کد خبر: ۵۰۹۵۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۵

پزشکیان: اسرائیل اگر طور دیگری عمل کند پاسخ محکم‌تری خواهیم داد

رئیس جمهور در نشست خبری با امیر قطر گفت: اگر بخواهد رژیم صهیونیستی طور دیگری عمل کند پاسخی محکم‌تر خواهیم داد و این چیزی است که جمهوری اسلامی به آن پایبند است.
پزشکیان: اسرائیل اگر طور دیگری عمل کند پاسخ محکم‌تری خواهیم داد

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری ریاست جمهوری ایران و امیر قطر خاطرنشان کرد: ابتدا از میزبانی و پذیرایی مسئولین کشور قطر و امیر قطر سیار ممنونیم و از آنها تشکر می‌کنیم.
وی افزود: ما به دنبال توسعه روابط با دولت قطر هستیم و اراده مشترک دو کشور بر ارتقا سطح همکاری‌ها وجود دارد و می‌توانیم این را تقویت بکنیم.
وی در ادامه گفت: امیدوارم همکاری‌هایی که بین گروه‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف مثل راه‌های مواصلاتی، بهداشت و درمان، فرهنگ و اقتصاد مورد توجه قرار بگیرد و بتوانیم با همدیگر سرمایه‌گذاری‌های مشترکی در هر دو طرف داشته باشیم و این موضوع بتواند پیوند ما را افزایش بدهد.
پزشکیان تصریح کرد: ما آمادگی داریم که بتوانیم در رابطه با مسائل تکنولوژی و دیگر مسائل مثل امنیت منطقه صحبت بکنیم چرا که امنیت منطقه، امنیت همه ما مسلمانان است و ما به دنبال جنگ نیستیم و زمانی که بنده به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدم ر تمام صحبت‌ها تلاشم بر این بوده است که بگوییم ما به دنبال صلح و آرامشیم و هیچ کشوری هیچ منطقه‌ای با جنگ نمی‌تواند به توسعه برسد.
اهداف پلید رژیم‌صهیونیستی ایجاد ناامنی و گسترش بحران در منطقه است
وی افزود: ما به دنبال جنگ نیستیم و این اسرائیل است که ما را وادار می‌کند که عکس‌العمل نشان بدهیم، اسرائیل مهمان ما را در تهران در روز تحلیف ترور کرد؛ به ما گفتند که شما صبر کنید ما می‌خواهیم صلح برقرار کنیم. اگر برخورد کنید صلح برقرار نمی‌شود و ما به خاطر صلح صبر کردیم، ولی این نامرد‌ها به جای اینکه دست از کشت و کشتار بردارند، جری‌تر شدند و هم در غزه و هم در لبنان جنایت‌های زیادی را مرتکب شدند که هیچ جانی در طول تاریخ به این شکل انجام نداده است و ما مجبور به پاسخ شدیم.
وی در ادامه گفت: اگر بخواهد رژیم صهیونیستی طور دیگری عمل کند پاسخی محکم‌تر خواهیم داد و این چیزی است که جمهوری اسلامی به آن پایبند است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اهداف پلید رژیم صهیونیستی ایجاد ناامنی و گسترش بحران در منطقه است، اما ما باید از بحران جلوگیری بکنیم و کشور‌های اروپایی و آمریکایی باید کسی را که در منطقه کاشتند به او بگویند که دست از کشت و کشتار بردارد و منطقه را تبدیل به یک منطقه ناامن نکند که به نفع هیچ دولت و هیچ کسی نیست.
پزشکیان در پایان گفت: مجدداً از دولت عزیز و امیر گرامی قطر و مهمان نوازی که از ما داشتند و استقبالی که داشتند قدردانی می‌کنم و انشاءلله که این پیمان اخوت و برادری روز به روز محکم و قوی‌تر بشود.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد
سهیل مقدم، فرزند سیروس مقدم و الهام غفوری، در کنار تجربه بازیگری در فصل هفتم سریال پایتخت، سابقه حضور در پشت صحنه سریال‌های تلویزیونی همچون "تا ثریا" را نیز به‌عنوان دستیار کارگردان دارد
رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه
مصرف زردآلو سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع یبوست می‌شود
معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند
تمدن مصر باستان مملو از شگفتی‌های خاص است که هنوز هم باستان شناسان را حیرت‌زده می‌کنند. هرچند امروز می‌خواهیم نگاهی به معما‌های مصر باستان داشته باشیم که پس از مدتی طولانی حل شدند.
نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟ نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: این طرح هنوز در شورای ترافیک تهران تصویب نشده است، اما بعد از تصویب باید نسبت به آماده سازی زیرساخت‌های اجرای این طرح اقدام شود البته با توجه به اینکه هوش مصنوعی و علوم داده به نحوی پیشرفت کرده که امکان رهگیری خودرو‌ها وجود دارد تأمین و ایجاد زیرساخت‌ها کار سختی نیست.
وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله! وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله!
ویدیویی از مصاحبه گوگوش با شبکه سعودی ایران اینترنشنال منتشر شده که نشان می‌دهد این خواننده ۷۴ ساله وضعیت جسمی وخیمی دارد، اما نکته قابل تامل آنکه با این وضعیت کنسرت خداحافظی گذاشته است!
هنوز هم دختران را زنده به گور می‌کنند؟! هنوز هم دختران را زنده به گور می‌کنند؟!
جسد گروهی از دختران نوجوان در یک گور دسته جمعی در ترکیه کشف شده است. این افراد به‌شکلی بی‌رحمانه به‌خاطر باور‌های اشتباه عده‌ای متعصب قربانی شده بودند.
شجاعی‌مهر: برای ازدواج با آزاده نامداری بین خیلی‌ها رقابت بود شجاعی‌مهر: برای ازدواج با آزاده نامداری بین خیلی‌ها رقابت بود
هرمز شجاعی‌مهر، مجری سابق تلویزیون در برنامه «ای کاش» درخصوص ازدواج مرحوم آزاده نامداری توضیحاتی داد.
برگزیده
مخالفت ترامپ با ایده پوتین برای اداره موقت اوکراین مخالفت ترامپ با ایده پوتین برای اداره موقت اوکراین
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت رئیس‌جمهور این کشور پیشنهاد همتای روسی خود را جهت تشکیل دولت یا حاکمیتی موقت در اوکراین تحت نظارت سازمان ملل و چندین کشور دیگر رد کرده است.
پوتین چگونه به قدرت رسید؟ پوتین چگونه به قدرت رسید؟
پوتین، چهره‌ای نسبتاً ناشناخته در سیاست روسیه، در مدتی کوتاه به یکی از قدرتمندترین افراد این کشور تبدیل شد. داستان محبوبیت او از زمانی آغاز می‌شود که به‌عنوان نخست‌وزیر، با موجی از بمب‌گذاری‌های مرگبار در ساختمان‌های مسکونی مواجه شد. ترور‌هایی که بلافاصله به چچنی‌ها نسبت داده شدند و بهانه‌ای شدند برای آغاز جنگ دوم چچن.
تمرین هوایی قطر و اسرائیل برای اولین بار تمرین هوایی قطر و اسرائیل برای اولین بار
تلویزیون اسرائیل مدعی شد قطر در یک تمرین هوایی مشترک در کشور یونان که رژیم صهیونیستی نیز در آن حضور داشته، شرکت کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر