کد خبر: ۵۰۰۱۹
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰

کواکبیان: رفع حصر میرحسین موسوی و حاج آقا کروبی نباید فراموش شود

مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردم سالاری به ضرورت بازگشت اساتید و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت زمان به شدت در حال گذر است لذا علاوه بر موضوع رفع حصر میرحسین موسوی و همسر گرانقدرش و حاج آقا کروبی که نباید فراموش شود حتماً باید رفع فیلترینگ فضای مجازی و متوقف کردن طرح‌هایی همچون طرح نور و گشایش وضعیت اقتصادی و ثبات قیمت ارز و افزایش قدرت پول ملی باید در اولویت باشد.
کواکبیان: رفع حصر میرحسین موسوی و حاج آقا کروبی نباید فراموش شود

مخاطب ۲۴- مصطفی کواکبیان-  روز پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۲ نود و نهمین همایش فصلی حزب مردم سالاری با حضور دبیرکل، اعضای شورای مرکزی، دفتر سیاسی، مسئولان اعضای کمیته‌ها و شاخه‌ها و سازمان‌ها و دبیران شعب استانی این حزب در محل اردوگاه شهید مصطفی خمینی دماوند برگزار شد. در این همایش که با شعار ارتقای مردم سالاری و حکمرانی حزب شکل گرفت گلایه‌هایی هم از سوی برخی اعضا نسبت به واگذاری برخی مسئولیت‌ها به مجاهدان شنبه و بی‌اعتنایی به یاران واقعی و دلسوز دولت چهاردهم مطرح شد.

نحوه برگزاری بیست و سومین کنگره حزب در اسفند ماه و چگونگی تامین هزینه‌ها از طریق حق عضویت و دستیابی به بالاترین تعداد اعضا در میان احزاب کشور در افق ۱۴۰۵ از جمله تصمیمات این همایش بود.
در پایان این همایش دکتر مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب چند نکته اساسی را مطرح کرد.

وی با اشاره به سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) و با بیان اینکه آن حضرت می‌فرماید (جُعِلَتِ الخَبائِثُ فی بَیتٍ و جُعِلَ مِفتاحُهُ الکِذبَ) یعنی همه پلیدی‌ها در خانه‌ای قرار داده شده است که کلید آن در دروغگویی است، نسبت به برخورد صادقانه در روابط اجتماعی و سیاسی و حزبی تاکید کرد و گفت متاسفانه پدیده دروغگویی در میان برخی صاحب منصبانی که صرفاً به دنبال منافع شخصی هستند فراوان است و علی رغم اینکه دکتر پزشکیان از صداقت برخوردار است، اما اینجانب هشدار می‌دهم که برخی حافظان منافع شخصی به دنبال مصادره دولت وفاق ملی هستند لذا در عین حمایت همه جانبه از دولت چهاردهم ما حتماً منتقد ناکارآمدی‌ها و ناروایی‌های برخی وزرا و معاونان آنان خواهیم بود.

رئیس فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی مجلس دهم با اشاره به ضرورت توازن و تعامل مثبت با قدرت‌های بزرگ جهان نسبت به نوعی انفعال دیپلماسی ایران در ماجرای زنگزور و میدان گازی آرش انتقاد کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی به ضرورت بازگشت اساتید و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت زمان به شدت در حال گذر است لذا علاوه بر موضوع رفع حصر میرحسین موسوی و همسر گرانقدرش و حاج آقا کروبی که نباید فراموش شود حتماً باید رفع فیلترینگ فضای مجازی و متوقف کردن طرح‌هایی همچون طرح نور و گشایش وضعیت اقتصادی و ثبات قیمت ارز و افزایش قدرت پول ملی باید در اولویت باشد.

مدیر مسئول روزنامه مردم سالاری نسبت به آزادی برخی روزنامه‌نگاران و خبرنگاران تاکید کرد و از برخورد جناحی صدا و سیما در برخی برنامه‌های آن انتقاد نمود دبیرکل حزب مردم سالاری و موسس خانه احزاب ایران بر ضرورت نظام انتخاباتی حزبی تاکید کرد و اظهار داشت مفهوم جمله دکتر پزشکیان که من حزبی نیستم نباید به مفهوم نادیده گرفتن نقش احزاب برای تحقق مردم سالاری و حکمرانی واقعی شود لذا باید عملکرد دولت چهاردهم به گونه‌ای باشد که شاهد افزایش مشارکت مردم با حضور پررنگ احزاب در انتخابات شورا‌ها در خرداد ماه سال آینده باشیم.

دکتر کواکبیان در پایان بر ضرورت نقش آفرینی دبیران شعب استانی حزب مردم سالاری در فرایند انتخاب استانداران با معیار شایسته سالاری تاکید کرد و گفت قرار نیست که به نام وفاق ملی همان استانداران سابق در قدرت باقی بمانند لذا این نکته را برای حمایت دلسوزانه از دولت پزشکیان باید همواره تکرار کنیم.

برچسب ها: مصطفی کواکبیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر