کد خبر: ۳۵۰۵۱
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۸

عکسی عجیب از شیر لاغر در باغ وحش مشهد+ پاسخ مسئولان باغ وحش

انتشار تصویر این شیر لاغر و بی‌جان در شبکه‌های اجتماعی باعث شد دوباره بحث بی‌توجهی به حیوانات در باغ وحش‌ مشهد، سوءتغذیه و عدم رسیدگی مطلوب به آنها، در فضای مجازی و رسانه‌ها بالا بگیرد.

به گزارش خبرآنلاین، درحالی که کاربران فضای مجازی با انتشار تصویری از یک شیر نر بسیار لاغر و ضعیف در باغ وحش مشهد مدعی شدند که گرسنگی و سوءتغذیه سلطان باغ وحش مشهد را به این حال و روز انداخته، مسئولان باغ وحش اما می‌گویند این شیر سوءتغذیه ندارد و در حال درمان است.

آنطورکه تسنیم گزارش داده، طی روزهای اخیر تصویری از یک شیر نر در باغ وحش مشهد در فضای مجازی منتشر شد که با پیکری لاغر و دنده‌های بیرون‌زده روی زمین دراز کشیده بود، زیر تصویر هم عبارات گاه تمسخرآمیزِ متعددی نوشته شده بود از جمله اینکه: " مگه شیر، سلطان جنگل نبود؟!... اگه شما هم غذا نخوری این شکلی می‌شی دیگه ..."

تصویر عجیب از شیر لاغر در باغ وحش مشهد/ پاسخ مسئولان باغ وحش

انتشار تصویر این شیر لاغر و بی‌جان در شبکه‌های اجتماعی باعث شد دوباره بحث بی‌توجهی به حیوانات در باغ وحش‌ مشهد، سوءتغذیه و عدم رسیدگی مطلوب به آنها، در فضای مجازی و رسانه‌ها بالا بگیرد. نظر متولیان باغ وحش و اداره محیط زیست خراسان رضوی البته خلاف این ادعاها بود، زیرا علی رضا بنی اسدی، کارشناس بیماری‌های حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد: حیوانات نیز مانند انسان‌ها دارای تیپ‌های بدنی هستند؛ این شیر بیمار نیز دارای تیپ بدنی لاغر و البته مبتلا به انگل است که به صورت طبیعی موجب کاهش وزن و نمایان شدن بیشتر لاغری‌اش شده است.

بنی اسدی گفت: شیر نر باغ وحش مشهد که عکس آن در شبکه‌های اجتماعی با ظاهری لاغر نشان داده شده، دچار سوءتغذیه نیست، بلکه تحت درمان بیماری انگلی با آنتی بیوتیک است و سایر حیوانات باغ وحش در سلامت و سطح مطلوبی از تغذیه قرار دارند.

کارشناس بیماری‌های حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی درخصوص چرایی ابتلا به بیماری انگلی این شیر هم گفت: در شرایط افزایش دمای هوا و محیط زیست، ابتلای حیوانات به بیماری‌های انگلی، وجود حشرات و بیماری‌های مرتبط با آنها امری دور از ذهن نیست، اما در کنترل‌ها و نظارت‌های انجام شده، موارد غیربهداشتی، آلودگی یا سوءتغذیه برای این شیر مشاهده نشده است.

بنی اسدی با بیان اینکه وضعیت مشاهده شده شیر باغ وحش مشهد به هیچ وجه ناشی از سوء تغذیه نیست، تاکید کرد: تشخیص بیماری انگلی در این شیر و آغاز درمان از سه هفته پیش انجام شده و طی این مدت تاکنون دو دوره درمان ضدانگلی برای این حیوان ثبت شده است.

وی با توجه به اینکه هر دوره درمان ضدانگلی باید با ۱۰ روز فاصله باشد و سپس با نمونه‌گیری خون، وضعیت شیر از نظر بیماری دوباره سنجش شود، گفت: سومین دوره نمونه‌گیری این قلاده شیر به زودی با رسیدن جواب آزمایش خون در صورت نیاز انجام خواهد شد.

به گزارش تسنیم، باغ ‌وحش مشهد سال ۱۳۳۹ در محدوده خواجه ‌ربیع تاسیس و با ایجاد شرکت باغ ‌وحش وکیل ‌آباد در سال ۱۳۵۶ در ورودی پارک جنگلی وکیل ‌آباد مستقر شد. این مکان به عنوان بزرگترین باغ ‌وحش ایران دارای بیشترین گونه‌های جانوری همچون شیر، ببر، خرس، خوک، گراز، گربه وحشی، انواع پرندگان، چهار نوع گوزن، شامپانزه و جانواران است.

برچسب ها: حیات وحش باغ وحش
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.