کد خبر: ۵۰۴۵۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۰

کاهش ساعت کاری کارمندان در سال ۱۴۰۳ تصویب شد

به گفته سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، کاهش ساعت کاری کارمندان دولت به ۴۰ ساعت در هفته تصویب شد.
کاهش ساعت کاری کارمندان در سال ۱۴۰۳ تصویب شد

مخاطب۲۴- کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه کاهش ساعت کاری کارمندان دولت، در نهایت مصوبه کاهش ساعت کاری به ۴۰ ساعت در هفته را تصویب کرد.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: کاهش ساعت کاری به ۴۰ ساعت در هفته تصویب شد.

ولی داداشی در تشریح جلسه عصر امروز کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: ایرادات شورای نگهبان به جزئیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری یا به عبارت دقیق‌تر ایرادات وارده به لایحه کاهش ساعت کاری کارکنان دولت و افزایش تعطیلات آخر هفته عصر امروز در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بررسی شد.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی متذکر شد: اعضای کمیسیون علاوه بر تأیید مصوبه کاهش ساعت کاری به ۴۰ ساعت در هفته یعنی از روز شنبه تا روز چهارشنبه، ایراد گرفته شده از سوی شورای نگهبان درباره قید تعطیلی روز شنبه را مرتفع کردند.

وی بیان کرد: همچنین با تأیید پیشنهاد قبلی دولت، ۴۰ ساعت کار اداری از شنبه تا چهارشنبه به استثنای واحد‌های نظامی و انتظامی، بخش عملیاتی واحد‌های خدمات‌رسانی از قبیل بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی- درمانی مورد تصویب اعضای کمیسیون قرار گرفت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قرار شد این مصوبه اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به صحن مجلس ارائه شود تا در صحن مجلس بررسی شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
خبر بد برای طرفداران اندروید خبر بد برای طرفداران اندروید
با اعلام رسمی توقف توسعه، پایان کار نوا لانچر قطعی شد. دلیل این تصمیم چه بود و سرنوشت یکی از محبوب‌ترین ابزارهای سفارشی‌سازی اندروید چه خواهد شد؟
وقتی عراقچی تهدید می‌شود وقتی عراقچی تهدید می‌شود
نماینده شاهین‌شهر با انتقاد از متن سفر احتمالی عراقچی به مصر تأکید کرد هرگونه توافق هسته‌ای خارج از مصوبات مجلس، با پیگرد قضایی همراه خواهد بود.
۱۰ مینی سریال ترسناک که از ابتدا تا انتها وحشت را به جان شما می‌اندازند ۱۰ مینی سریال ترسناک که از ابتدا تا انتها وحشت را به جان شما می‌اندازند
از وحشت روان‌شناختی گرفته تا کابوس‌های فراطبیعی، با بهترین مینی سریال ترسناک که خواب شب را از شما می‌گیرد و تا مدت‌ها رهایتان نمی‌کند، آشنا شوید.
مردم ایران سیلی محکم‌تر از موشک به دشمن زدند مردم ایران سیلی محکم‌تر از موشک به دشمن زدند
رئیس‌جمهور در کنفرانس وحدت اسلامی گفت: قدرت موشکی و جانفشانی رزمندگان ضربه‌ای به آمریکا و اسرائیل زد، اما سیلی واقعی را وحدت و حضور مردم به دشمن وارد کرد.
بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی
در این مقاله‌، لپ‌تاپ‌هایی را معرفی می‌کنیم که با حداقل هزینه پاسخگوی نیازهای روزمره باشند. با راهنمای خرید بهترین لپ‌تاپ دانشجویی همراه ما باشید.
رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی
استارتاپ چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ نسل جدیدی از ایجنت‌های را معرفی کند. این سیستم پیشرفته وظایف پیچیده و چندمرحله‌ای را فقط با ورودی بسیار ساده از طرف کاربر انجام دهد و با یادگیری از اقدامات گذشته، به مرور کارایی خود را ارتقاء دهد که این به معنای رقابت جدی‌تر با اوپن ای آی است
پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود
خبر بد برای دارندگان برخی گوشی‌های محبوب؛ شیائومی با اعلام رسمی توقف آپدیت شیائومی برای ۶ مدل، زنگ خطر را برای میلیون‌ها کاربر به صدا درآورده است.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر