کد خبر: ۴۹۴۱
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۵

سازمان ملل حملات پاکستان را محکوم کرد

دبیرکل سازمان ملل با هولناک خواندن حمله تروریستی داعش به مسجد شیعیان در پاکستان این انفجار انتحاری را به شدت محکوم کرد.
سازمان ملل حملات پاکستان را محکوم کرد

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از ایکنا به نقل از Arabic people daily، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل ضمن محکومیت این حادثه تروریستی به خانواده‌های قربانیان و دولت پاکستان تسلیت گفت و برای مجروحان بهبودی در اسرع وقت آرزو کرد.

 

سازمان ملل حملات پاکستان را محکوم کرد


دبیر کل سازمان ملل تأکید کرد که مسئولان این حمله باید پاسخگو باشند.

 


در پی حمله یک مهاجم انتحاری و تیراندازی در مسجد جامع «امامیه» شهر پیشاور حین اقامه نماز جمعه دست کم ۵۶ نمازگزار جان خود را از دست دادند.
۱۹۰ نفر در این انفجار انتحاری نیز زخمی شدند که وضعیت تعدادی از آنان وخیم گزارش شده است.
داعش مسئولیت مرگبارترین حمله در پاکستان از سال ۲۰۱۸ را که مربوط به حمله انتحاری به مسجد شیعیان در پیشاور است، بر عهده گرفت.
آژانس اعماق وابسته به داعش در بیانیه‌ای اعلام کرد که حمله مذکور توسط یکی از عناصر این گروه تروریستی صورت گرفت.
این آژانس گزارش داد که پس از تیراندازی به دو تن از نیرو‌های پلیس پاکستان که محافظ مسجد بودند، نیرو‌های داعش به مسجد یورش بردند و یک کمربند انفجاری قوی را منفجر کرد.
گروهک تروریستی داعش جمعه شب، ۱۳ اسفند مسئولیت این حمله تروریستی را برعهده گرفت.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت