کد خبر: ۴۶۳۴۹
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۵

عامل خاموشی اتوبان تهران ورامین دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری سارق حرفه‌ای سیم و کابل اتوبان تهران ورامین که موجب خاموش شدن چراغ‌های این محور شده بود خبر داد
عامل خاموشی اتوبان تهران ورامین دستگیر شد

مخاطب۲۴- سرهنگ محمد قاسم طرهانی فرمانده انتظامی شهرستان اظهار کرد: در پی تشکیل پرونده در خصوص سرقت کابل‌های برق اتوبان تهران ورامین و خاموشی متعدد این محور که موجب بروز تصادفات شده بود پیگیری موضوع بصورت ویژه در دستور کار عوامل عملیات کلانتری ۲۱۱ قلعه نو قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات انجام شده مشخص شد متهم با پوشش‌های مختلف به همراه آلات و ادوات سرقت در بلوار وسط اتوبان پرسه زنی کرده و کابل برق چراغ‌های روشنایی را بریده و آن‌ها را به سرقت می‌برد.

این مقام انتظامی ابراز داشت: ماموران کلانتری قلعه نو با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و تلاش‌های شبانه روزی در نهایت در بیست و سوم تیر ماه امسال هویت متهم را شناسایی و متهم را حین سرقت دستگیری و از وی بیش از ۲۰ متر کابل و ادوات سرقت، دو قبض سلاح سرد از نوع قمه کشف و به کلانتری منتقل کردند.

سرهنگ طرهانی تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده و اعتراف به سرقت سیم و کابل برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی اعزام شد.

برچسب ها: سرقت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر