کد خبر: ۵۰۵۰۲
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
سرپرست بانک دی:

توسعه نیروگاه برق دماوند در گرو تغییر رفتار دولت و وزارت نیرو است

سرپرست و رئیس هیأت‌مدیره بانک دی در بازدید از نیروگاه تولید برق دماوند، تجهیز و توسعه نیروگاه‌های تولید برق را در گرو تغییر رفتار دولت و انجام تعهدات و پرداخت بدهی‌های وزارت نیرو دانست.
توسعه نیروگاه برق دماوند در گرو تغییر رفتار دولت و وزارت نیرو است

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی:اسماعیل جلیلی در این دیدار که به مناسبت هفته دفاع مقدس انجام شد ضمن تبریک آغاز هفته گرامیداشت دفاع مقدس گفت: ارزش استراتژیک و حیات‌بخش برق و نیروگاه‌های تولید برق و کارکنان آن زمانی مشخص می‌شود که به یاد بیاوریم در زمان دفاع مقدس، هنگام قطع برق چه آسیب‌هایی به صنایع نظامی، مراکز درمانی و جریان عادی زندگی مردم وارد می‌شد.

وی گفت: نیروگاه تولید برق دماوند یک نیروگاه استراتژیک در تأمین برق استان تهران است که باید تمامی تلاش‌ها برای توسعه فعالیت‌های نیروگاه و ورود فناوری‌های جدید و تولید انرژی خورشیدی، تأمین مالی از محل وصول مطالبات نیروگاه، بهبود رویکرد بهره‌وری در فرایند تولید و درآمدزایی و مهمتر از همه حل مسأله ناهمگونی در ایفای تعهدات دولت در قبال نیروگاه باشد.

جلیلی با اشاره به اهمیت استراتژیک نیروگا‌ه تولید برق دماوند برای کشور و لزوم نگاه ویژه دولت و وزارت نیرو به آن گفت: اولین گام در توسعه یک بنگاه، تأمین مالی آن از محل فروش محصولات و خدمات بنگاه است که فاصله بین قیمت تمام شده برق و قیمت خرید تضمینی از سوی دولت حاشیه سود نیروگاه را کاهش داده و این منجر به کاهش توان توسعه‌ای و ضعف در پرستاری از تجهیزات نیروگاه شده است.

وی ادامه داد: وزارت نیرو طی سال‌های گذشته در ایفای تعهدات خود به نیروگاه‌ها عملکرد مناسبی نداشته که امیدواریم در دولت چهاردهم شرایط به گونه‌ای رقم بخورد که رفتار دولت با نیروگاه‌ها بهبود پیدا کرده و اجازه فروش و صادرات مازاد ظرفیت تولید به نیروگاه‌ها داده شود و در بخش داخلی هم با منطقی شدن قیمت‌ها، قیمت واقعی برق به نیروگاه پرداخت شود.

جلیلی در پایان ضمن قدردانی از مدیران و کارکنان نیروگاه برق دماوند گفت: بانک دی به عنوان سهامدار اصلی آمادگی دارد با مدیریت گروه مالی دی در مدیریت بهینه سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های نیروگاه حمایت‌های همه‌جانبه داشته باشد.

در ابتدای این نشست نیز محمد کبیری، مدیرعامل و مدیران ارشد شرکت تولید نیروی برق دماوند ضمن ارائه گزارشی از عملکرد نیروگاه به تشریح فعالیت‌ها و چالش‌های پیش رو پرداختند.

در پایان این نشست اسماعیل جلیلی و هیأت همراه به بازدید از بخش‌های مختلف نیروگاه برق دماوند پرداختند.

برچسب ها: بانک دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر