کد خبر: ۵۰۸۷
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۲

سرمربی بایرلورکوزن از سردار آزمون می گوید

سرمربی بایرلوکوزن درباره شرایط ستاره ایرانی اش در آلمان و ویژگی های مثبت این بازیکن صحبت کرد.
سرمربی بایرلورکوزن از سردار آزمون می گوید

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از فارس، سردار آزمون ستاره تیم ملی کشورمان ماه گذشته از زنیت روسیه راهی بایرلورکوزن شد تا مسیر فوتبالی اش را در بوندسلیگا ادامه دهد.

 

سرمربی بایرلورکوزن از سردار آزمون می گوید

 


بیشتر بخوانید: پوستر رسمی بوندس‌لیگا برای ورود سردار آزمون



مهاجم ملی پوش ایرانی در ماه گذشته فرصت بازی پیدا نکرد و به دلیل مصدومیت ۵ بازی لورکوزن را از دست داد. آزمون از هفته گذشته آماده شد و ۲ دقیقه فرصت بازی مقابل بایرن مونیخ را پیدا کرد.

 


در هفته گذشته نیز در لیگ اروپا از روی نیمکت دیدار با آتالانتا را آغاز کرد. وی در دقیقه ۸۵ وارد زمین شد و ۹ دقیقه بازی کرد.
جرارد سیوانه سرمربی بایرلورکوزن در مصاحبه با نشریه «کیکر» آلمان درباره عملکرد آزمون تا الان عنوان کرد: هنوز سردار واقعی را اینجا ندیده ایم. او بازیکنی نیست که شما را با دریبل زدن خود تحت تأثیر قرار دهد یا پشت پا بزند، اما بسیار کارآمد است.

وی افزود: ضربه‌های زیادی به توپ نمی‌زند، اما بسیار سازنده و تمام کننده قهاری است. او با دیگر مهاجمان ما متفاوت است.

آزمون در ۱۰۴ بازی برای زنیت در ۳ سال گذشته ۶۲ گل به ثمر رساند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر