کد خبر: ۳۳۴۲۳
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۲

بازتاب گسترده حادثه انفجار کرمان در رسانه‌های انگلیسی

رسانه‌های انگلیس حادثه تروریستی در گلزار شهدای کرمان را به طور گسترده‌ای بازتاب دادند.
بازتاب گسترده حادثه انفجار کرمان در رسانه‌های انگلیسی

مخاطب 24- بیشتر این رسانه‌ها به‌جای انتشار تصاویر حادثه امروز، عکس سردار شهید قاسم سلیمانی فرمانده فقید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را برای گزارش‌های خود انتخاب کردند.

شبکه خبری اسکای با اشاره به نزدیکی این حادثه در محل تجمع مراسم گرامیداشت شهید سلیمانی، اعلام کرد که این رویداد، درست یک روز پس از انفجار بیروت صورت گرفت که به موجب آن معاون جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز کشته (شهید) شد.

این شبکه خبری نوشت: قاسم سلیمانی که زمانی ژنرال ارشد نظامی ایران بود، در جریان سفر به عراق در سال ۲۰۲۰ برای دیدار با عادل عبدالمهدی، نخست وزیر وقت این کشور، در حمله هواپیما‌های بدون سرنشین آمریکا ترور شد. این حمله پهپادی باعث ایجاد یک بحران دیپلماتیک بزرگ بین ایالات متحده و ایران و منجر به حملات راکتی تلافی جویانه علیه سایت‌های نظامی آمریکا در عراق شد و دو کشور تا آستانه جنگ پیش رفتند.

این گزارش یادآوری کرده است که شهید سلیمانی «یکی از فرماندهان ارشد ایران بود که پس از رهبر معظم ایران، به عنوان دومین شخصیت قدرتمند ایران شناخته می‌شد. او فرمانده نیروی قدس - یک لشکر سپاه بود که مسئول عملیات جاسوسی و نظامی در خارج از ایران بود. شهید سلیمانی همچنین مغز متفکر عملیات نظامی ایران در عراق و سوریه محسوب می‌شد. او همچنین در توسعه "محور مقاومت" تأثیرگذار بود.»

تارنمای شبکه تلویزیونی آی‌تی‌وی هم در گزارشی با اشاره به آخرین آمار شهدای کرمان تصریح کرد: این حادثه در بحبوحه تنش‌های گسترده‌تر در خاورمیانه بر سر جنگ [رژیم]اسرائیل علیه حماس در نوار غزه صورت می‌گیرد.


بیشتر بخوانید


بر اساس این گزارش، شهید سلیمانی «معمار فعالیت‌های نظامی منطقه‌ای ایران بود و به عنوان یک نماد ملی مورد ستایش قرار می‌گیرد. با این حال او، برای مقامات آمریکایی، نماینده یک دشمن مرگبار در طول جنگ عراق بود، که با بمب‌های کنار جاده‌ای باعث کشته و ناقص شدن سربازان آمریکایی شد.»

آی‌تی‌وی همچنین همسو با خط خبری سایر رسانه‌های انگلیس، از به‌کار بستن واژه تروریستی برای این حادثه مرگبار خودداری کرد و این طور نوشت: «ایران دشمنان متعددی دارد که می‌توانند پشت این حمله باشند، از جمله گروه‌های تبعیدی، سازمان‌های شبه‌نظامی و بازیگران دولتی».

در همین حال تارنمای روزنامه گاردین در گزارشی به قلم پتریک وینتور دبیر سیاسی این نشریه نوشت: حملات انتحاری در ایران رایج نیست و مشخص نیست که آیا این حمله نتیجه عملیات یک گروه ایرانی بوده است یا به کارگردانی [رژیم]اسرائیل.

این گزارش می‌افزاید: ایران به تازگی گفته بود گروهی را که توسط موساد، سرویس مخفی دولتی اسرائیل حمایت می‌شد، ریشه کن کرده است. این درحالیست که ایران بابت کشته شدن یکی از فرماندهان ارشد خود در سوریه، [رژیم]اسرائیل را تهدید کرده بود.

گاردین یادآور شد: «اسرائیل از گذشته، در ترور‌های هدفمند دانشمندان هسته‌ای فعال در برنامه هسته‌ای ایران تخصص دارد».

سایر رسانه‌ها و شبکه‌های تلویزیونی نیز با انتشار گزارش‌هایی این حادثه تروریستی را به تشدید تنش‌ها در بحبوحه جنگ غزه نسبت دادند.

مقام‌های انگلیسی هنوز به این رویداد واکنش نشان نداده‌اند. البته الیشا کرنز رئیس کمیته امور خارجی پارلمان انگلیس با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، گزارش شبکه اسکای را بازنشر و به این عبارت نامفهوم بسنده کرده است: «انفجار در یک قبرستان در ایران».

 

منبع: دنیای اقتصاد

برچسب ها: قاسم سلیمانی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت