کد خبر: ۵۰۵۹۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶

موسیقی رپ به تلویزیون راه یافت؟

جدیدترین قسمت از برنامه تلویزیونی «امتداد» امروز ۶ مهر میزبان مخاطبان خود در شبکه چهار است.
موسیقی رپ به تلویزیون راه یافت؟

مخاطب ۲۴- قسمت نوزدهم از برنامه گفت‌وگومحور «امتداد»، محصول مرکز سیمرغ به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مهدی انصاری امروز ۶ مهر ساعت ۱۶ از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

در توضیح این قسمت از برنامه به سردبیری سیدعرفان حسینی آمده است: «فرهنگ هیپ هاپ و موسیقی رپ چطور متولد شد؟ اعتراض به نژادپرستی از مالکوم ایکس گرفته تا خوانندگان رپ چطور پیش رفت؟ هیپ هاپ امتداد یافته از چه نگاه‌های فلسفی است؟ این سوالات و مطالبی دیگر از فرهنگ هیپ هاپ سوژه قسمت جدید «امتداد» هستند.»

برنامه تلویزیونی «امتداد» به میزبانی رامین پورمند که با نگاهی کلی به اندیشه‌های غرب و شرق، به بررسی اندیشه‌ای و فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه می‌پردازد، در ۲۶ قسمت ۵۵ دقیقه‌ای تولید شده است و هر هفته جمعه‌ها ساعت ۱۶ روی آنتن شبکه چهار سیما می‌رود.

همچنین تکرار این برنامه شنبه ساعت ۱۷ و چهارشنبه ساعت ۹ خواهد بود.

برچسب ها: شبکه چهار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تحلیل های سیاسی ناکارآمد با حب و بغض از آمریکا! تحلیل های سیاسی ناکارآمد با حب و بغض از آمریکا!
علی ودایع: ما در دشمن شناسی و تحلیل تحولات با ضعف مواجه هستیم. نوع نگاه و نقدی که نسبت به رفتار دشمن داریم عمدتا تحلیل‌هایی خطی است و مساله را تک مولفه مورد بحث و بررسی قرار می‌دهند.
آموزش و پرورش رها شده آموزش و پرورش رها شده
در کشور یک تلقی سیاسی به وجود آمده است که می‌توانیم نام آن را «رها شدگی امر مهم تصمیم گیری» بنامیم. در حوزه آموزش و پرورش از اصطلاح جذاب تری برای این وضعیت استفاده می‌شود و نام آن را خصوصی سازی یا نفی تصدی گری گذاشته‌اند.
بازگشت ژیان به خیابان‌های فرانسه بازگشت ژیان به خیابان‌های فرانسه
ژیان، خودروی خاطره‌انگیز دهه‌های گذشته، با چهره‌ای تازه و طراحی کاملاً مدرن به دنیای خودرو بازگشته است.
۵ علامت هشدار دهنده سکته مغزی ۵ علامت هشدار دهنده سکته مغزی
سکته مغزی که به آن حادثه عروق مغزی نیز گفته می‌شود، چهارمین علت مرگ و میر در سراسر جهان است. زمانی اتفاق می‌افتد که خون رسانی به مغز مختل شده باشد. انسداد جریان خون توسط یک لخته ممکن است در شریان رخ دهد و در موارد دیگر ممکن است خونریزی در بافت مغز وجود داشته باشد.
اعطای مرخصی و پابند به زندانیان کارآفرین اعطای مرخصی و پابند به زندانیان کارآفرین
در جلسه‌ای باحضور معاون اول قوه قضاییه مقرر شد که نحوه اعطای مرخصی و پابند به زندانیان کارآفرین در راستای تحقق شعار سال بررسی شود.
درخواست آیت‌الله دستغیب از رهبری چه بود؟ درخواست آیت‌الله دستغیب از رهبری چه بود؟
گروه سیاسی: آیت الله العظمی دستغیب از مقام معظم رهبری درخواست کرد، چنانچه دوستان مهندس موسوی که الان در زندان هستند، آزاد بشوند بسیار خوب است همان‌طور که اخیراً هزار نفر را عفو دادند و آزاد کردند و البته آنها هم که در زندان هستند همکاری کنند، سخنی که باعث تضعیف این وحدت که الان هست بر زبان نیاورند، چون می‌دانند وضع اجتماع، وضع حساسی است و دشمنان منتظرند که ناآرامی ایجاد بشود.
ابطال تمام قبوض آب تهران ابطال تمام قبوض آب تهران
بررسی‌های تسنیم نشان می‌دهد که قبوض این دوره آب تهران به‌طور کلی ابطال شده است و مشترکان می‌توانند قبوض این دوره را با خیال راحت پرداخت نکنند تا قبوض جدید بر اساس قرائت کنتور‌ها صادر شود.
برگزیده
وحید جلیلی: غربی‌ها کثافت هستند وحید جلیلی: غربی‌ها کثافت هستند
وحید جلیلی، قائم مقام رئیس صداسیما: تصویری که از امریکا امروز ملت ایران دارد یک غرب منحط، وحشی خونخوار است که به هیچ عهد و پیمانی وفادار نمی‌ماند، این برای از راننده اسنپ تا بقال تا پزشک تا معلم تا همه اقشار مردم مشخص است.
حمله اسرائیل به ایران در کدام سریال طراحی شده بود؟ حمله اسرائیل به ایران در کدام سریال طراحی شده بود؟
روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری نوشت: داستان «تهران» حول محور نفوذ یک جاسوس حرفه‌ای اسرائیلی است که با کمک عوامل داخلی و پادو‌های محلی، موفق می‌شود سیستم‌های پدافندی ایران را از کار بیندازد.
بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت
یعقوب صباحی، بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون، ظهر امروز درگذشت.
صفحه خبر بالای تصاویر