کد خبر: ۶۵۱۶۸
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۴

حزب الله سلاح‌هایش را تحویل نمی‌دهد

دبیر کل حزب الله در سخنانی گفت: هر کسی که امروز تحویل سلاح‌های حزب‌الله را درخواست می‌کند، در واقع خواستار تحویل آن به «اسرائیل» است؛ احدی از ما صلح یا تسلیم شدن را طلب نکند.
حزب الله سلاح‌هایش را تحویل نمی‌دهد

به گزارش مخاطب ۲۴: شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان در سخنانی در اولین سالگرد شهادت فواد شکر فرمانده بارز حزب الله لبنان گفت: فواد شکر قبل سال ۱۹۸۲ گروهی ۱۰ نفر از برادران را فرماندهی کرد که خود را گروه میثاق نام نهادند و عهد بستند که با اسرائیل مقابله کنند و در خط مقدم باشند. به مدت ۳۵ سال پس از شهادت ۹ رزمنده این گروه، فواد شکر در انتظار شهادت بود. فواد شکر از دوستداران امام خمینی (ره) بود و پس از رحلت ایشان، پیرو امام خامنه‌ای بود. فواد شکر از بنیانگذاران و در زمره اولین فرماندهان مقاومت بود.

وی افزود: فواد شکر به دنبال ترور عباس الموسوی، نبرد‌های کفرا و یاطر را فرماندهی کرد و پس از تصمیم حزب الله برای اعزام گروهی از مبارزان به بوسنی، رهبری این گروه را برعهده داشت. فواد شکر مؤسس یگان دریایی حزب الله است.

وی افزود: فواد شکر به مثابه رئیس ستاد در نبرد پشتیبانی بود و همواره در ارتباط دائمی با سید حسن نصرالله تا زمان شهادتش بود. فواد شکر همواره در میان مردم بود و به داشتن تفکر راهبردی متمایز بود.

دبیر کل حزب الله لبنان در ادامه بیان کرد: از شهید اسماعیل هنیه یاد می‌کنیم که توانست پرچم فلسطین را افراشته کند تا مساله فلسطین در دنیا در رأس قرار گیرد.

وی افزود: اسرائیل و آمریکا روزانه در غزه مرتکب جنایات سازمان یافته و هدفمند می‌شوند. جنایتی در دنیا با جنایات بزرگ دشمن اسرائیلی در غزه با حمایت کامل آمریکا، برابری نمی‌کند. دنیا باید یکپارچه در برابر اسرائیل بایستد تا این سرکشی که بر بشریت تأثیرگذار است متوقف شود.

شیخ نعیم قاسم در ادامه گفت: درود می‌فرستیم بر جورج عبدالله که ۴۱ سال در اسارت پایداری کرد و زیر بار امضای برگه دست شستن از افکارش به خاطر چند صباحی زندگی نرفت. اسیر آزاد شده جورج عبدالله بخش جدانشدنی تجربه متنوع مقاومت است که برای آزادسازی سرزمین و حفظ کرامت گرد هم آمده‌اند.

وی افزود: مقاومت در لبنان ثابت کرده است که پایه و رکن اساسی دولت سازی است. ما در دو مسیر حرکت می‌کنیم؛ نخست آزادی سرزمین از لوث دشمن و دیگر دولت سازی از طریق مشارکت مردم و اینکه کشور به دست مردم ساخته شود و گروهی بر دیگری برتری نیابد. مقاومت ستون ارتش است تا معادله سه‌گانه ارتش، ملت و مقاومت فعال باشد و نه سمبلیک. توافق آتش‌بس در لبنان برای ما و طرف اسرائیلی یک دستاورد بود و این در هر توافقی طبیعی است. ما به دولت کمک کردیم تا این توافق را که محدود به جنوب رودخانه لیتانی است، اجرا کند. هر کسی که آتش‌بس را به عقب‌نشینی سلاح‌ها ربط می‌دهد، به او بگویید که این موضوع یک مسئله داخلی است.

نعیم قاسم تصریح کرد: گمان بردند که حزب الله ضعیف شده است، اما با حضور سیاسی و مردمی در تشییع شهیدان نصرالله و صفی‌الدین و انتخابات شهرداری‌ها غافلگیر شدند. این مقاومت در تمام ابعاد سیاسی و اجتماعی پابرجاست و این گواهی بر قدرت مقاومت است و از این دشمن آتش بس را نقض کرد. هنگامی که دولت مسئول شد و متعهد به پیگیری شد ما دیگر مسئول مقابله به نیابت از همه نبودیم.

وی افزود: سلاح مقاومت مرتبط به لبنان است و ارتباطی به دشمن اسرائیلی ندارد. هوکشتاین فرستاده سابق آمریکایی تضمین آشکار درباره پایبندی اسرائیل به آتش بس داد. تام باراک فرستاده کنونی آمریکا از موضع واحد لبنان درباره توقف حملات اسرائیل قبل از بررسی بحث سلاح غافلگیر شد.

شیخ نعیم قاسم بیان کرد: دشمن در پنج نقطه اشغالی متوقف نخواهد شد و منتظر خلع سلاح مقاومت است تا در راستای توسعه طلبی حرکت کند و شهرک سازی کند. توافق در شهرک‌های شمالی امنیت برقرار کرد، اما آیا در لبنان هم امنیت برقرار کرد؟ ما الگوی سوریه را پیش رو داریم که دشمن می‌کشد و بمباران می‌کند و مرز‌های جغرافیایی، سیاسی و آینده سوریه را ترسیم می‌کند.

دبیر کل حزب الله لبنان بیان کرد: ما امروز در لبنان در معرض خطر موجودیتی علیه ملتمان و همه طوایف آن از سوی اسرائیل و داعشی‌ها و آمریکا تحت آنچه به خاورمیانه جدید موسوم است، قرار داریم. ما نمی‌پذیریم که لبنان ضمیمه «اسرائیل» باشد، حتی اگر تمام جهان متحد شوند، و تا جان در بدن داریم، نمی‌پذیریم که لبنان به گروگان گرفته شود. هر کسی که امروز خواستار تحویل سلاح است، در واقع خواستار تحویل آن به «اسرائیل» است. احدی از ما صلح یا تسلیم شدن را نخواهد.

وی افزود: ما از سرزمین خود دفاع می‌کنیم، حتی اگر بسیاری از ما شهید شویم. مهم این است که انحراف و اشغالگری باقی نماند و ما با تمام توان از آن دفاع خواهیم کرد. ما تهدید نمی‌کنیم، بلکه در موضع دفاعی هستیم و حرف ما این است که این دفاع برای ما هیچ محدودیت و حد و مرزی ندارد، حتی اگر منجر به شهادت شود. خطر در کمین، تجاوزگری است و تمام گفتمان‌های سیاسی باید بر توقف تجاوز متمرکز شوند و نه هیچ مسئله دیگری. هر درخواست تحویل سلاح به مثابه درخواست تحویل توان لبنان است. دولت باید به دو وظیفه اصلی خود شامل توقف حملات به هر طریقی و بازسازی عمل کند. دولت باید بازسازی کند حتی از خزانه. هر آنکه خواهان تحویل سلاح است چه در داخل و چه طرف‌های عربی و بین‌المللی، در واقع حامی پروژه اسرائیلی است.

دبیر کل حزب الله لبنان تصریح کرد: بگذارید تجاوز متوقف شود، اسرائیل عقب‌نشینی کند و اسیران بازگردانده شوند. آنگاه شیرین‌ترین بحث و بهترین نوع پاسخ را از ما بپذیرید. ما از گزینه حاکمیت، استقلال و آزادسازی حمایت می‌کنیم و از دولت می‌خواهیم که در مقابله با تجاوز و بازسازی قاطع‌تر باشد. ما از دولت می‌خواهیم که جلوی فتنه‌انگیزان و خادمان پروژه اسرائیل را بگیرد. لبنان وطن نهایی همه شهروندانش است و ما نمی‌پذیریم که احدی لبنان را ضمیمه «اسرائیل» کند. بیایید شعار «با اتحاد خود اسرائیل را از اینجا بیرون کنیم و میهن خود را بسازیم» را سر دهیم. ما آماده‌ایم تا در مورد اینکه چگونه این سلاح‌ها می‌توانند بخشی از قدرت لبنان باشند، بحث کنیم، اما قبول نخواهیم کرد که این سلاح‌ها به «اسرائیل» تحویل داده شوند. اگر همه دنیا از اول تا آخرش جمع شوند و همه ما کشته شویم و احدی از ما باقی نماند، اسرائیل نخواهد توانست لبنان را به گروگان بگیرد.

مهر

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر