کد خبر: ۴۹۷۴۴
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰

پیام تبریک مهندس سلطانی به‌مناسبت انتصاب رئیس سازمان‌تنظیم‌مقررات

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پیامی، انتصاب مهندس حمید فتاحی به عنوان قائم مقام وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی را به ایشان تبریک گفت.
پیام تبریک مهندس سلطانی به‌مناسبت انتصاب رئیس سازمان‌تنظیم‌مقررات

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس مجیدسلطانی در این پیام، ضمن تاکید بر اهمیت نهاد رگولاتوری حوزه ارتباطات در تنظیم‌گری و بهبود فضای کسب و کار در بخش پیشران فناوری اطلاعات آورده است: امیدواریم با انتخاب مهندس حمید فتاحی که از شخصیت‌های جامع الاطراف بخش ارتباطات کشور بوده و تجربه کار و فعالیت در مهم‌ترین بخش‌های زیرمجموعه وزارت ارتباطات، به ویژه در بالاترین سطح شرکت ارتباطات زیرساخت را دارند، تعامل مستمر و مفید اپراتور‌های ارتباطی با مجموعه رگولاتوری از جمیع جهات، تقویت شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات در بخش دیگری از پیام تبریک به مهندس فتاحی، خواستار توجه ویژه ایشان و نهاد تنظیم‌گری بخش ارتباطات کشور در دولت وفاق ملی، به ایجاد وفاق مثمر ثمر بین بازیگران خرد و کلان این حوزه و همچنین توجه به ظرفیت‌های مغفول مانده مجموعه مخابرات به عنوان بزرگ‌ترین اپراتور ارتباطی ثابت و سیار کشور، در مسیر پیشرفت و تعالی بخش ارتباطات، توسعه اقتصاد دیجیتال و ورود هوشمندانه به فضا‌های نوین کسب‎ و کار به ویژه در مباحثی مانند هوش‌مصنوعی، اینترنت اشیاء و تمرکز ویژه بر تحقق اتصال در بخش فیبر نوری شده است.

مهندس سلطانی در پایان، ضمن تاکید بر آمادگی شرکت مخابرات برای همکاری همه جانبه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، برای مهندس فتاحی در سمت کلیدی و اثربخش تنظیم‌گری حوزه ارتباطات، با عنایت به تجربه‌های گرانقدر و اندیشه‌های راهگشای وی، سعادت و موفقیت‌های روزافزون را در رساندن بخش آی‌سی‌تی کشور به جایگاه شایسته و بایسته‌ی خود، از خداوند منّان خواستار شد.

اخبار داغ
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر