کد خبر: ۴۹۳۰۰
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹

پیام تبریک سرپرست بانک دی به مناسبت هفته بانکداری اسلامی

سرپرست و رئیس هیأت‌مدیره بانک دی طی پیامی فرارسیدن هفته بانکداری اسلامی را به تمامی فعالان اقتصادی و کارکنان خدوم شبکه بانکی تبریک گفت.
پیام تبریک سرپرست بانک دی به مناسبت هفته بانکداری اسلامی

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی:اسماعیل جلیلی طی پیامی فرا رسیدن هفته بانکداری اسلامی را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است:

تصویب قانون عملیات بانکی بدون ربا در دهم شهریور ۱۳۶۲ فصل جدیدی در نظام بانکداری کشور عزیزمان ایران رقم زده است. قانون بانکداری بدون ربا، با تمرکز بر حذف ربا نخستین گام اساسی را برای اصلاح نظام بانکی برداشته است. این دستاورد عظیم که به واسطه دوراندیشی و دقت نظر معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) بدست آمده است امروزه با تمرکز و توجه به سایر مؤلفه‌ها، اصول و مبانی شریعت و با تکیه بر چارچوب اخلاقی می‌تواند نقش کلیدی در اثربخشی بیشتر نظام بانکداری، کاهش عملیات صوری و هزینه مبادله و در نهایت کمک به پویایی هر چه بیشتر اقتصاد کشور داشته باشد.

نامگذاری هفته بانکداری اسلامی به مناسبت فرارسیدن سالروز تصویب این قانون نیز بسیار درست و دقیق بوده است و از اهمیت پیاده‌سازی یک نظام بانکی متمایز با نظام بانکی مرسوم در کشور‌های سرمایه‌داری حکایت دارد.

امید است در سالی که به تدبیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) مزین به سال «جهش تولید با مشارکت مردم» شده است، شاهد رشد و ارتقای فرهنگ بانکداری اسلامی برای توسعه اقتصادی و خروج از مسائل و دغدغه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مردم باشیم.

اینجانب به نمایندگی از طرف اعضای هیأت مدیره بانک دی ضمن تبریک دهم شهریورماه و آغاز هفته بانکداری اسلامی به تمامی فعالان اقتصادی، کارکنان شریف نظام بانکی و همکاران پرتلاشم در بانک ارزش‌آفرین دی، از خداوند منان توفیق روز افزون اقتصاد کشور را مسألت دارم.

برچسب ها: بانک دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
خطر بحران سوخت در اروپا همزمان با بن‌بست معامله لوک‌اویل خطر بحران سوخت در اروپا همزمان با بن‌بست معامله لوک‌اویل
گونور هشدار داده است که توقف خرید دارایی‌های خارجی لوک‌اویل می‌تواند عرضه سوخت در اروپا را مختل کرده و هزاران شغل را تهدید کند، آن هم در زمانی که تحریم‌ها و تنش‌های انرژی فشار بی‌سابقه‌ای بر بازارهای اروپایی وارد کرده‌اند.
سعید اسماعیلی؛ تلاش کن، طلاش کن! سعید اسماعیلی؛ تلاش کن، طلاش کن!
سعید اسماعیلی با یک بازگشت باورنکردنی و اجرای فن تماشایی دوکت‌سالتو، فینال وزن ۶۷ کیلوگرم را به نفع خود تمام کرد و نخستین طلای کشتی فرنگی ایران در ریاض را گرفت.
تصادف وحشتناک اتوبوس و تریلی در محور سبزوار–داورزن تصادف وحشتناک اتوبوس و تریلی در محور سبزوار–داورزن
بر اثر برخورد یک اتوبوس مسافربری با تریلی در محور سبزوار–داورزن، ۲۸ نفر دچار مصدومیت شدند. نیرو‌های اورژانس بلافاصله به محل اعزام و مصدومان به بیمارستان منتقل شدند.
عطوان: قطعنامه ۲۸۰۳ تکرار ۱۹۴۸ و مشروعیت‌بخش اشغال غزه عطوان: قطعنامه ۲۸۰۳ تکرار ۱۹۴۸ و مشروعیت‌بخش اشغال غزه
عبدالباری عطوان تصویب قطعنامه ۲۸۰۳ شورای امنیت درباره غزه را تکرار قطعنامه سال ۱۹۴۸ دانست و گفت این مصوبه بدون محکوم‌کردن کشتارها، عملاً مشروعیتی تازه برای اشغال و تضعیف مقاومت فلسطین ایجاد می‌کند.
پاپ لئو: رفتار دولت ترامپ با مهاجران غیرمحترمانه است پاپ لئو: رفتار دولت ترامپ با مهاجران غیرمحترمانه است
پاپ لئو با انتقاد از سیاست‌های ضدمهاجرتی دولت ترامپ اعلام کرد بسیاری از مهاجران در آمریکا با رفتاری «بسیار غیرمحترمانه» مواجه‌اند و خواستار توجه جامعه آمریکا به درخواست اسقف‌های کاتولیک برای اصلاحات مهاجرتی شد.
تخت‌روانچی: تقویت روابط با همسایگان اولویت قطعی ایران تخت‌روانچی: تقویت روابط با همسایگان اولویت قطعی ایران
معاون سیاسی وزیر خارجه با تشریح سفر‌های خود به قطر و پاکستان تأکید کرد ارتقای روابط با همه همسایگان سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران است و تهران برای گسترش همکاری‌ها عزم جدی دارد.
تحلیلگر اسرائیلی: نگاه ترامپ به خاورمیانه تجاری است تحلیلگر اسرائیلی: نگاه ترامپ به خاورمیانه تجاری است
یک تحلیلگر اسرائیلی با اشاره به رویکرد دونالد ترامپ در منطقه تأکید کرد رئیس‌جمهور آمریکا براساس منطق یک تاجر عمل می‌کند و به دنبال ثبات برای توسعه مسیر‌های اقتصادی از هند تا اسرائیل است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر