کد خبر: ۵۱۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۶

طرح صیانت و اقتصاد کشور

کارشناسان معتقدند طرح صیانت از فضای مجازی براساس بررسی‌ها نشان می‌دهد که این طرح فاقد امکان اجرایی است

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از نبض فناوری" کارشناسان معتقدند طرح صیانت از فضای مجازی براساس بررسی‌ها نشان می‌دهد که این طرح فاقد امکان اجرایی است؛ اما در صورت اجرایی بیکاری یکی از مهم‌ترین تبعات اقتصادی اجرای طرح خواهد بود که تبعات اجتماعی و فرهنگی هم به دنبال خواهد داشت.

 

طرح صیانت و اقتصاد کشور

 


بیشتر بخوانید: تقی پور: انتقادات به صیانت حاشیه‌ای است!



به گزارش خبرنگار «نبض فناوری» این روز‌های بحث صیانت از فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی نیز داغ بوده به گونه‌ای که کارشناسان در کلاب هاوس به تشریح معایب و محاسن آن پرداخته و معتقدند که اجرای آن باعث بروز بسیاری از مسائل در کشور خواهد شد.

در همین راستا بهمن فلاح، کارشناس بازار‌های مالی و پژوهشگر اقتصادی در کلاب‎ هاوس با اشاره به اینکه طرح صیانت چه بلایی بر سر اقتصاد می‌آورد؟ گفت: من به هیچ عنوان به مبانی فکری طراحان طرح صیانت کاری ندارم، اما بررسی‌های اقتصادی بیانگر این است که این طرح فاقد امکان اجرایی است و بار مالی اجرای آن برای اقتصاد ایران بسیار سنگین است.

فلاح گفت: طرح صیانت به هیچ وجه ربطی به موضوع اینترنت ندارد بلکه آن‌ها می‌خواهند که اینستاگرام را محدود و فیلتر کنند که متاسفانه از قِبل آن اکثر کسب و کار‌های اینترنتی تعطیل و یا حتی با مشکل بزرگی مواجه خواهند که این موضوع در نوع خود چالش‌های زیادی را برای اقتصاد کشور به همراه خواهد داشت.

فعلان حوزه کسب و کار معتقدند در صورت تصویب نهایی این طرح بسیاری شغل خود را از دست می‌دهند و بسیاری از مردمی که توانایی شروع کسب و کار به علت نبود سرمایه اولیه را نداشتند توانسته‌اند با ورود به اینستاگرام کسب و کار خود را راه اندازی کرده و کسب درآمد کنند؛ بنابراین بیکاری یکی از مهم‌ترین تبعات اقتصادی اجرای طرح صیانت است که تبعات اجتماعی و فرهنگی هم به دنبال خواهد داشت. در شرایطی که کرونا چالش‌های زیادی را در دنیا ایجاد کرد، کسب و کار‌های سنتی نیز منسوخ شد، زیرا مردم امکان حضور در بازار و خرید از مغازه‌ها را نداشتند. فضای مجازی در این بین و با استفاده از این فرصت رشد کرده و آنچه مورد انتظار مردم است را فراهم کرد به طوری که امروزه برخی ممکن است در طول سال یک بار هم برای خرید حضوری به بازار مراجعه نکنند.

کارشناسان اذعان براین دارند اگر مسئولان بخواهد مردم در پلتفرمی نباشند، نیازی به تصویب قانون ندارد و می‌تواند همان اقدامی که برای پلتفرم سیگنال انجام داد را اینجا نیز عملیاتی کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟ نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟
در پی اعلام برخی مسافران در خصوص افزایش نرخ بلیت اتوبوس در برخی مسیر‌ها و پرداخت وجه اضافه به رانندگان در طی مسیر، رئیس هیات مدیره اتحادیه شرکت­‌های تعاونی مسافربری کشور اعلام کرد که هیچ افزایش قیمتی در روز‌های اخیر در بلیت اتوبوس نداشتیم و هرگونه گران‌فروشی در این بخش تخلف است.
زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه
نتایج امتحانات نهایی و داخلی دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی نه تنها اعلام شده بلکه در حال حاضر، پیش ثبت‌نام‌های پایه‌های اول و هفتم نیز آغاز شده است. همچنین از امروز داوطلبان آزمون سمپاد و نمونه دولتی می‌توانند نسبت به اخذ کارت ورود به جلسه اقدام کنند.
پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا
نعمت این همدلی و هم نوایی و همبستگی را باید شکر نهاد و ضرورت آن، اکنون بیش و پیش از همه بردوش حکومت است که هوشمندانه در روند کم کردن آلام و نگرانی‌های مردم و جلب رضایت نخبگان و تمام ملت و شنیدن صدای آنان، گام‌های پر شتاب‌تر و استوارتر بردارد.
اعترافات سه جاسوس موساد اعترافات سه جاسوس موساد
اعترافات سه جاسوس موساد که یکی از آنها موقعیت محل سکونت رایان قاسمیان دو ماهه را به دشمن صهیونیستی داده بود و از صداوسیما پخش شده را می‌بینید.
جزئیات تماس تلفنی مکرون با پوتین درباره ایران جزئیات تماس تلفنی مکرون با پوتین درباره ایران
کرملین شامگاه سه‌شنبه از تماس تلفنی میان «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه خبر داده و با انتشار بیانیه‌ای مطرح کرد: رئیس‌جمهور پوتین و رئیس‌جمهور ماکرون بر حل بحران برنامه هسته‌ای ایران از طریق ابزار‌های سیاسی و دیپلماتیک تاکید کردند.»
برگزیده
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
اختلال اینترنت ناشی از حملات خارجی است اختلال اینترنت ناشی از حملات خارجی است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: براساس گزارش مراجع ذی‌ربط، اختلالات اخیر در اینترنت، ناشی از حملات خارجی است که مراجع امنیتی و اطلاعاتی با حساسیت کامل در حال بررسی آن هستند.
ایران خودرو چقدر حقوق می‌دهد؟ ایران خودرو چقدر حقوق می‌دهد؟
صورت مالی ایران‌خودرو به عنوان بزرگ‌ترین خودروساز ایران نشان می‌دهد که این شرکت با رشد ۴۰ درصدی هزینه‌های سربار در سال ۱۴۰۳ نسبت به ۱۴۰۲ مواجه شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر