کد خبر: ۵۰۰۱۶
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲

اژه ای: وحدت نیاز قطعی مسلمانان است

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه به هیچ وجه نباید از مبارزه با فساد در عرصه‌ها و ساحت‌های گوناگون اعم از اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی غافل شویم، گفت: فساد، مُسری است و از درون تهی می‌سازد و چنانچه از امر خطیر مبارزه با فساد غفلت ورزیم آنگاه کشور و مردم و قوای نظام آسیب می‌بینند.
اژه ای: وحدت نیاز قطعی مسلمانان است

مخاطب۲۴- حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۲۶ شهریور) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، ضمن تبریک ایام ولادت باسعادت نبی‌مکرم اسلام (صلّی‌اللَّه‌علیه‌واله) و امام جعفرصادق (ع) و گرامیداشت هفته وحدت، اظهار کرد: وحدت نیاز قطعی مسلمانان است؛ چنانچه مسلمانان در طول اعصار و مقاطع پیشین، بر محور وحدت حرکت می‌کردند، اصلاً رژیم غاصب صهیونیستی شکل نمی‌گرفت که بخواهد در طول حدود هشت دهه این مقدار وسیع جنایات را در فلسطین مرتکب شود؛ اگر مسلمانان در حول محور وحدت سِیر می‌کردند، حداقل در طول این یازده ماه اخیر که از جنایات صهیونیست‌ها در غزه می‌گذرد، مراودات اقتصادی و تجاری خود را با رژیم اشغالگر قطع می‌کردند تا ماشین کشتار صهیونیست‌ها را متوقف سازند؛ مع‌الأسف تاکنون با فقدان این وحدت در میان مسلمین مواجه بودیم و ان‌شاءالله به برکت خون‌های ریخته شده در فلسطین، وحدت میان مسلمین گسترش یابد و شاهد قطع دست متجاوان به ممالک اسلامی باشیم.
رئیس قوه قضاییه در ادامه نشست امروز به امر خطیر مقابله‌ی همه‌جانبه با فساد در ساحت‌های گوناگون پرداخت و گفت: قوه قضاییه از بخش‌ها و مجموعه‌های پیشتاز در امرِ خطیر مبارزه و مقابله با فساد است؛ به هیچ وجه نباید از مبارزه با فساد در عرصه‌ها و ساحت‌های گوناگون اعم از اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی غافل شویم؛ فساد، مُسری است و از درون تهی می‌سازد؛ چنانچه از امر خطیر مبارزه با فساد غفلت ورزیم آنگاه کشور و مردم و قوای نظام آسیب می‌بینند؛ البته ممکن است در مقاطع و بنا بر اقتضائات مختلف روش‌ها و شیوه‌های مقابله با فساد متفاوت باشد، اما در اصل مقابله با فساد هیچگونه تردیدی وجود ندارد.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: همه ما در مقابل برخی ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی که وجود دارد مسئول هستیم و نمی‌توانیم در قبال این ناهنجاری‌ها بی‌تفاوت باشیم؛ در این عرصه، بیش از پیش باید به مقوله‌ی آموزش و تربیت اهتمام ورزیم و اقدامات و تدابیر پیشگیرانه را با قوت و وسع بیشتری بکار ببندیم. این موضوع در حوزه مسائل اقتصادی نیز صدق می‌کند؛ فساد اقتصادی با خود ناامیدی و تقلیل سرمایه اجتماعی را به همراه می‌آورد و اختلافات طبقاتی را زیاد می‌سازد؛ در این قضیه نیز اتخاذ تدابیر و تمهیدات پیشگیرانه بسیار ضروری است؛ همه مسئولان ذیصلاح قضایی از رؤسای کل و دادستان‌ها تا بخش‌های پیشگیری و نظارتی و راهبردی، با توان و همت بیشتری در این عرصه ورود داشته باشند.

رئیس قوه قضاییه گفت: در حوزه مسائل امنیتی اعم از تأمین و تحکیم امنیت فیزیکی و روانی مردم نیز به هیچ وجه نباید غفلت کنیم؛ ایضاً در حوزه مسائل مربوط به تأمین امنیت سرمایه‌گذاری برای رشد بنیّه تولیدی و اقتصادی کشور نیز که در زمره ضروریات و اولویت‌های امروز ماست، نباید به هیچ عنوان، تعلل و درنگ داشته باشیم؛ ضروری است همه این مسائل را با هم به پیش ببریم و از پیشبرد یکی و وانهادن دیگری، بپرهیزیم؛ چنانچه در پیشبرد همزمان و توأمان این مقولات، هماهنگی وجود نداشته باشد، نمی‌توانیم به اهداف تعیین شده نائل آییم.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: دشمنان تلاش مجدانه‌ای را به کار بسته‌اند تا به انحاء مختلف در کشور ما ناامنی ایجاد کنند؛ اگر فضل و عنایت پروردگار و همچنین مجاهدت‌های خاموش و آشکار نیرو‌های مسئول نبود، اتفاقات ناگواری به وقوع می‌پیوست؛ از قبل انتخابات مجلس در اسفند سال گذشته تا امروز دشمنان تلاش و برنامه‌ریزی‌های فوق‌العاده‌ای را با تخصیص اعتبارات و تجهیز و تعلیم نیروهای‌شان، تدارک دیدند تا کشور ما را ناامن سازند، اما با همت مسئولان‌امر، این تلاش‌ها خنثی شد؛ فلذا در اینجا باید به سهم خود از نیرو‌های امنیتی، نظامی، انتظامی و مسئولان و نیرو‌های قضایی که از امنیت مردم صیانت کرده و می‌کنند، کمال قدردانی را داشته باشم.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به حربه‌های دشمنان برای ناامن‌سازی کشور گفت: دشمنان در پروژه ناامن‌سازی ایران اسلامی حربه‌ها و شگرد‌ها و تاکتیک‌های مختلفی را اتخاذ می‌کنند؛ گاهی با ماشین تخریب، به جلو می‌تازند؛ گاهی منافقانه حرکت می‌کنند و در پوشش شعار‌های خوب به پیش می‌آیند، اما اغراض شوم خود را دنبال می‌کنند و مصداق «کلمة حقٍ یُراد بها باطل» می‌شوند؛ فلذا ما نیز باید در برابر تاکتیک‌های دشمنان، اقدامات متناسب و مقتضی را به کار ببندیم؛ در اینجا مقوله‌ی تبیین‌گری و فعالیت‌ها و کنش‌های مؤثر رسانه‌ای، نمود و جلوه بیشتری دارد؛ در این عرصه بعضاً لازم است درخصوص محتوا و موضوعی، اطلاع‌رسانی لحظه‌ای داشت تا ابتکار عمل به دست دشمن برای تحریف و جعل واقعیت و کتمان حقیقت نیفتد؛ علاوه بر اینها و مهم‌تر از اینها، آنچه در امر مقابله با دشمن و فتنه‌های ایجاد شده توسط او، اهمیت دارد، بصیرت و بصیرت‌افزایی و وظیفه شناسی و اقدام به‌موقع است.

محسنی اژه‌ای در ادامه نشست امروز با اشاره به اهمیت مقوله‌ی هم افزایی و هماهنگی در کلیه بخش‌ها و مراجع قضایی اظهار کرد: مقامات و مسئولان قضایی در بخش‌ها و مراجع مختلف، استفاده از همه ظرفیت‌ها و استعداد‌های درون قوه‌ای و ظرفیت‌های قوای دیگر و ظرفیت‌های مردمی را مورد توجه جدی قرار دهند. ضرورت دارد کار‌ها و امور در دستگاه قضایی بیش از پیش از انسجام و استحکام برخوردار باشد؛ مبادا به گونه‌ای باشد که فعالیت یک بخش در دستگاه قضایی، کار و زحمات بخش‌های دیگر را خنثی کند؛ باید بیش از پیش در راهبرد‌ها و روش‌ها هم‌افزایی و هماهنگی داشته باشیم و به گونه‌ای تمشیت کنیم که مصوبات ما که در راستای ارتقاء خدمت‌رسانی به مردم و مراجعان است، در کلیه بخش‌های قضایی از خُرد تا کلان، ساری و جاری باشد.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: این هماهنگی و هم‌افزایی که مدام بر آن تاکید می‌کنیم باید میان قوه قضاییه و قوای دیگر نیز برقرار باشد؛ امروز همه قوا بر کلیات و اصولی نظیر اجرای سیاست‌های کلان ابلاغی و جلب رضایت مردم و رفع مسائل مزمن کشور، اجماع و اتفاق‌نظر دارند؛ حال ضروری است در جزئیات و مصادیق مرتبط با این امورِ اولویت‌دار نیز به اشتراک نظر نائل آییم؛ در این مسیر ضرورت دارد تا بر تعاملات قوا بیفزاییم و از ظرفیت‌های یکدیگر بیش از پیش بهره بگیریم؛ فضای حاکم میان قوای کشور، فضای همدلی و همکاری دوری از اصطکاک و تنش است؛ باید از این فضای مساعد برای تعالی نظام و پیشبرد امور کشور و مردم به نحو احسن بهره بگیریم.

محسنی اژه‌ای در بخشی از سخنانش در جریان نشست امروز با اشاره به در پیش بودن هفته دفاع مقدس، گفت: در دوران دفاع مقدس، غیرت دینی، اطاعت از، ولی امر، روحیه جهادی و وحدت مردم، در عالی‌ترین وجه خود، نمود و تجلی یافت؛ صحنه‌هایی در دوران دفاع مقدس خلق شد که در تاریخ بی‌نظیر و بی‌مانند است؛ حضور همه اقشار مردمی از زن و مرد و پیر و جوان در جبهه و پشت جبهه و همچنین ایمان و اخلاص و نصرت‌های الهی، از همان جلوه‌های بی‌نظیر تاریخی دوران دفاع مقدس است. ما با اتکاء به همین سرمایه‌های گرانبها، در دوران دفاع مقدس، به توفیقاتی شگرف نائل شدیم و ضمن آنکه از اشغال حتی یک وجب از خاک خود جلوگیری کردیم، به خودباوری‌ای نائل شدیم که همین امر در دوره‌های بعدی موجبات پیشرفت‌های کشور در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه‌های علمی و فناورانه شد. همچنین در دوران دفاع مقدس بود که انسان‌های بزرگی نظیر حاج قاسم و حاج قاسم‌ها تربیت یافتند که در مقاطع بعدی خدمات شایانی را به کشور و نظام و اسلام کردند.

برچسب ها: محسنی اژه ای
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر