کد خبر: ۴۹۷۲۵
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶

چرا صدای گاریدو درآمد؟

بعد از مشکلات عجیب و غریب ورزشگاه‌های اصلی ایران در میزبانی از مسابقات لیگ برتر، حالا نبودن امکانات سخت‌افزاری مناسب حتی تمرینات پرسپولیس را تحت تاثیر خود قرار داده است.
چرا صدای گاریدو درآمد؟

مخاطب۲۴- گاریدو- در این فصل تعداد زیادی از تیم‌های لیگ برتر خانه به دوش هستند و ورزشگاه‌های مهمی، چون آزادی و نقش جهان در حال حاضر به طور کامل از چرخه لیگ خارج شده‌اند و استادیوم‌های موجود هم از کیفیت مطلوبی در بحث چمن برخوردار نیستند و متمرکز شدن بازی‌ها می‌تواند به چمن همین استادیوم‌های در دسترس نیز خسارت وارد کند.

اما بحث نبود سخت‌افزار و زمین مناسب در تهران فقط معطوف به بازی‌های رسمی نیست و این موضوع چالش بزرگی برای تیم‌ها در بحث تمرینی‌شان محسوب می‌شود.
پرسپولیس تنها ورزشگاه شهید کاظمی را به عنوان زمین تمرین خود دارد و برگزاری تمرینات فشرده و متوالی در این استادیوم و همچنین بازی‌های دوستانه فشار زیادی به چمن این استادیوم وارد می‌کند.
این مشکل در فصل‌های گذشته نیز وجود داشت و یحیی گل‌محمدی، سرمربی سابق پرسپولیس نیز با این چالش دست و پنجه نرم می‌کرد. حالا این موضوع را خوان کارلوس گاریدو در پرسپولیس به ارث برده و این سرمربی در روز‌های پایانی تابستان در مورد وضعیت چمن ورزشگاه کاظمی ابراز نگرانی کرده است.
در پرسپولیس حساسیت زیادی برای نگهداری از چمن ورزشگاه کاظمی وجود دارد، اما با توجه به حجم سنگین تمرینات، در نزدیک فصل پاییز چمن کیفیت مطلوبش را از دست می‌دهد و به گفته بازیکنان زمین سفت می‌شود و شرایط مناسبی ندارد.
این موضوع باعث اعتراض خوان گاریدو و برخی بازیکنان در تمرین سه‌شنبه شده و زنگ خطر را برای مدیران پرسپولیس به صدا درآورده است. شنیده می‌شود گاریدو با توجه به کیفیت نامطلوب چمن مجبور به تغییر دادن برنامه تمرینی خود شده است. آن هم در شرایطی که بازی حساس با الاهلی در پیش است و گاریدو از به هم ریختن برنامه خود کلافه می‌شود.
نکته مهم اینکه هنوز فصل گرما در تهران به پایان نرسیده و با آغاز پاییز و شروع بارش‌ها چمن کاظمی می‌تواند اوضاع نگران‌کننده‌تری پیدا کند. با این حال مدیریت پرسپولیس به کادرفنی وعده داده به‌زودی برای رفع این نگرانی بزرگ اقدام خواهد کرد تا با اجاره زمین تمرین جدید، فشار را از روی چمن ورزشگاه خانگی پرسپولیس کم کنند.

زمین تمرینی ورزشگاه پرسپولیس از نظر پزشکان این تیم نیز بسیار اهمیت دارد و این تیم که فصل پیش دو بازیکنش را به علت آسیب رباط صلیبی از دست داد و در طول فصل با مصدومیت‌های شدید ستاره‌هایش روبرو بود، باید با فراهم کردن سخت افزار مناسب کمترین ریسک را برای مصدومیت ستاره‌هایش ایجاد کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر