کد خبر: ۵۰۷۱۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۴

جواد امام: ایران باید در مقابل بسیج دنیای غرب هوشمندتر عمل کند

جواد امام سخنگوی جبهه اصلاحات اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران باید در مقابل رژیم صهیونیستی مدیریتی که تاکنون انجام داده را بازبینی کند و با توجه به شرایط روز و با رویکرد‌های جدید تصمیم اتخاذ کند.
جواد امام: ایران باید در مقابل بسیج دنیای غرب هوشمندتر عمل کند

مخاطب۲۴- جواد امام سخنگوی جبهه اصلاحات در رابطه با نقش آمریکا در جنایت صهیونیست‌ها در لبنان و کشور‌های منطقه بیان کرد: هر جنایتی که در منطقه توسط رژیم غاصب اسرائیل و موجود وحشی و درنده خوی و خون‌آشامی به نام نتانیاهو صورت می‌گیرد، قطعاً نقش اصلی و مورد حمایت در آن را کشور‌های غربی به خصوص آمریکا بر عهده دارند.

وی افزود: آمریکا و کشور‌های غربی علی رغم ادعا‌ها و ژست‌های حقوق بشری که دارند، ظلم و جنایات متعددی در مقابل چشمان مردمان دنیا علیه مردم بی‌دفاع و مظلوم لبنان، فلسطین و غزه انجام می‌دهند. مسلمانان جهان و اتحادیه عرب باید تلاش کنند در کنار سازمان کنفرانس اسلامی بسیج شوند و نسبت به این جنایات واکنش موثر نشان دهند.


سخنگوی جبهه اصلاحات خاطرنشان کرد: مسلمانان جهان باید از خون مظلومانی همچون سید حسن نصرالله رهبر مبارز، آزادیخواه، عدالت خواه و ظلم ستیز حزب الله لبنان خونخواهی و دفاع کنند؛ و از آنجایی که ایران هم یکی از قربانیان تروریست است، باید دیپلماسی جدی‌تری را در پیش گیرد و در بسیج مسلمانان پیشگام شود. جمهوری اسلامی نباید در دام صهیونیست‌های کثیف و خون آشام قرار بگیرد.

امام ادامه داد: مقابله با جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیازمند حرکت جمعی دولت‌های عرب و مسلمان سراسر جهان است و ایران می‌بایست نقش سیاسی برای این اتحاد را به صورت موثر که امروز همه دنیا شاهد این جنایت‌ها هستند، ایفا کند و پرونده مسئله خون‌خواهی را به‌طرق حقوقی و دیپلماتیک و در چارچوبی جمعی و مبتکرانه پیش ببرد.

وی همچنین گفت: متاسفانه ساز و کار‌های بین‌المللی کاربردی برای مقابله با رژیم کودک‌کش نداشته‌اند، نه شورای امنیت و نه سازمان ملل. این‌گونه است که اسرائیل مثل سگی هار علیه مردم اعم از زن و کودک در منطقه رها شده و همچنان حمایت می‌شود.

سخنگوی جبهه اصلاحات تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران باید در مقابل رژیم صهیونیستی مدیریتی که تاکنون انجام داده را بازبینی کند و با توجه به شرایط روز و با رویکرد‌های جدید تصمیم اتخاذ کند. به نظر می‌رسد با توجه به بسیج دنیای غرب در مقابل مردم بی‌دفاع فلسطین و لبنان و حمایت بی‌چون و چرای آمریکا از اسرائیل، نیازمند همراهی و بازنگری جدی و همراهی همه مسلمانان جهان و کشور‌های عرب در مقابله با رژیم صهیونیستی هستیم.

امام ادامه داد: ایران باید در مقابل بسیج دنیای غرب علیه مظلومیت مردم غزه و لبنان، هوشمندتر عمل کند. از اصلی‌ترین مسائل در این رابطه نفوذ است که علی رغم هشدار‌های فراوان واکنش چندانی مشاهده نشده و این اماره‌ای است که مقابله با نفوذ می‌بایست مورد توجه جدی‌تر حاکمیت قرار گیرد که پاسخگو نمودن نهاد‌های امنیتی شرط لازم آن است.

برچسب ها: جواد امام
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر