کد خبر: ۴۹۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷
سرپرست بانک دی در جلسه هم‌اندیشی با رؤسای شعب استان‌ها:

انگیزه لازم برای تحول کار همکاران شعب فراهم شود

سرپرست و رئیس هیأت مدیره بانک دی با تأکید بر این که نباید اقدامات روزمره و جاری شعب، آنها را از بازاریابی و جذب مشتریان و منابع جدید باز دارد، گفت: همه ما عهد بسته‌ایم که با صددرصد توان و ظرفیت خود، بانک را در مسیر رسیدن به جایگاه مطلوبش هدایت و حمایت کنیم.
انگیزه لازم برای تحول کار همکاران شعب فراهم شود

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی:اسماعیل جلیلی، سرپرست و رئیس هیأت مدیره بانک، در جلسه هم‌اندیشی با رؤسای شعب استان‌ها با بیان اینکه اهداف تعیین شده در نقشه راه بانک باید با سرعت و دقت محقق شوند، اظهار کرد: ایجاد ارتباط حداکثری میان بانک با بازار‌های پیرامونی در استان‌ها و نیز افزایش اعتماد مشتریان، راه ایجاد پایداری در روند رشد و توسعه فعالیت‌های بانک است.

وی آموزش کارکنان، افزایش اختیارات شعب و ایجاد انگیزه میان همکاران را از الزامات پویایی در شعب دانست و خاطرنشان کرد: باید ضمن تجدیدنظر در نحوه توزیع منابع انسانی و امکانات فیزیکی، شاخص‌های ارزیابی عملکرد نیز بهینه شود، به گونه‌ای که نتایج دریافتی از ارزیابی‌ها به واقعیت نزدیک‌تر باشد.

جلیلی همچنین از همکاران بانک دی در سراسر کشور خواست پس از اشراف به امور و جزئیات کارکرد‌ها و فرایندها، پیشنهاد‌های اصلاحی خود را به مدیران بالادستی منتقل کنند تا همه ظرفیت بانک برای حرکت به سمت تحقق اهداف به کار گرفته شود.

در ادامه این نشست همت‌الله حسین‌زاده، عضو هیأت مدیره بانک، پایبندی به اهداف تعیین شده برای شعب را الزامی خواند و گفت: با اصلاح رویه‌ها به‌ویژه در حوزه اعتباری، باید نسبت تسهیلات تکلیفی به کل تسهیلات پرداختی بانک کاهش یابد.

وی همچنین با تأکید بر اینکه هر شعبه، یک بانک است، خاطرنشان کرد: تراز عملیاتی، سود و زیان، ترکیب منابع انسانی، آموزش کارکنان، مطالبات غیرجاری و سایر شاخص‌هایی که در کل بانک به طور مرتب پایش می‌شود، باید در شعبه توسط مسئولان آن در دوره‌های زمانی کوتاه مدت ارزیابی و نسبت به بهینه کردن آنها اقدام شود.

در ابتدای این جلسه، رسول سعیدی رئیس اداره مدیریت پروژه، برنامه‌ریزی و ارزیابی عملکرد، گزارشی از فعالیت شعب استان‌های بانک دی ارائه کرد. همچنین جلیل بی‌نظیر، جواد افتخاری، بهزاد روشن و رؤسای شعب اصفهان، مرکزی مشهد، ارومیه، بوشهر و اردبیل نیز به بیان دیدگاه‌های خود درباره چگونگی تحقق اهداف بانک پرداختند.

برچسب ها: بانک دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟ ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟
زندگی آپارتمان نشینی یکی از متداولترین نوع زندگی در دنیای امروزی است. در محیط شهری، زندگی در خانه‌های ویلایی که امکان پرورش گل و گیاه در حیاط خانه مقدور است، رویایی است که برای همه مقدور نیست. با این وجود میل به پرورش گل و گیاه در درون همه وجود دارد. ما شما را راهنمایی می‌کنیم که در آپارتمان خود حتی اگر تراسی ندارید گیاه خانگی خود را داشته باشید.
گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها
گران‌ترین نقاشی تاریخ با قیمت باورنکردنی ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد! اما آیا واقعاً اثر داوینچی بود؟ این تنها بخشی از دنیای عجیب و پررمزوراز هنر در حراجی‌هاست.
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب
کاخ کرملین از دیدار وزیر خارجه ایران با رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین خبر داد.
سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟ سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟
سردار آزمون با انتشار تصویری در صفحه خود در فضای مجازی برای پایتخت۷ نوشت:
کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به هواداران وعده داد که تیم سپاهان را از جایگاه دوم جدول رده‌بندی پایین خواهد کشید!
برگزیده
در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟! در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟!
تحول در فناوری‌های آب‌شیرین‌سازی، پاسخی بود به بحران آب، اما این پاسخ خود پرسش‌های تازه‌ای آفرید؛ اینکه شورابه‌هایی که به خلیج فارس بازمی‌گردند، چه تهدیدی برای حیات اکوسیستم به وجود می‌آورند و آینده سواحل جنوبی ایران چگونه خواهد شد؟
صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌محوری در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از برنامه‌ها باید خروج از بنگاه‌داری باشد، زیرا این موضوع از چالش‌ها و آسیب‌های جدی صندوق به شمار می‌آید.
ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن
معاون وزیر راه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن با همکاری بانک مرکزی گفت: مستأجران برای دریافت این وام باید اجاره‌نامه را در سامانه "تم" بارگذاری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر