کد خبر: ۵۰۴۴۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۵

کدام یک از اعضای دولت بیشترین دنبال کننده را در فضای مجازی دارند؟

جدولی از همه اعضای کابینه، از رئیس جمهور تا وزیران و معاونان دولت چهاردهم و وضعیت حضور آنان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تهیه شده است.
کدام یک از اعضای دولت بیشترین دنبال کننده را در فضای مجازی دارند؟
 

مخاطب ۲۴- اکثر اعضای کابینه چهاردهم یا در شبکه‌های اجتماعی فعال نبودند و یا تازه کار بودند و گویا تازگی‌ها با این صفحات آشنا شدند.

فضای مجازی و به طور خاص شبکه‌های اجتماعی عرصه‌ای برای ارتباط مستقیم و آسان و بی تشریفات مردم و مسئولان است، بستری که این روز‌ها تاثیر مستقیم بر دنیای حقیقی دارد و حتی می‌توان گفت دنیای حقیقی بر بستر فضای مجازی ساخته می‌شود.

با کمال تاسف؛ اکثر شبکه‌های اجتماعی معتبر و جهانی در ایران فیلتر است و کاربران ایرانی مجبور هستند برای ارتباط با مسئولان رنج عبور از فیلتر را به جان و جیب خود بخرند، ولی تقریبا همه مسئولان در این فضا حضور دارند.

دولت چهاردهم که فضای مجازی یکی از ارکان رای آوری اش در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ بود، هنوز نگاه مشخص و تعریف شده‌ای درباره فضای مجازی و فیلترینگ از خود نشان نداده است و به نظر می‌رسد فعلا در حال گرم کردن خود در فضای مجازی هستند!

جدولی از همه اعضای کابینه، از رئیس جمهور تا وزیران و معاونان دولت چهاردهم  و وضعیت حضور آنان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تهیه شده است.

نکته قابل تامل این بود که اکثر اعضای کابینه یا در شبکه‌های اجتماعی فعال نبودند و یا تازه کار بودند و گویا تازگی‌ها با این صفحات آشنا شدند. در این جدول شخص رئیس جمهور و جواد ظریف با بیش از یک میلیون دنبال کننده در صدر جدول هستند و کاظمی وزیر آموزش پرورش با یکصد و چهل و هفت دنبال کننده، کمترین فالوئر را دارد.

وزیران اطلاعات، دادگستری و دفاع و رئیس بنیاد شهید هیچ فعالیت رسمی در شبکه‌های اجتماعی ندارند.

ردیف

نام و نام خانوادگی

منصب

دنبال کنندگان اینستاگرام

دنبال کنندگان توئیتر

۱

مسعود پزشکیان

رئیس جمهور

۱/۱ M

۱۶۸/۵ K

۲

محمد رضا عارف

معاون اول رئیس جمهور

۲۵۷K

۹۰/۲ K

۳

محسن حاجی میرزایی

رئیس دفتر رئیس جمهور

ندارد

۱۴/۶ K

۴

محمد جعفر قائم پناه

معاون اجرایی رئیس جمهور

ندارد

ندارد

۵

محمد اسلامی

رئیس انرژی اتمی

۳۵/۴ K

ندارد

۶

سید حمید پورمحمدی

رئیس سازمان برنامه و بودجه

۱۱/۷ K

ندارد

۷

سعید اوحدی

رئیس بنیاد شهید

ندارد

ندارد

۸

مجید انصاری

معاون حقوقی رئیس جمهور

۲۳ K

۲/۴۷ K

۹

محمد جواد ظریف

معاون راهبردی رئیس جمهور

۱ M

۱/۶ M

۱۰

زهرا بهروز آذر

معاون امور زنان

۶/۶۷۴ K

۳/۳۶۴ K

۱۱

شهرام دبیری

معاون امور مجلس

۱۱۸ K

۵/۳۵۹ K

۱۲

شینا انصاری

رئیس سازمان محیط زیست

۱۱/۸ K

۵/۰۶۴ K

۱۳

حسین افشین

معاون علمی، فناوری

ندارد

ندارد

۱۴

عبدالکریم حسین زاده

معاون امور روستایی و مناطق محروم

۳۸/۳ K

۲۲/۹ K

۱۵

الیاس حضرتی

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت

۲/۴۷۶ K

۴۱/۲ K

۱۶

علاء الدین رفیع زاده

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی

۳/۰۸۴ K

ندارد

۱۷

علیرضا کاظمی

وزیر آموزش و پرورش

ندارد

۱۷۱

۱۸

ستار هاشمی

وزیر ارتباطات

ندارد

۱۶/۱ K

۱۹

سید اسماعیل خطیب

وزیر اطلاعات

ندارد

ندارد

۲۰

عبداناصر همتی

وزیر امور اقتصاد و دارایی

۱۹۱ K

۹۴/۶ K

۲۱

محمدرضا ظفرقندی

وزیر بهداشت

۸/۸۳۶ K

۶/۱۶۴ K

۲۲

احمد میدری

وزیر کار

۳/۱۲۱ K

ندارد

۲۳

غلامرضا نوری قزلجه

وزیر جهاد کشاورزی

۳۵۳

۶۶۲

۲۴

سید عباس عراقچی

وزیر امور خارجه

۲۵۸ K

۱۱۳/۱ K

۲۵

امین حسین رحیمی

وزیر دادگستری

ندارد

ندارد

۲۶

عزیز نصیرزاده

وزیر دفاع و پشتیبانی

ندارد

ندارد

۲۷

فرزانه صادق مالواجرد

وزیر راه و شهرسازی

۱۱/۲ K

۲/۶۲۵ K

۲۸

سید محمد اتابک

وزیر صنعت، معدن و تجارت

۴۸۳

ندارد

۲۹

حسین سیمایی صراف

وزیر علوم

۱۴/۴ K

ندارد

۳۰

سید عباس صالح شریعتی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

ندارد

۷۰/۲ K

۳۱

اسکندر مومنی

وزیر کشور

۱/۰۴۶ K

۶/۳۳۱ K

۳۲

محمدرضا صالحی امیری

وزیر میراث فرهنگی

۱/۷۷۵ K

۹۸۳

۳۳

محسن پاکنژاد

وزیر نفت

۲۷۹

۲۶۲

۳۴

عباس علی آبادی

وزیر نیرو

ندارد

ندارد

۳۵

احمد دنیامالی

وزیر ورزش

۱۲/۱ K

۵/۰۶۲ K

۳۶

فاطمه مهاجرانی

سخنگوی دولت

۴/۰۶۰ K 

۳/۸۶۲ K

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان ۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان
چرا فرزند نوجوانم درس نمی‌خواند؟ او را تشویق به درس خواندن می‌کنم، اما بیش‌تر وقتش را در بازی‌های کامپیوتری و شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند.
بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن
یک گزارش بین‌المللی نشان می‌دهد استرالیا به ازای هر دلار سرمایه‌گذاری، یونیکورن‌های بیشتری نسبت به هر کشور دیگری ایجاد می‌کند. برخلاف تصورات معمول، آمریکا در این بخش ضعیف‌تر از رقبا عمل کرده و چین نیز حضور چندان روشنی ندارد.
آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟ آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟
یکی از شایعات مورد اشاره که سرمایه‌گذاری زیادی برای جا انداختن آن در بین افکار عمومی صورت گرفته و از تریبون‌های مختلف در حال انتشار است شایعه فرار از زندان و یا صدور قرار وثیقه برای فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی است.
تمدید لغو پرواز‌ها تمدید لغو پرواز‌ها
مجید اخوان گفت: از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پرواز‌ها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.
حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف! حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف!
وریا غفوری کاپیتان سابق استقلال که مدتی است کافه خود را راه‌اندازی کرده مدعی شده که لباس شخصی‌ها به یکی از شعبه‌های کافه‌اش در پونک، بلوار سردار جنگل در تهران حمله کرده‌اند.
اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود
مدتی کوتاه پیش از تجاوز اسرائیل به خاک ایران، تمامی رسانه‌های اصلی جهان و حتی تحلیل‌گران مشهور، از اختلافات عمیق بین رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو در مورد ایران سخن می‌گفتند؛ اما حالا رسانه‌های آمریکایی اذعان کرده‌اند که تمامی این خبرها، عملیات «فریب» بوده است.
برگزیده
نتیجه نگرفتن از دیپلماسی منجر به جنگ ۱۲ روزه شد نتیجه نگرفتن از دیپلماسی منجر به جنگ ۱۲ روزه شد
ترک مخاصمه به شکل مشهود نیاز به پیوست دارد. یعنی اسرائیل دیگر حق نداشته باشد به حریم هوایی ایران تجاوز کرده و در داخل ایران اقدام به ترور کند. آتش بس واقعی حتماً توافقنامه‌هایی در پیوست دارد که ضمانت اجرایی تداوم آن است که ما این توافقات را نداریم.
چرا سفیر ایران مجبور به ترک کنفرانس خبری شد؟ + فیلم چرا سفیر ایران مجبور به ترک کنفرانس خبری شد؟ + فیلم
سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان، دیروز در نشست خبری خود خواستار اخراج خبرنگار رادیو اروپای آزاد (رادیو آزادی) از جلسه شد.
آمریکا تلفن مقامات ایران درباره خسارات را شنود کرد آمریکا تلفن مقامات ایران درباره خسارات را شنود کرد
مکالمات شنود شده از مقام‌های ایرانی، میزان خسارت وارده از حملات آمریکا به برنامه هسته‌ای تهران را کمتر از آنچه انتظار می‌رفت نشان می‌دهند. روزنامه واشنگتن‌پست روز یکشنبه با استناد به اظهارات چهار منبع آگاه از اطلاعات محرمانه در حال گردش در دولت آمریکا این موضوع را گزارش داد.
صفحه خبر بالای تصاویر