کد خبر: ۵۰۵۵۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۲

کنعانی برای این شادی گل نقشه داشت

مدافع پرسپولیس نام خود را بالاخره در جمع گلزنان دربی هم جا داد تا این افتخار هم در دوران حضورش در این تیم نصیبش شود.
کنعانی برای این شادی گل نقشه داشت

کنعانی برای این شادی گل نقشه داشت

مخاطب ۲۴- محمدحسین کنعانی‌زادگان اصولا حضور در صدر لیست اتفاقات را عاشقانه دوست دارد و این را می‌توان در طول دوران حرفه‌ای فوتبالش دید و لیست کرد.

مدافع یاغی که اکنون محبوب سکو‌های پرسپولیس و هواداران این تیم است و در دوره‌ای با تصمیمی جنجالی پیراهن استقلال را هم بر تن کرده بود، اما خیلی زود مسیرش را از این تیم جدا کرد.

او، اما در آخرین دقایق دربی یکصد و چهار بهترین فرصت را برای خود فراهم دید که نامش را در بین گلزنان این بازی هم جا دهد؛ او حتی به نگاه‌های عاجزانه گئورگی گولسیانی که معمولا پنالتی زن اول سرخ‌ها هم محسوب می‌شود و سابقه دو بار گلزنی به استقلال را هم در کارنامه دارد بی‌توجه بود. او اهل ریسک است و بی‌توجه به اینکه با احتمال از دست دادن این پنالتی تمام دنیا روی سرش خراب خواهد شد و از اوج محبوبیت با اتفاقات تلخی مواجه می‌شود را هم به جان خرید.
مسلما بخش بزرگی از هواداران با توجه به حضور همزمان گئورگی گولسیانی در منطقه پنالتی و درخواستش برای زدن این ضربه، نگران آینده و سرنوشت این پنالتی بودند و حتی کامنت‌های خود را برای خراب شدن احتمالی این ضربه در ذهن مرور می‌کردند.

اما کنعانی بار دیگر مسلط و پر ادعا پشت پنالتی ایستاد و یک بار دیگر سیدحسین حسینی را در دربی‌ها ناکام گذاشت و ضربه‌اش را برخلاف حرکت گلر ملی‌پوش و کاپیتان استقلال به گل تبدیل کرد.

اما سکانس بعدی از همین‌جا شروع می‌شود: جایی که بازار کری خوانی‌های قبل از بازی حسابی در فضای مجازی داغ بود و باشگاه پرسپولیس هم به شکل سانسوروار به آن در طرح بازی خود پرداخته بود. سود بردن از نفرات گلزن دربی که البته در بین آنها برخی‌شان سابقه شادی گل با در آوردن پیراهن را داشتند. یک شادی محبوب بین گلزنان!
کنعانی‌زادگان هم قطعا با تمایل ویژه‌ای که به حضور در صدر ماجرا‌های جذاب را دارد، این شادی را بار‌ها در ذهن خود مرور کرده بود و این جمله را گفته بود: "چرا من نه! "

همین عاملی شد که او در پایان این نبرد یک به یک با سیدحسین حسینی و تسلیم کردن کاپیتان استقلال، بیخیال شادی گل همیشگی و محبوب خود با رقص یزله شود و این‌بار با در آوردن پیراهن کارت زرد جریمه‌اش را هم به جان بخرد: "بله، من هم می‌خواهم جزئی از آن قاب با حضور امید عالیشاه و عیسی آل‌کثیر و شادی گل جنجالی‌شان باشیم! "

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر