کد خبر: ۵۰۳۶۵
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶

عامل خاموشی چراغ‌های راهنمایی در تهران چیست؟

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران گفت: سرقت کابل‌ها، عامل خاموشی چراغ‌های راهنمایی در تهران است.
عامل خاموشی چراغ‌های راهنمایی در تهران چیست؟

مخاطب ۲۴- حمید برادران درباره علت خاموشی برخی از چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در سطح شهر اظهار کرد: مشکل اصلی، سرقت کابل‌های چراغ‌های راهنمایی است که افزایش زیادی پیدا کرده است، اما فرآیند خرید کابل‌های جدید آغاز شده تا بتوان آنها را جایگزین کنیم.

وی ادامه داد: البته شرکت‌هایی که تأمین‌کننده کابل‌ها بودند، در فصل تابستان با چهار روز کارکرد، حجم تولید بسیار کمی داشتند و قول‌های تحویل کابل‌ها در تابستان هنوز محقق نشده است.

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهر تهران تصریح کرد: از سوی دیگر، کارخانه‌ی کابل‌سازی که با آن قرارداد داریم نیز به دلیل بی‌برقی، سه روز در هفته تعطیل است که این خود سبب تأخیر در تحویل کابل‌ها شده است، اما با این حال، در هفته جاری تجهیزات کمبود را از تأمین‌کنندگان تحویل بگیریم که این کمک می‌کند که تا نیمه مهر ماه بخشی از بار خاموشی چراغ‌ها را کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه حدود ۲۱ تقاطع به دلیل سرقت کابل‌ها درگیر این معضل شده‌اند، تصریح کرد: چندین پروژه به صورت همزمان اجرا شده است که از جمله آنها می‌توان به خرید ۵۰ دستگاه کنترلر هوشمند جدید اشاره کرد که ۱۰ مورد آنها به‌زودی راه‌اندازی خواهد شد.

برادران گفت: همچنین حدود ۳۰ میلیارد تومان قطعات چراغ و ماژول‌های مرتبط خریداری شده است البته پروژه‌های دیگری در دستور کار قرار دارد که هرگاه به سرانجام برسد اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: در راستای کاهش معضلات سرقت کابل‌ها، قرار است کابل‌های مسی با کابل‌های شبکه جایگزین شوند که جذابیتی برای سرقت نداشته باشند و اطلاعات را به صورت ایمن انتقال دهند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر