کد خبر: ۴۹۴۵
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۷

باران به کشور می آید

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به غرب کشور و بارش باران در نقاط مختلف کشور خبر داد.
باران به کشور می آید

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب۲۴ به نقل از ایسنا؛ صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا، درباره شرایط جوی کشور طی امروز (۱۵ اسفندماه) اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی بعداز ظهر امروز (۱۵ اسفندماه) سامانه بارشی از غرب وارد کشور می‌شود و در استان‌های کردستان، کرمانشاه، لرستان، مرکزی، همدان، ایلام، جنوب آذربایجان غربی، جنوب زنجان، چهارمحال و بختیاری، شمال خوزستان، غرب اصفهان، دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز مرکزی و سواحل دریای خزر سبب بارش برف و باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت می‌شود.

 

باران به کشور می آید

 


بیشتر بخوانید:باران و باد شدید در راه کشور



وی افزود: بارندگی‌ها طی روز دوشنبه (۱۶ اسفندماه) به جز سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان در سایر مناطق کشور ادامه خواهد داشت؛ که این بارندگی در استان‌های کرمان، هرمزگان، خراسان جنوبی، جنوب فارس و بوشهر به صورت پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

 


رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: این سامانه بارشی سه‌شنبه (۱۷ اسفندماه) در شمال شرق فعال خواهد بود سپس از کشور خارج می‌شود و روزچهارشنبه (۱۸اسفندماه) با ورود سامانه بارشی جدید از شمال غرب به کشور، مجددا در غرب و شمال غرب کشور بارش رخ خواهد داد و پنجشنبه (۱۹ اسفندماه) بارش در مناطقی از زاگرس مرکزی، شمال غرب سواحل دریای خزر و شمال شرق ادامه دارد.

به گفته ضیاییان، امروز (۱۵ اسفندماه) در نوار مرکزی و طی دو روز آینده در استان‌های خوزستان، ایلام، بوشهر، فارس، یزد، کرمان و سه شنبه (۱۷ اسفندماه) در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید گاهی همراه با خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. امروز (۱۵ اسفندماه) دریای خزر و دوشنبه (۱۶ اسفندماه) خلیج فارس مواج هستند.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۶ اسفندماه) ابری، در بعدازظهر بارش باران و وزش باد با احتمال رعد و برق با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۱ و برای روز سه‌شنبه (۱۷ اسفندماه) قسمتی ابری و وزش باد و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۶و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱۵ و ۱۶ اسفند ماه) بندرعباس با دمای ۲۸ و ۲۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و زنجان و ارومیه با دمای ۳- و۲- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر