کد خبر: ۳۶۵۵۳
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۵

محسنی اژه‌ای: صهیونیست‌ها به صورت لحظه‌ای مشغول قتل عام کودکان فلسطینی هستند

رئیس قوه قضائيه گفت: کمترین کاری که کشورهای اسلامی می‌توانند در قبال اتفاقات امروز فلسطین انجام دهند آن است که مراودات و دادوستدهای خود با صهیونیست‌ها را کاملاً قطع کنند و در مجامع و سازمان‌های بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی، طرح دعوی و شکایت کنند و برای جهانیان به تبیین و بازگو کردن جنایات سبعانه صهیونیست‌ها مبادرت ورزند.
محسنی اژه‌ای: صهیونیست‌ها به صورت لحظه‌ای مشغول قتل عام کودکان فلسطینی هستند

مخاطب ۲۴- مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای صبح امروز پنج‌شنبه (۱۷ اسفند) طی سخنانی در کنگره بین‌المللی اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بین‌الملل و نقض حقوق بشردوستانه در غزه اظهار کرد: بر خود لازم می‌دانم از همه افراد، مسئولان، نهاد‌ها و کشور‌هایی که طی ماه‌ها و هفته‌های گذشته، احساس مسئولیت کرده و جنایات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان‌شان و در راس آن‌ها آمریکا را محکوم کردند و حمایت خود را از مردم مظلوم و مقدر غزه ابراز داشتند، تشکر و قدردانی به عمل بیاورم.
وی بیان کرد: آنچه‌در دنیای امروز می‌گذرد حقیقتاً عبرت‌آموز است؛ جنایات سبعانه رژیم صهیونیستی در غزه در هیچ تعریف و مفهومی از مفاهیم رایج و متعارف حقوق بین‌الملل نمی‌گنجد و ضرورت دارد برای این نوع از جنایات و نسل‌کشی، تعریف و مفهوم جدیدی ابداع کرد.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای گفت: امروز صهیونیست‌ها تحت حمایت تمام و کمال رژیم آمریکا، بدترین نوع جنایات را علیه مردم غزه انجام می‌دهند و چنانچه کشور یا کشور‌هایی بخواهند در مجامع و سازمان‌های به اصطلاح بین‌المللی، اقدامی حقوقی را در قبال جنایات صهیونیست‌ها انجام دهند، با برخورد شدید آمریکایی‌ها مواجه می‌شوند.
رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: امروز در اثر جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی، دیگر چیزی از غزه باقی نمانده است و صهیونیست‌ها به صورت لحظه‌ای و روزانه، مشغول قتل عام مردم و کودکان فلسطینی هستند؛ کجایند مدعیان حقوق بشر که پیش‌تر به اسم دفاع از حقوق بشر، به کشور‌های مستقل حمله و زیرساخت‌های آن‌ها را منهدم می‌کردند.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای ادامه داد: صهیونیست‌های جنایت‌پیشه در منطقه کم‌وسعت غزه چندین تُن بمب و مواد منفجره انداختند و حتی بیمارستان‌ها و مدارس و مساجد و کلیسا‌ها نیز از بمباران این جانیان در امان نمانده است؛ به‌گونه‌ای که از کودک یک روزه تا پیرمرد و پیرزن سالخورده، قربانی توحش صهیونیست‌ها شدند.
رئیس دستگاه قضا خاطرنشان کرد: بدون تردید رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی در مسیر زوال است و زوال این رژیمِ موقتی، قطعی است؛ در اینجا آن چیزی که اهمیت دارد بازخواست کردن آمریکایی‌ها است که کمک‌های همه‌جانبه را از سلاح تا پول، روانه صهیونیست‌ها کرده‌اند.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای ادامه داد: امروز که مردم مظلوم غزه در محاصره کامل قرار دارند و حتی دارو و غذا و کمک‌های اولیه هلال احمر نیز به آن‌ها نمی‌رسد، این آمریکایی‌ها هستند که لجستیک صهیونیست‌ها را فراهم آورده‌اند؛ وقتی صهیونیست‌ها در قساوت کامل و سبوعیتی وصف‌ناپذیر، تجمع کودکان گرسنه و در صف غذای را بمباران می‌کنند، این آمریکایی‌ها هستند که به آن‌ها چراغ سبز نشان می‌دهند.
رئیس قوه قضائیه بیان کرد: آمریکایی که می‌خواست کدخدای دهکده جهانی باشد و بر مردم دنیا سروری کند و قواعد به‌اصطلاح حقوق بشری خود را بر مردم دنیا دیکته کند، امروز حامی تمام قد جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها در غزه است؛ جنایاتی که هنوز نامی برای آن‌ها در عرف حقوق‌دانان تعریف نشده است.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای تصریح کرد: کدام انسان آزاده و کدام مسلمانی است که بتواند نسبت به گریه‌های سوزناک و لرزیدن از ترس کودکان غزه، بی‌تفاوت باشد؛ کدام مسلمانی است که کلام رسول‌الله (ص) را شنیده باشد و بتواند در قبال ظلم ظالمان صهیونیستی و مظلومیت مردم غزه، آرام گیرد.
وی گفت: کمترین کاری که کشور‌های اسلامی می‌توانند در قبال اتفاقات امروز فلسطین انجام دهند آن است که مراودات و دادوستد‌های خود با صهیونیست‌ها را کاملاً قطع کنند و در مجامع و سازمان‌های بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی، طرح دعوی و شکایت کنند و برای جهانیان به تبیین و بازگو کردن جنایات سبعانه صهیونیست‌ها مبادرت ورزند.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای گفت: امروز وظیفه همه ما و همه حقوق‌دانان در کشور‌های اسلامی، سنگین و سنگین‌تر است و چنانچه امروز در قبال جنایات صهیونیست‌ها در غزه بی‌تفاوت باشیم، نه در پیشگاه خداوند و نه در پیشگاه تاریخ، توان پاسخگویی نخواهیم داشت.
رئیس قوه قضائیه بیان کرد: ما باید با تمسک به ابزار و سازوکار‌هایی که قلدران جهانی نظیر آمریکا از آن‌ها سوءاستفاده می‌کنند، حُسن استفاده را به عمل آوریم و مُصرانه و پیگیرانه در مجامع بین‌المللی به طرح دعوی علیه صهیونیست‌ها مبادرت ورزیم و مکاتبات و تبیین‌گری‌های لازم را انجام دهیم.

برچسب ها: محسنی اژه ای
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر