کد خبر: ۵۰۰۰۳
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۳

انصراف رحمان عموزاد از حضور در لیگ برتر کشتی آزاد

رحمان عموزاد که در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس مدال نقره وزن ۶۵ کیلوگرم را به دست آورد، از حضور در رقابت‌های لیگ برتر انصراف داد.
انصراف رحمان عموزاد از حضور در لیگ برتر کشتی آزاد

مخاطب۲۴- طبق اعلام سازمان لیگ فدراسیون کشتی، در لیگ فصل جاری صرفاً ۵ آزادکار و ۶ فرنگی‌کار اعزامی به بازی‌های المپیک، ملی‌پوش محسوب می‌شوند و هر تیم اجازه استفاده همزمان از دو ملی‌پوش و دو خارجی خواهد داشت و اگر همه ملی‌پوشان قرارداد بستند و یا اینکه به صورت مکتوب به سازمان لیگ اعلام کردند که قصد شرکت در لیگ را ندارند، آن وقت تیم‌ها می‌توانند با سه کشتی‌گیر خارجی قرارداد ببندند.
بعد از جراحی امیرعلی آذرپیرا و تصمیم حسن یزدانی برای جراحی دوباره کتفش، حضور این دو نفر در لیگ منتفی شده و تعداد ملی‌پوشان آزاد به سه نفر رسید.

پیش از این حمید یاری رئیس سازمان لیگ در این‌باره به خبرنگار تسنیم گفته بود: «در شرایط عادی هر تیم می‌تواند ۲ نفر ملی‌پوش و ۲ نفر کشتی‌گیر خارجی جذب کند، سال گذشته برخی این استنباط را داشتند که ملی‌پوشان داخلی را نگیرند و بروند دنبال ظرفیت خارجی، اما مسئله مهم این است که اول باید ملی‌پوشان همه قرارداد بسته باشند و یا اینکه خودشان اعلام انصراف کنند تا ظرفیت خارجی تیم‌ها به عدد ۳ برسد. الان که ملی‌پوش ما کم است؛ ۵ نفر در آزاد و ۶ نفر در فرنگی. با توجه به اینکه فضای رقابتی لیگ کشتی آزاد بیشتر است، اگر ملی‌پوشان همه قرارداد بستند و کسی بیرون نماند، تیم‌ها می‌توانند از سهمیه ۳ کشتی‌گیر خارجی استفاده کنند.»

به تازگی رحمان عموزاد هم اعلام کرده که قصد شرکت در لیگ برتر را ندارد، بنابراین تنها یونس امامی و امیرحسین زارع باقی می‌مانند که به نظر می‌رسد زارع هم قصد عقد قرارداد با تیم سایپا را دارد؛ بنابراین باتوجه به عدم تکمیل سهمیه ملی‌پوش تیم‌ها و تمام شدن ملی‌پوشان، حالا تیم‌ها می‌توانند اقدام به جذب سه کشتی‌گیر خارجی کنند.

برچسب ها: فدراسیون کشتی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند
بورس تهران امروز با بازگشایی مثبت همراه شد و شاخص کل روند صعودی گرفت. نماد‌های بزرگ بازار پیشتاز رشد قیمت‌ها در ساعات اولیه معاملات بودند.
حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها
دولت در ماه‌های پایانی سال با عرضه سنگین اوراق و نرخ سود بالا، بازار بدهی و شبکه بانکی را تحت فشار قرار داده و جذابیت بازدهی بدون ریسک رشد کرده است.
خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران تأکید کرد مذاکره با آمریکا تنها در صورت رعایت اصل برابری، احترام متقابل و توافق پیش از دستور کار ممکن است.
سه عامل نوسان قیمت طلا و کاهش تولید مصنوعات طلا سه عامل نوسان قیمت طلا و کاهش تولید مصنوعات طلا
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران نوسان شدید اونس جهانی، تغییرات نرخ ارز و ضعف نظارت بر پلتفرم‌های آنلاین را سه عامل اصلی افزایش قیمت طلا معرفی کرد.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر