کد خبر: ۴۹۶۹۲
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶

حکم اعدام مربی متجاوز به تبعید تغییر یافت

اواخر سال ۱۴۰۰ پسر نوجوانی به همراه پدرش با مراجعه به پلیس آگاهی از مربی کلاس فوتبالش به اتهام آزار و اذیت شکایت کرد.
حکم اعدام مربی متجاوز به تبعید تغییر یافت

مخاطب ۲۴- پدر این پسر نوجوان در تشریح ماجرا به مأموران گفت: پسرم از کودکی علاقه زیادی به فوتبال داشت و با همسرم تصمیم گرفتیم همزمان با تعطیلات تابستانی مدارس پسرم را در کلاس فوتبال ثبت نام کنیم. به همین خاطر پس از پرس و جو او را در یک باشگاه ورزشی در شرق تهران و در نزدیکی خانه‌مان ثبت نام کردیم.
وی افزود: اولین روزی که پسرم می‌خواست به کلاس برود همراهش رفتم و با مربی‌اش که مردی حدوداً ۴۰ ساله بود، آشنا شدم. او به من اطمینان داد که آموزش‌های لازم را به شاگردانش می‌دهد. اما بعد از گذشت چند جلسه متوجه رفتار‌های متفاوت پسرم شدیم. او یا ساکت و آرام بود و دوست نداشت با کسی حرف بزند یا دعوا می‌کرد و خواسته‌هایش را با داد و فریاد می‌گفت. ابتدا فکر کردیم شاید به خاطر شرایط سنی‌اش چنین رفتار‌هایی می‌کند، اما وقتی دقت کردیم متوجه شدیم او موضوعی را از ما پنهان می‌کند.

دیگر نه ذوق و شوقی برای رفتن به کلاس داشت و نه حرفی از آنجا می‌زد. وقتی پیگیر ماجرا شدیم پسرم بالاخره با اصرار زیاد ما راز هولناکی را فاش کرد و گفت که مربی فوتبالش او را آزار داده است. حالا هم من از این مرد شرور شکایت دارم.

پس از ثبت این شکایت و آغاز تحقیقات پلیسی دو پسر نوجوان دیگر هم با مراجعه به پلیس آگاهی شکایت مشابهی را از همین مرد شرور مطرح کردند.

در ادامه مربی فوتبال برای تحقیقات احضار و دستور جلبش صادر شد، اما مأموران دریافتند که متهم به مکان نامعلومی متواری شده است.

به این ترتیب پلیس با ردیابی‌های تخصصی موفق شد وی را که به شهری شمالی گریخته بود، بازداشت کند.

در این میان ۵ شاکی دیگر هم به شاکی‌های پرونده اضافه شدند و مشخص شد که متهم ۸ پسر ۱۲ تا ۱۴ ساله را به قصد آموزش فوتبال و بهانه‌های مختلف به خانه‌اش کشانده و آنها را مورد آزار قرار داده است.

در ادامه تحقیقات برای مأموران روشن شد که متهم بعضی از قربانی‌ها را مجبور به برقراری رابطه با یکدیگر کرده و با تهدید انتشار فیلم آنها را مجبور به سکوت کرده است.

با روشن شدن این موضوع پلیس پیگیر فیلم‌ها شد و توانست تعدادی از این فیلم‌ها را کشف و ضبط کند.

با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

نخستین جلسه تحقیق در دادگاه

در این جلسه، متهم سعی داشت خودش را بی‌گناه نشان بدهد و به قضات گفت: من متأهل هستم و نمی‌دانم چرا چنین شکایتی از من کرده‌اند. من غیر از رابطه مربی و بازیکنی رابطه دیگری با شاگردانم نداشته‌ام.

پس از آن شاکی‌ها و والدین‌شان با دستور قاضی وارد شعبه شدند و یک به یک ماجرای آزار و اذیت فرزندانشان از سوی متهم را برای قضات تشریح کردند.

در ادامه بخشی از فیلم‌های سیاه به دست آمده از خانه متهم به وی نشان داده شد که وی در نهایت اتهامش را پذیرفت.

با پایان نخستین جلسه تحقیق، سایر شاکی‌ها نیز شکایتشان را مطرح کردند و مقرر شد تا در تاریخ دیگری به پرونده متهم رسیدگی شود.

نخستین جلسه دادگاه

در نخستین جلسه دادگاه که پشت در‌های بسته و غیرعلنی برگزار شد، ۸ پسر نوجوان یک به یک به تشریح ماجرا پرداختند و برای متهم به اتهام آزار و اذیت درخواست اعدام کردند.

پس از آن متهم به جایگاه رفت و ضمن رد اتهامش گفت: من هیچ‌کدام از شاکی‌ها را آزار نداده‌ام. اما برای آموزش فوتبال به آنها نزدیک شدم که اشتباه کردم و از کارم پشیمان هستم. حالا هم از آنها می‌خواهم من را ببخشند.

بعد از اظهارات متهم همه شاکی‌ها اعتراض کردند و به اتفاق گفتند او دروغ می‌گوید و ما را آزار داده است.

در پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند و با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده متهم را به اعدام محکوم کردند.

با صدور حکم اعدام وکیل متهم به رأی صادره اعتراض کرد و پرونده برای بررسی بیشتر به پزشکی قانونی فرستاده شد تا پس از نظر کارشناسان پزشکی قانونی درباره حکم صادره تعیین تکلیف شود.

دومین جلسه دادگاه

کارشناسان پزشکی قانونی نیز در گزارشی اعلام کردند تجاوز جنسی رخ نداده و در حد «تفخیذ» بوده، بنابراین با شکسته شدن حکم اعدام وی این بار در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران پشت در‌های بسته و غیرعلنی از خود دفاع کرد و بار دیگر اتهام آزار و اذیت پسران نوجوان را نپذیرفت.

در پایان جلسه قضات دادگاه با توجه به اظهارنظر کارشناسان پزشکی قانونی، متهم را به ۹۹ ضربه شلاق، دوسال تبعید به منطقه‌ای بد آب و هوا در جنوب شرقی کشور و همچنین دو سال محرومیت از فعالیت ورزشی و مربیگری محکوم کردند.

برچسب ها: باشگاه ورزشی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول
آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو برای امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف جسد ملیکای ۲۲ ساله خبر داد که مفقودی او در راه بازگشت به خانه توسط خانواده‌اش اعلام شده بود.
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر