کد خبر: ۵۰۳۷۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۰

گزارش رسانه آمریکایی «ان بی سی» از نشست پزشکیان با رسانه‌ها

تارنمای شبکه آمریکایی ان بی سی با انعکاس اظهارات رئیس جمهوری ایران در نشست با رسانه‌ها در نیویورک نوشت که ایران به دنبال جنگ گسترده‌تر در خاورمیانه نیست، زیرا که چنین جنگی هیچ برنده‌ای نخواهد داشت.
گزارش رسانه آمریکایی «ان بی سی» از نشست پزشکیان با رسانه‌ها

مخاطب ۲۴- ان بی سی نوشت: مسعود پزشکیان در جریان سفر به نیویورک و شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به خبرنگاران گفت: ما جنگ نمی‌خواهیم. ما می‌خواهیم در صلح زندگی کنیم. ما نمی‌خواهیم عامل بی‌ثباتی در منطقه باشیم.

این شبکه آمریکایی از نوشت: رئیس جمهور ایران با اشاره به ترور‌هایی که رژیم صهیونیستی در تهران و نقاط دیگر انجام داده، نوشت: ایران خواهان گفتگو برای حل و فصل اوضاع ناآرام در خاورمیانه است و اسرائیل را مسوول ایجاد تنش و ایجاد درگیری می‌داند.

وی گفت: ما بیش از هر کس دیگری می‌دانیم که اگر جنگ بزرگتری در خاورمیانه رخ دهد، به نفع هیچ کس در سراسر جهان نخواهد بود. این اسرائیل است که به دنبال ایجاد این درگیری گسترده‌تر است.

به نوشته تارنمای این شبکه تلویزیونی، رئیس جمهور ایران همچنین آمریکا و سایر کشور‌های غربی را به دلیل معیار‌های دوگانه مورد انتقاد قرار داد، چرا که آنها از اوضاع حقوق بشر ایران انتقاد می‌کنند، اما جنایت‌های اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرند.

پزشکیان در پاسخ به سوالی درباره احتمال مذاکره برای توافق جدید با آمریکا در مورد برنامه هسته‌ای ایران، گفت: ایران علاقه‌ای به توافق هسته‌ای جدید ندارد، بلکه علاقه به بازگشت به برجام دارد که آمریکا سال ۲۰۱۸ از آن خارج شد.

وی افزود: بیایید به گام نخست اول بازگردیم.

این شبکه تلویزیونی آمریکایی نوشت: رئیس جمهوری ایران به رسانه‌ها گفت: اگر همه طرف‌ها به این توافق (برجام) پایبند باشند، تهران ممکن است مذاکرات جدید را مد نظر قرار دهد.

پزشکیان همچنین گفت که ایران نمی‌تواند به نیرو‌های حوثی که به کشتی‌ها در دریای سرخ حمله می‌کنند امر و نهی کند. به گفته وی، حوثی‌ها به وضعیت ناعادلانه فلسطینیان در غزه واکنش داده و «در تلاشند تا نسل‌کشی را متوقف کنند.»

پزشکیان در پاسخ به سوالی درباره ارزیابی‌های سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا مبنی بر تلاش ایران برای ترویج اعتراض‌های دانشگاهی در آمریکا علیه اسرائیل، این اتهام را رد و آن را «بچگانه» خواند.

وی افزود: مردم در سراسر جهان اعتراض می‌کنند چرا که از اوضاع غزه خشمگین بوده و برای حضور در خیابان‌ها نیازی به دریافت رشوه ندارند.

پزشکیان همچنین صادرات موشک به روسیه را تکذیب کرد و گفت ایران با «تجاوز روسیه» به اوکراین مخالف است. وی خواهان گفتگو برای حل این مناقشه شد.

نشست پزشکیان با مدیران ارشد رسانه‌های آمریکایی ساعاتی پیش برگزار شد.

مدیران و خبرنگاران ارشد رسانه‌های مختلف از جمله ان بی سی،‌ای بی سی نیوز، سی ان ان، نیویورکر، واشنگتن پست، آسوشیتدپرس، رویترز و فرانس پرس در این نشست حضور داشتند و سوالات مختلفی درباره ایران، مسایل منطقه‌ای و بین المللی مطرح کردند.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر