴.۹۹ درصد بیشترین افت قیمت را تجربه کرد. همچنین شستا، خودرو، خساپا، شتران و خپارس بیشترین حجم معاملات را در این روز در بورس به ثبت رساندند. برترین گروه‌های صنعت برای گروه‌های فلزات اساسی، خودرو، فرآورده‌های نفتی، شیمیایی و کانه‌های فلزی بودند.

در فرابورس دکپسول با ۴.۹۷ درصد بیشترین بازدهی و کلر با ۴.۹۹ درصد افت، بیشترین کاهش قیمت را تجربه کردند. بیشترین حجم معامله هم برای کرمان و تجلی بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر