کد خبر: ۵۰۱۷
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵

سرمربی تیم ملی ایران در سال ۱۹۷۴ درگذشت

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران و قهرمان بازی‌های آسیایی ۱۹۷۴ در سن ۹۴ سالگی درگذشت.
سرمربی تیم ملی ایران در سال ۱۹۷۴ درگذشت

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از مشرق، فرانک اوفارل که سابقه حضور بر روی نیمکت تیم ملی فوتبال ایران را در کارنامه داشت. او در سال ۱۳۵۳ به عنوان سرمربی تیم ملی ایران و با قراردادی دو ساله کارش را آغاز کرد و در اولین میدان رسمی موفق شد ایران را به مقام قهرمانی بازی‌های آسیایی برساند.

 

یرمربی تیم ملی ایران در سال ۱۹۷۴ درگذشت

 


بیشتر بخوانید: قرعه کشی جام حذفی برگزار شد



اوفارل یک بار دیگر هم به ایران آمد، در سال ۲۰۰۷ او با دعوت باشگاه پرسپولیس و به همراه آلن راجرز به تهران سفر کرد تا دوباره خاطرات گذشته اش از حضور در ایران زنده شود.

 


در آن بازی‌ها ایران با پیروزی ۷ صفر مقابل پاکستان، ۲ بر یک مقابل برمه، ۶ بر صفر مقابل بحرین، یک بر صفر مقابل مالزی و یک بر صفر برابر عراق خودش را آماده دیدار برابر کره جنوبی کرد. در این دیدار هم ملی پوشان کشورمان ۲ بر صفر به پیروزی رسیدند تا در نهایت ایران راهی دیدار پایانی شود. در فینال هم با یک گل شاگردان فرانک اوفارل به برتری دست یافتند تا ایران قهرمان بازی‌های آسیایی آن سال شود.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.