کد خبر: ۴۹۸۹
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۴

افزایش قیمت فلفل تند هندی

قیمت فلفل قرمز با کاهش یک پنجمی تولید در هند، افزایش پیدا کرده است.
افزایش قیمت فلفل تند هندی

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، تولید هند در پی هجوم آفت و بارندگی غیرفصلی در ایالت‌های جنوبی تولیدکننده این محصول کاهش پیدا کرده و باعث شده است قیمت‌ها در مدت چهار ماه به میزان ۸۰ درصد افزایش پیدا کرده و به رکورد بالایی صعود کنند. قیمت‌ها احتمالا تا پایان امسال بالا می‌مانند و خریداران خارجی را مجبور می‌کند پول بیشتری پرداخت کنند.

 

افزایش قیمت فلفل تند هندی

 


بیشتر بخوانید: آخرین قیمت مربا در بازار



دی کانونگو، معامله‌گر در ایالت آندراپرادش که بزرگترین ایالت تولیدکننده فلفل قرمز است، اظهار کرد: حمله آفت گسترده بود. در بعضی از مناطق کشاورزان مجبور شدند در دوره گل‌دهی، گیاهان را ریشه‌کن کنند. در نتیجه کشاورزان نگران هستند که تولیدشان حداقل ۲۰ درصد کاهش پیدا کند.

 


هند بزرگترین صادرکننده فلز قرمز در جهان است و ۵۷۸ هزار و ۸۰۰ تن در سال ۲۰۲۱ صادر کرد که حدود هشت درصد در مقایسه با سال ۲۰۲۰ افزایش داشت. بنگلادش، چین، اندونزی، مالزی، نپال، سریلانکا، تایلند و آمریکا مقصد عمده صادرات فلفل قرمز هند به ارزش ۱.۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ بودند.

آلپاتا سرینیواس رائو، معامله‌گر مقیم گونتور گفت: کشاورزان برداشت محصولشان را کامل کرده‌اند، اما در عرضه محصول به بازار به کندی عمل می‌کنند. کشاورزان می‌دانند عرضه محدود است و انتظار دارند قیمت‌ها افزایش بیشتری پیدا کنند بنابراین فروش را به تاخیر می‌اندازند.

قیمت عمده فروشی بازار گونتور که بزرگترین بازار معاملات نقدی هند است، به ۱۸ هزار روپیه (۲۳۴ دلار) به ازای هر ۱۰۰ کیلوگرم در مقایسه با قیمت حدود ۱۰ هزار روپیه در نوامبر، افزایش پیدا کرده است.

به گفته یک صادرکننده در گونتور، شرکت‌های ادویه هندی که نگران عرضه هستند، مشغول خرید گسترده طی چند ماه گذشته بوده‌اند و این موضوع هم به افزایش قیمت‌ها کمک کرده است. اما تقاضای صادرات، روند قیمت در ماه‌های آینده را مشخص خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، معامله‌گران گفتند: تولید فلفل قرمز در پاکستان هم به دلیل شرایط اقلیمی متغیر کاهش پیدا کرده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر