کد خبر: ۴۹۷۱
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۰

آب دریای عمان به سیستان و بلوچستان منتقل می‌شود

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس با اشاره به ابلاغ قانون انتقال آب از دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان توسط رییس مجلس به رییس جمهور گفت: انتقال آب دریای عمان به سیستان بلوچستان، سرآغازی برای ورود آب پایدار به کشور خواهد شد.

به گزارش سرویس استان ها/ سیستان و بلوچستان مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا- حبیب اله دهمرده با اشاره به ابلاغ قانون انتقال آب از دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان توسط رییس مجلس به رییس جمهور گفت: یک اتفاق تاریخی درحال رخ دادن است. اولین باری است که طلسم انتقال آب از دریای عمان شکسته شده و این مسئله قانون شد و شورای نگهبان آن را تایید کرد و دنبال آن هستیم که اجرایی شود. دولت موظف است که اجرایی کند و در چندین جبهه باید کار کند و بحث لوله گذاری‌ها صورت گیرد تا زمان از دست نرود.

 

آب دریای عمان به سیستان و بلوچستان منتقل می‌شود


نماینده مردم زابل افزود: تا زمانی که اقیانوس‌ها وجود داشته باشند، سیستان وبلوچستان و شرق کشور نیز وجود خواهد داشت چرا که این مناطق با توجه به وابستگی شرق کشور به رودخانه هیرمند، در حال حاضر به دریا‌ها وصل خواهند شد و مشکل آب حل خواهد شد؛ البته بحث آب ژرف نیز در حال انجام است و با انتقال آب از دریای عمان بسیاری از مشکلات این حوزه مرتفع خواهد شد.

این نماینده مجلس افزود: ما دنبال این مسئله بودیم که آبی پایدار برای مردم منطقه داشته باشیم که با بحث انتقال آب عمان، این موضوع حل می‌شود البته ما از این موضوع غفلت کرده بودیم.

دهمرده بیان کرد: ما تنها به دنبال بحث انتقال آب از دریای عمان برای سیستان و بلوچستان نبودیم بلکه ما خواهان این موضوع هستیم که بحث انتقال به سراسر کشور توسعه پیدا کند، اما در حال حاضر بحث انتقال برای سیستان و بلوچستان فراهم شد و امید است این موضوع با کمک دولت برای استان‌های دیگر نیز محقق شود چراکه ظرفیت این موضوع وجود دارد.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس خاطرنشان کرد: جا دارد که از تمام دست اندرکاران این موضوع تشکر ویژه صورت گیرد و جای تبریک به مردم سیستان و بلوچستان دارد که در عید مبعث بحث انتقال آب از دریای عمان برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
چند رسانه ای
چابهار؛ بهشت ایران چابهار؛ بهشت ایران
بندر چابهار از شهر‌های استان سیستان و بلوچستان و تنها بندر اقیانوسی ایران است. بخاطر آب و هوای بهاری که بر این شهر ساکن است، اغلب مردم چابهار را بخاطر چهار فصل بهاری آن مخفف "چهابهار" می‌دانند و به آن لقب بهشت جنوب ایران می‌دهند.
صفحه خبر بالای تصاویر