کد خبر: ۵۰۲۶۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۲

رئیسی هم پیجر داشت؟!

حوالی ساعت ۳:۳۰ بعد از ظهر روز سه‌شنبه هفدهم سپتامبر ۲۰۲۴ شماری از دستگاه‌های دریافت پیام معروف به «پیجر» که در اختیار تعدادی از شهروندان لبنانی از جمله برخی کارکنان، یگان‌ها و موسسات مختلف حزب‌الله بود منفجر شد.
رئیسی هم پیجر داشت؟!

رئیسی هم پیجر داشت؟!

مخاطب۲۴- حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای در خصوص حادثه انفجار دستگاه‌های ارتباطی در بیروت اعلام کرد: دستگاه‌های ویژه در حزب‌الله در حال حاضر مشغول اجرای تحقیقات گسترده امنیتی و علمی برای فهمیدن دلایلی که به این انفجار‌های همزمان انجامیده هستند.

شایعات شروع می‌شود

در حالی که هنوز ابعاد امنیتی این اقدام تروریستی به طور کامل مشخص نشده است، برخی از افراد و رسانه‌ها با قطعیت کامل نسبت به این موضوع اظهارنظر کرده و حتی حادثه سقوط هلی کوپتر شهید رئیسی را به این موضوع ربط داده اند که از اساس موضوع بی ربطی است و می‌توان از آن دسته شایعات مجازی برای دشت چند کلیک بیشتر آن را عنوان کرد.
در همین رابطه اخیرا در برخی از رسانه‌های خارجی تصویری از شهید رئیسی منتشر شده، که ادعا می‌شود وی نیز از پیجر استفاده می‌کرده و موضوع حادثه هلی کوپتر نیز به این موضوع مرتبط بوده است.

اما با یک بررسی ساده، تخیلی بودن این فرضیه خیالی کاملا روشن می‌شود.
اولا با دقت بیشتر در عکس ادعایی از شهید رئیسی مشخص است که دستگاه ادعایی پیجر نبوده و یک ساعت دیجیتال است.
دوما هیچ مقام مسولی نیاز به داشتن پیجر بر روی میز مقابل خود ندارد و این وسیله برای ارتباط و اطلاع رسانی است.
سوما در حادثه سقوط هلی کوپتر افراد همراه با شهید رئیسی از تلفن همراه استفاده می‌کردند و اصولا اگر فرد یا افرادی نیاز به استفاده از پیجر داشته باشند دیگر همراه داشتن و ارتباط با آنها از طریق پیجر بی معناست.

در ادامه تصاویر اصلی دیدار شهید رئیسی با خانم «سلام زواوی» سفیر دولت فلسطین در ایران را ملاحظه می‌کنید:

برچسب ها: حزب الله لبنان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رونالدو، بازی تمام نمی‌شود تا وقتی که من بگویم! رونالدو، بازی تمام نمی‌شود تا وقتی که من بگویم!
یک قیچی برگردان تماشایی دیگر از کریس رونالدو امشب کاری کرد که استادیوم الاول پارک برای چند ثانیه در سکوتی عجیب فرو رفت.
سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵! سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵!
مجله ووگ اعلام کرده که در سال ۲۰۲۵، تنها زندگی کردن به‌عنوان یک انتخاب شیک و استقلال‌طلبانه ترند اصلی است و بسیاری به دنبال آزادی فردی بدون نیاز به پارتنر هستند.
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر