کد خبر: ۵۰۳۸۶
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶

پزشکیان دردیدار گوترش: ایران به هیچ وجه به دنبال سلاح هسته‌ای نیست

رئیس جمهور گفت در دیدار دبیرکل سازمان ملل گفت: درحالیکه ایران برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در برابر جنایت ترور شهید هنیه صبر پیشه کرد، صهیونیست‌ها بعد از به شهادت رساندن حداقل ۴۱ هزار نفر در غزه، حالا به لبنان هم حمله کرده‌اند.
پزشکیان دردیدار گوترش: ایران به هیچ وجه به دنبال سلاح هسته‌ای نیست

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در ادامه برنامه‌های سفر به نیویورک، عصر دوشنبه به وقت محلی، در دیدار «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد، ضمن قدردانی از ابراز همدردی وی برای درگذشت تعدادی از معدن‌کاران کشورمان در انفجار معدن طبس، این رخداد تلخ را یکی از آثار تحریم‌های ناجوانمردانه علیه جمهوری اسلامی ایران و ممنوعیت ورود تجهیزات به کشورمان دانست.
وی در ادامه با بیان اینکه شعار بنده در انتخابات ریاست جمهوری وفاق در داخل و تعامل با جهان بود، گفت: رژیم صهیونیستی در روز آغاز رسمی ریاست جمهوری بنده، اقدام به ترور «شهید هنیه» به عنوان مهمان رسمی جمهوری اسلامی ایران کرد و در حالی که ما برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها و درگیری‌ها صبر پیشه کردیم، صهیونیست‌ها بعد از به شهادت رساندن حداقل ۴۱ هزار نفر در غزه، حالا به لبنان هم حمله کرده و تعداد زیادی را به شهادت رسانده‌اند و ما به شکل خیلی جدی نگران گسترش درگیری در تمام منطقه هستیم.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران به دنبال ایجاد صلح و امنیت پایدار در منطقه با کمک دولت‌های همسایه از جمله کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس است، افزود: ایران به هیچ وجه به دنبال سلاح هسته‌ای نیست. ما در ۲۰۰ سال گذشته آغازگر هیچ جنگ و درگیری نبوده‌ایم و اساساً به دنبال زندگی در صلح، امنیت و آرامش هستیم.

«آنتونیو گوترش» نیز در این دیدار با تبریک به پزشکیان برای کسب اعتماد مردم ایران و نیز ابراز همدردی با ملت ایران در واقعه جانباختن تعدادی از معدن‌کاران کشورمان، ابراز امیدواری کرد که جمهوری اسلامی ایران در دوره دولت چهاردهم در مسیر توسعه قرار گرفته و منطقه خاورمیانه نیز شاهد صلح، امنیت و آرامش باشد.

دبیرکل سازمان ملل متحد با بیان اینکه توقف جنگ در غزه اولویت ماست، تصریح کرد: واقعه هفتم اکتبر به هیچ‌وجه توجیه‌گر جنایات و کشتار دسته جمعی فلسطینیان در غزه نیست. من بار‌ها این نکته را تکرار کرده‌ام که حجم خسارت‌ها و جانباختگان بی‌سابقه بوده و باید حقوق فلسطینیان هم در غزه و هم در کرانه غربی، با توقف کشتار و همچنین توقف شهرک‌سازی استیفا شود. همچنین نباید اجازه دهیم لبنان به غزه دیگری تبدیل شود.

گوترش ضمن ابراز خرسندی از بهبود روابط و همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس خاطرنشان کرد: برای شما، کشورتان و تاریخ غنی و کهن شما ارزش و اهمیت زیادی قائل هستم. من در زمان ریاست کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل چند بار به ایران آمدم و از نزدیک عمق مهمان‌نوازی شما به خصوص نسبت به مردم افغانستان را با وجود عدم ارسال کمک‌های بین‌المللی دیده‌ام و از حس همدلی، هم‌یاری و انسان‌دوستی شما ایرانیان کمال قدردانی را دارم و امیدوارم این روحیه به تقویت و ارتقای سطح همکاری‌های منطقه‌ای بیانجامد.

برچسب ها: آنتونیو گوترش
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر