کد خبر: ۵۰۵۴
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲

بیمه رایگان برای عشایر

رییس سازمان امور عشایر ایران گفت: با تصویب مجلس، در قانون بودجه سال آینده سه هزار میلیارد تومان برای بیمه رایگان عشایر اختصاص داده می‌شود.
بیمه رایگان برای عشایر

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از اقتصاد آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، «عباس پاپی زاده» در نشست با زنان کارآفرین ۱۵ استان عشایری کشور در تهران، یکی از موضوعات مهم در حوزه عشایر را مسئلۀ تامین معیشت و اقتصاد خانوار‌های عشایری دانست و افزود: اتکای عشایر برای پیشرفت و رونق اقتصادی باید به خودشان باشد و نباید متکی به حمایت‌های دولتی باشند.

 

بیمه رایگان برای عشایر

 


بیشتر بخوانید: امضای تفاهم نامه میان کارخانه ارج و بانک صادرات



رییس سازمان امور عشایر ایران اظهار داشت: تاجایی که قانون اجازه داده و می‌دهد از زنان عشایری حمایت می‌کنیم، اما ۹۰ درصد کار و فعالیت زنان عشایر برعهدۀ خودشان است و نباید منتظر کمک‌های دولت باشند چراکه حرکت آنان را کند می­ کند و اگر دولت حمایتش را بردارد، کار و تولید آنان از حرکت می ­ایستد.

پاپی زاده با بیان اینکه بنده خودم از جامعۀ عشایری هستم و کاملاً با زندگی و مشکلات عشایر آشنایی دارم، گفت: زنان و مردان عشایری دوشادوش هم فعالیت می­ کنند تا به معیشت خانوار کمک کنند و زنان عشایری کار تولید صنایع دستی و صنایع تبدیلی که یک کار مختص آنان است و از عهدۀ مردان برنمی­ آید را نیز انجام می‌دهند.

وی بیان کرد: فرزندان امروز عشایر تحصیل کرده­ هستند و با بازار آشنایی بیشتری دارند و باید از این دانش و ظرفیت در بازاریابی محصولات تولیدی خانواده‌های خود استفاده کنند؛ ضمن اینکه فروشگاه اینترنتی «عشایرشاپ» نیز در این خصوص راه ­اندازی شده که الگویی نظیر دیجی­ کالا در حوزه عرضه محصولات عشایر است.

رییس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه امروزه مردم از سفر‌های شهری خسته شده‌­اند و از گردشگری عشایر استقبال می­‌کنند، به زنان عشایری پیشنهاد داد تا برای کسب درآمد بیشتر، تلفیقی از صنایع دستی و گردشگری را به گردشگران ارائه دهند و تصریح کرد: البته باید در گردشگری عشایر امکانات لازم برای گردشگران فراهم باشد.

پاپی زاده با بیان اینکه کمک می­‌کنیم با همکاری مسئولین استان، مکان‌هایی برای عرضۀ محصولات عشایر تا در استان­ها راه‌اندازی شود، گفت: تولید برای عشایر باید سودآور باشد تا هزینه ­های برگزاری نمایشگاه و حمل و نقل و... را از محل این سود تامین کنند.
عرضه تولیدات عشایر به گردشگران خارجی

رییس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه تولیدات عشایر سودآور است، اما بازاریابی خوبی در این زمینه وجود ندارد، افزود: تولیدات عشایر به دست مشتری اصلی نمی­‌رسد و باید با ارتقا کیفیت، این تولیدات را به گردشگران خارجی عرضه کنیم.

پاپی زاده با تاکید بر اینکه عشایر باید کیفیت محصولات خود را به استاندارد‌های جهانی برسانند، اظهارداشت: ما باید برای عرضه تولیدات عشایر از بازار‌های داخلی استفاده کنیم و قدم به قدم استاندارد‌های تولید را بالا ببریم و به سطح جهانی برسانیم تا بتوانیم محصولات عشایر را به جهان عرضه کنیم.
بیمه اجتماعی عشایر در سال ۱۴۰۱ رایگان می‌شود

رییس سازمان امور عشایر ایران با نوید اینکه در سال آینده اعتبارات و تسهیلات قابل توجهی به جامعه عشایری اختصاص داده خواهد شد، گفت: با تصویب مجلس، در قانون بودجه سال آینده سه هزار میلیارد تومان برای بیمه رایگان عشایر اختصاص داده می‌شود و زنان عشایری نیز می‌توانند براساس ضوابط قانونی از این بیمه رایگان استفاده کنند.

وی افزود: در سال آینده ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان به صندوق­‌های اعتبارات خرد زنان عشایر اختصاص داده می‌شود و پنل­‌های خورشیدی بیشتری نسبت به سال‌های قبل در مناطق عشایری توزیع می­‌شود و این موضوع را از طریق مجلس در بودجه سال آینده پیگیری می‌کنیم.
تمام مدارس کپری در مناطق عشایری جمع آوری می‌شود

پاپی زاده گفت: تلاش می‌کنیم در سال آینده تمام مدارس کپری در مناطق عشایری را جمع آوری کنیم و استاندارد مدارس عشایری را بالا ببریم و در این خصوص ۱۵۰۰ میلیارد تومان در بودجه سال آینده درنظر گرفته شده است.

وی با اشاره به نحوه استخدام در سازمان امور عشایر، گفت: کسانی که درخواست استخدام در سازمان امور عشایر و یا امور عشایر استان‌ها را دارند، باید از طریق آزمون استخدامی کشوری اقدام کنند و فرزندان عشایر را در اولویت قرار می­ دهیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر