کد خبر: ۵۰۳۸۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۶

دلیل مرگ‌ومیر‌های حیوانات در باغ وحش ارم چیست؟

مرگ‌و‌میر‌های پی‌درپی و تلف شدن حیوانات و پرندگان در باغ وحش ارم تمامی ندارد و همچنان نگرانی‌ها در این زمینه وجود دارد.
مخاطب۲۴- باغ‌وحش ارم، یکی از مراکز برجسته نگهداری و نمایش حیوانات در ایران، اخیراً با بحران جدی مرگ‌ومیر حیوانات مواجه شده است. این وضعیت نه‌تنها بر اکوسیستم باغ‌وحش تأثیر منفی گذاشته، بلکه می‌تواند اعتماد عمومی به این مراکز را نیز به خطر بیندازد.

اخیراً گزارش‌هایی مبنی بر مرگ سه حیوان و پرنده شامل میرکات (دم عصایی)، فلامینگو و غاز در باغ‌وحش تهران منتشر شده است. با این حال، مسئولان باغ‌وحش تاکنون توضیحی در این خصوص ارائه نداده‌اند. پیش از این نیز، طی بازه‌ای حدوداً یک‌ماهه، مرگ ببر سیبری، گوزن زرد ایرانی، شامپانزه آفریقایی و شتر بدون کوهان (لاما) در این باغ‌وحش گزارش شده بود.

براساس اطلاعات موجود در آرشیو رسانه‌ها، در تاریخ 5 مهرماه 1393، 6 میرکات به تصمیم مسئولان وقت باغ‌وحش وارد مجموعه ارم شدند.

میرکات که از تیره خدنگ و پستانداری گوشتخوار است، در مناطق خشک و مراتع آفریقایی زندگی می‌کند. این جانور هنگام احساس خطر برای شناسایی موقعیت شکارچیان به طور قابل‌توجهی روی دو پای خود عمودی می‌ایستد. دم عصایی یا میرکات به دلیل شباهت آن به شخصیت کارتونی تایمون در فیلم انیمیشنی "شیر شاه" میان کودکان شناخته شده و محبوب است. همین جذابیت، اشتیاق بازدیدکنندگان برای مشاهده این حیوان در باغ‌وحش را دوچندان کرده بود.

شیر نر 12ساله باغ وحش ارم با شکستن قفس وحشت آفرید

در حالی که مسئولان باغ‌وحش ارم اعلام کرده‌اند که در حال برنامه‌ریزی برای احداث جایگاه‌های مناسب برای برخی از حیوانات هستند، انتظار می‌رود با اتخاذ تدابیر مؤثر و بهبود مدیریت، سلامت و رفاه حیوانات حفظ و باغ‌وحش به محیطی امن و سالم تبدیل شود.

 

 
برچسب ها: حیات وحش باغ وحش
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟
مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
بقائی: گزارش گروسی بهانه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را فراهم کرد بقائی: گزارش گروسی بهانه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را فراهم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: «رافائل گروسی تأیید کرد که هرگز هیچ سند، مدرک یا شواهدی مبنی بر حرکت ایران به سمت ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما در گزارش اخیر خود آشکارا زمینه را برای تروئیکای اروپایی و آمریکا برای ارائه قطعنامه علیه ایران فراهم کرد که در نهایت بهانه را برای حمله رژیم اسرائیل و آمریکا به تأسیسات هسته‌ای کشور فراهم کرد.»
چرا مجلس به‌دنبال ممنوعیت استارلینک است؟ چرا مجلس به‌دنبال ممنوعیت استارلینک است؟
این روز‌ها دیگر اینترنت به یکی از ارکان اصلی اقتصاد دیجیتال و ارتباطات جهانی بدل شده، ورود فناوری‌هایی مانند استارلینک می‌تواند زمین بازی را به‌کلی تغییر دهد. اما این فناوری در ایران با پیچیدگی‌هایی روبه‌رو شده که تنها فنی یا اقتصادی نیست؛ بلکه لایه‌های عمیق سیاسی و امنیتی نیز دارد.
ما مردم را از خودمان پراکنده کردیم ما مردم را از خودمان پراکنده کردیم
سعید لیلاز، تحلیلگر سیاسی و اقتصادی، در گفت‌وگویی با شبکه افق با انتقاد از عملکرد‌های گذشته گفت: «ما در دو سه دهه اخیر، مردم را از خودمان پراکنده کرده‌ایم.»
اخراج مهاجران افغان از ایران اخراج مهاجران افغان از ایران
مساله مهاجران افغانستانی در ایران حالا وارد یک مرحله عجیب و پیچیده شده است، بازگشت چند ده هزار نفر از افغان‌های مقیم ایران به افغانستان، اما ابعاد مهم اقتصادی، سیاسی و امنیتی در پی دارد؛ که حتی اکنون و بعد از جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل شاید بتوان گفت ابعاد امنیتی آن تا حد زیادی پیچیده‌تر نیز شده است.
در پنجمین روز قرمزی بورس چه گذشت؟ در پنجمین روز قرمزی بورس چه گذشت؟
در پنجمین روز از بازگشایی معاملات بازار سرمایه، ارزش معاملات خرد تا این لحظه به ۱۲ هزار و ۴۷۱ میلیارد تومان رسیده، با این حال بازار همچنان با غلبه عرضه مواجه است.
برگزیده
آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی
امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در محله کوی دانشگاه توسط دو سارق زورگیر به قتل رسید
شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟ شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟
«۲۵ درصد مدارس بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون، ۳۹ درصد بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون، ۱۷ درصد بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون، ۹ درصد بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون، ۲.۹ درصد بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون، ۲.۲ درصد بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون، ۷ دهم درصد بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون، ۵ دهم درصد بین ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان شهریه دارند.»
وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است
وزیر ارتباطات درباره اختلال‌های اخیر اینترنت پس از رفع محدودیت‌های دسترسی به اینترنت بین‌الملل توضیحاتی ارائه داد.
صفحه خبر بالای تصاویر