کد خبر: ۴۹۷۵۳
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۶

هفته تعاون، فرصتی برای تقویت بخش تعاون در اقتصاد کشور

مدیر شعب البرز بیان کرد: هدف اصلی بانک توسعه تعاون کمک به تحقق سهم ۲۵ درصدی تعاونی‌ها از اقتصاد کشور می‌باشد که در این راستا هفته تعاون فرصتی مغتنم جهت یادآوری و رسیدگی به حوزه تعاون به عنوان بخش مغفول در اقتصاد ملی است.
هفته تعاون، فرصتی برای تقویت بخش تعاون در اقتصاد کشور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛علی غیاثی مدیر شعب استان طی نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته تعاون، ضمن تبریک فرارسیدن هفته دولت و هفته تعاون اظهارکرد: بانک توسعه تعاون ۱۵ سال پیش طبق اصل ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی و در راستای حمایت از اقتصاد تعاونی محور و تقویت بخش تعاون کشور پا به عرصه اقتصاد گذاشته و طی این سال‌ها تلاش شده از کلیه ظرفیت‌ها و امکانات در راستای تحقق سهم ۲۵ درصدی تعاون از اقتصاد کشور استفاده شودولی با این حال تعاون هنوز هم به جایگاه واقعی خود در اقتصاد ملی نرسیده و مغفول مانده و نیازمند حمایت‌های جدی در این زمینه هستیم.

وی با اشاره به ظرفیت و پتانسیل اصحاب رسانه در تحقق اقتصاد تعاونی محور گفت:اصحاب رسانه به لحاظ حضور در بطن و عمق جامعه و بهره مندی از ظرفیت‌ها و امکانات اطلاع رسانی و اقناع جامعه میتوانند در زمینه معرفی بخش تعاون و مزیت‌های ایجاد شرکت‌های تعاونی کمک شایانی کرده و با به تصویر کشیدن چالش‌های پیش روی اقتصاد تعاونی محور مسیر توسعه این حوزه و جلب حمایت‌های ملی را رقم بزند که از این رو درخواست داریم رابطه و تعامل مطلوبی فیمابین حوزه تعاون کشور و اصحاب رسانه شکل گیرد تا حوزه تعاون کشور با بهره مندی از این ظرفیت عظیم بتواند در راستای تحقق سهم ۲۵ درصدی از اقتصاد ملی، مردم و صاحبان سرمایه را به سمت تاسیس شرکت تعاونی و فعالیت در این حوزه ترغیب کند.

این مقام بانکی با اشاره به توجه قرآن کریم به حوزه تعاون اظهارکرد: اهمیت حوزه تعاون در اقتصاد دنیا به حدی مهم و قابل اهمیت است که علاوه بر اشاره و توجه در آیات قرآن کریم به این حوزه بار‌ها نیز شاهد توصیه مقام معظم رهبری در خصوص توجه و حمایت از بخش تعاون کشور بوده ایم و چنانچه شاکله تعاونی‌ها به شیوه قرآنی ذکر شده و فرمایشات مقام معظم رهبری اداره شوند مطمئناً سهم خوبی از اقتصاد ملی خواهند داشت و شاهد صادرات محصولات با کیفیت توسط تعاونی‌ها خواهیم بود.

غیاثی امضای تفاهم نامه همکاری با تعاونی‌ها با استفاده از منابع داخلی بانک را از دیگر حمایت‌های بانک توسعه تعاون از حوزه اقتصاد برشمرد و گفت: بانک توسعه تعاون امتیازات متعددی را برای حمایت از تعاونی‌ها و اقتصاد تعاونی محور مدنظر قرار داده که در این راستا می‌توان به انعقاد تفاهم نامه ۳ جانبه فی مابین بانک، وزارت تعاون و صندوق سرمایه گذاری تعاون و تامین مالی با استفاده از منابع داخلی بانک، کاهش سود تسهیلات، حذف بروکراسی اداری و ... اشاره کرد.

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان البرز همچنین میزان تسهیلات پرداختی بانک در این استان را بییش از ۲۷ هزار میلیارد ریال عنوان کرد که از این مبلغ بیش از ۱۷ هزار میلیارد ریال در قالب ۳۳۰۰ پرونده اعتباری و معادل ۶۸ درصد کل تسهیلات پرداختی به بخش تعاون اختصاص یافته و ۳۲ درصد دیگر نیز در حوزه ازدواج، فرزندآوری، مسکن و اشتغال مددجویان تحت پوشش نهاد‌های حمایتی و مشاغل خانگی و بخشی نیز به تولید اختصاص یافته است.

اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو
سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهوری برای ایجاد کارگروهی ویژه با هدف بررسی افزایش قیمت خودرو‌ها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار! سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار!
قیمت هر اونس طلا امروز شنبه ۴ بهمن با ۱.۶۱درصد افزایش به ۴۹۸۸دلار و ۵۶سنت رسید.
صفحه خبر بالای تصاویر