کد خبر: ۵۰۱۲۶
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱

بازدید رئیس سازمان صداوسیما از غرفه ایرانسل در نمایشگاه رصتا

دکتر پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما از غرفه ایرانسل در سومین نمایشگاه رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران (رصتا)، بازدید کرد.
بازدید رئیس سازمان صداوسیما از غرفه ایرانسل در نمایشگاه رصتا

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی ایرانسل:صبح امروز دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، دکتر پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما، مهندس سعید مقیسه معاون رئیس صداوسیما و رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) و هیئت همراه، با حضور در غرفه ایرانسل در سومین نمایشگاه رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران (رصتا)، از سرویس «تلویزیون اینترنتی لنز» به عنوان بستر پخش فیلم، سریال، پخش رویداد زنده و شبکه‌های تلویزیونی ایرانسل، بازدید کردند.

جبلی در جریان این بازدید، با تقدیر از فعالیت‌های لنز ایرانسل گفت: افزایش ظرفیت‌های همکاری مشترک بین صداوسیما و تلویزیون‌های اینترنتی، به ویژه لنز که با پشتوانه اپراتور بزرگ ایرانسل به کاربران زیادی خدمت می‌رساند، برای ما اهمیت زیادی دارد. برگزاری نمایشگاه رصتا یکی از راه‌هایی است که می‌توان به کمک آن، این ظرفیت‌ها را بیش از قبل شناسایی و برای دستیابی به اهداف بزرگ همکاری‌های مشترک، برنامه‌ریزی کرد.

در جریان این بازدید، همچنین پیشنهاداتی در زمینه توسعه همه‌جانبه همکاری‌های مشترک بین سازمان صداوسیما و لنز، مطرح و بررسی جزئیات آن به جلسات کارشناسی آینده موکول شد.

اپلیکیشن لنز، تلویزیون اینترنتی ایرانسل است که کاربران می‌توانند آن را بدون هزینه دانلود کنند و هر لحظه و هر کجا، به مجموعه‌ای از جدیدترین فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی و خارجی (دوبله و با زیرنویس فارسی)، برنامه‌های زنده تلویزیونی، پخش مستقیم مسابقه‌های ورزشی (پخش زنده فوتبال، پخش زنده شبکه سه و…) پخش زنده انواع رویداد (شامل رویداد‌های علمی، آموزشی، انگیزشی) و…، به عنوان پلتفرم پخش محتوا و زیرساخت توزیع محتوا، روی گوشی تلفن همراه یا در منزل روی تلویزیون دسترسی داشته باشند.

نمایشگاه رصتا با اهدافی از جمله «اطلاع‌رسانی از آخرین دستاورد‌های حوزه رسانه و ایجاد ارتباط بین شرکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان»، «جریان‌سازی و بسترسازی برای تولید و توسعه محتوای منطبق بر فرهنگ اسلامی، بومی و ملی»، «حمایت‌های مادی و معنوی از رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر»، «ایجاد فضای رقابت رسانه‌ای بین تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان خدمات و محتوای رسانه‌ای در جهت ارتقای کیفی»، «ایجاد تعامل بین نخبگان دانشگاهی، سازمان صدا و سیما، ساترا و رسانه‌ها»، «تقویت و هدایت تولیدات نمایش خانگی و سرویس‌های مناسب و مرتبط به بازنمایی و تصویرسازی اصول بنیادین نظام جمهوری اسلامی همچون تحکیم مبانی خانواده، سبک زندگی ایرانی – اسلامی، امیدآفرینی، عزت و اقتدار ملی»، «تبیین، گسترش و نشر فرهنگ دینی و دفاع مقدس و توجه به دستاورد‌های جدید علمی دانش بنیان و محیط زیست»، «بهبود روابط و تعاملات بین نهاد صدا و سیما و مجموعه خانواده و تولیدکنندگان نمایش خانگی»، «بازیابی، تشویق و توسعه مطالبات مردمی در حوزه تولید و نمایش محتوای سالم»، «بازاریابی، بازارسازی و عرضه اقتصادی تولیدات به نفع تولیدکنندگان و مشاغل مرتبط با نمایش خانگی» و… توسط سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) برگزار شده است. سکو‌های دارای مجوز، معاونت‌های تولیدی صدا و سیما، شرکت‌ها، بانک‌ها و مؤسسات علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در حوزه صوت‌و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی و فعالان این عرصه، از جمله سازمان‌ها و نهاد‌هایی هستند که در این نمایشگاه حضور دارند. این نمایشگاه تا ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۳، از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در مصلای امام خمینی (ره) تهران، میزبان بازدیدکنندگان است.

برچسب ها: ایرانسل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر