کد خبر: ۵۰۷۸۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۸

محکومیت ترور شهید سیدحسن نصرالله توسط مدیرعامل و کارکنان گروه صنعتی ایران خودرو

مدیرعامل و کارکنان گروه صنعتی ایران‌خودرو با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر این‌که «سرنوشت این منطقه را نیرو‌های مقاومت و در راس آن حزب‌الله سرافراز رقم خواهد زد»، ترور دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان به دست رژیم جنابتکار صهیونیست را محکوم کردند.
محکومیت ترور شهید سیدحسن نصرالله توسط مدیرعامل و کارکنان گروه صنعتی ایران خودرو

مخاطب24:متن کامل پیام مدیرعامل و کارکنان گروه صنعتی ایران‌خودرو به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ.
بار دیگر دست پلید استکبار از آستین رژیم مجعول، متجاوز و جنایت‌کار صهیونیستی بیرون آمد و حادثه تلخ دیگری برای امت اسلام رقم زد. شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان، رهبر شجاع و دلاور و سرور مقاومت، داغی بزرگ است که بر دل مومنان نشسته و رنجی جانکاه است که جز با انتقام و خون‌خواهی آن شهید بزرگوار تسکین نخواهد یافت.
رژیم اشغالگر و سفاک در رویای آشفته خود، نابودی مقاومت اسلامی و جنبش حزب الله لبنان را می‌بیند و به خیال خام خود، در راه پیروزی گام برمی‌دارد، غافل از آن که کتاب آسمانی و مقدس قرآن، دیر زمانی است به ما آموخته «فان حزب الله هم الغالبون» و بنا به فرموده رهبر فرزانه انقلاب، «همه نیروی مقاومت منطقه در کنار حزب‌الله و پشتیبان آن است. سرنوشت این منطقه را نیرو‌های مقاومت و در راس آنان حزب‌الله سرافراز رقم خواهد زد.»؛ هر شهیدی که این جنبش مردمی به جهان اسلام تقدیم می‌کند، ضمن آشکار کردن ماهیت شرور و جنگ‌طلب دشمن و رسوایی روزافزون آن، ریشه‌های درخت تناور مقاومت را آبیاری کرده و شاخ و برگ آن را تنومندتر و آماده‌تر از قبل می‌سازد.
ما خانواده بزرگ ایران‌خودرو، اقدام تروریستی دولت غاصب و کودک‌کش در قتل عام غیرنظامیان و مردم بی‌پناه لبنان و همچنین ترور بزدلانه دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان و سردار سرتیپ پاسدار شهید عباس نیلفروشان و تنی چند از همراهان گرانقدر ایشان در بیروت را قویا محکوم کرده و این ضایعه اسفناک را به محضر ولی‌عصر (عج)، مقام معظم رهبری مدظله‌العالی و ملت شریف ایران تسلیت گفته و از درگاه خداوند سبحان، پیروزی نهایی مسلمانان جهان، نابودی ظلم و جور، زوال کامل رژیم منحوس صهیونیستی و برقراری عدالت در سراسر پهنه گیتی را مسالت می‌نماییم.

برچسب ها: ایران‌ خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر