کد خبر: ۵۶۸۵۳
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۴

قانونی برای منع پخش مشروبات الکلی وجود ندارد!

مدیر سامانه «کدومو» با اشاره به یکی از چالش‌های ساترا بیان کرد که تبلیغ یا تشویق به مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر، در قوانین جرم انگاری شده است، اما قانونی برای منع نمایش آنها وجود ندارد.
قانونی برای منع پخش مشروبات الکلی وجود ندارد!

مخاطب ۲۴- حسن قاسم‌زاده مدیر سامانه «کدومو» درباره اهمیت نقش ساترا برای تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی گفت: با وجود آگاهی قبلی از فعالیت‌های ساترا، در بازدیدی که اخیراً از این سازمان داشتم اطلاعاتم درباره ابعاد گسترده‌تر و پیچیده‌تر فعالیت‌های این سازمان تکمیل شد و نشان داد که ساترا در زمینه‌های مختلف، از بهبود محتوا و اقتصاد رسانه گرفته تا فعالیت‌های بین‌المللی، اقدامات مؤثری انجام داده است.

 

وی در ادامه با اشاره به تلاش‌های ساترا در بخش مانیتورینگ و سایر حوزه‌ها بیان کرد: کار‌های بزرگی که در این بخش‌ها انجام می‌شود، نشان‌دهنده اهمیت نقش ساترا در تنظیم‌گری رسانه‌هاست. امیدوارم این روند متوقف نشود و با قدرت بیشتری ادامه یابد.

بیشتر بخوانید

قاسم‌زاده در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به چالش‌های موجود در تنظیم‌گری محتوا افزود: ساترا با چالش‌هایی در زمینه تنظیم‌گری محتوایی مواجه است. برخی محتوا‌ها علاوه بر نداشتن مجوز انتشار در نظام ارزیابی ساترا، بر اساس عرف و نگاه حاکمیتی نیز مشکل دارند. با این حال، به دلیل نبود قانون برای جرم‌انگاری انتشار آنها، امکان جلوگیری از انتشارشان وجود ندارد. به‌عنوان مثال در مورد مشروبات الکلی و مواد مخدر، هرچند در قوانین کشور برای تبلیغ یا تشویق به مصرف این مواد جرم‌انگاری شده، اما قانونی برای منع نمایش آنها وجود ندارد.

 

وی ابراز امیدواری کرد که با ورود قانون‌گذار به این حوزه، جایگاه واقعی ساترا به‌عنوان رگولاتور صوت و تصویر فراگیر مشخص و مسیر تنظیم‌گری در این زمینه تقویت شود.

 

مدیر سامانه «کدومو» با اشاره به هم‌راستایی اهداف این سامانه و ساترا بیان کرد: یکی از مسئولیت‌های مهم ساترا، تنظیم‌گری در حوزه صوت و تصویر فراگیر است. در این میان، رده‌بندی سنی محتوا و ارائه توصیه‌هایی به والدین برای نظارت بهتر بر محتوای مورد مشاهده فرزندان، از دغدغه‌های مشترک ما و ساترا است.

 

وی ادامه داد: سامانه «کدومو» بر اساس شیوه‌نامه‌های دقیق و مبتنی بر پژوهش‌های انجام‌شده به ارزیابی آثار رسانه‌ای می‌پردازد. این ارزیابی‌ها شامل بررسی میزان ترس، خشونت، ناهنجاری‌های اجتماعی، پیام‌های مثبت و الگو‌های رفتاری مثبت در محتواست. همچنین، والدین می‌توانند تجربیات خود را در زمینه مشاهده محتوا به اشتراک بگذارند و حتی در تعیین رده‌بندی سنی مشارکت کنند. این رویکرد، گامی مؤثر در مردمی‌تر کردن نظام تنظیم‌گری است.

 

قاسم‌زاده در پایان بیان کرد: ساترا می‌تواند از این ظرفیت بهره‌مند شود و ما نیز آمادگی داریم در این مسیر همکاری کنیم. هدف مشترک ما، مردمی‌تر و خانواده‌محورتر کردن نظام تنظیم‌گری است که بدون تردید به بهبود کیفیت محتوا و تقویت جایگاه خانواده‌ها در این فرآیند کمک خواهد کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان
محمود فرشچیان این استاد برجسته اکنون در بیمارستانی در آمریکا بستری است و حال جسمی ایشان وخیم گزارش شده است.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر