کد خبر: ۴۹۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷
سرپرست بانک دی در جلسه هم‌اندیشی با رؤسای شعب استان‌ها:

انگیزه لازم برای تحول کار همکاران شعب فراهم شود

سرپرست و رئیس هیأت مدیره بانک دی با تأکید بر این که نباید اقدامات روزمره و جاری شعب، آنها را از بازاریابی و جذب مشتریان و منابع جدید باز دارد، گفت: همه ما عهد بسته‌ایم که با صددرصد توان و ظرفیت خود، بانک را در مسیر رسیدن به جایگاه مطلوبش هدایت و حمایت کنیم.
انگیزه لازم برای تحول کار همکاران شعب فراهم شود

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی:اسماعیل جلیلی، سرپرست و رئیس هیأت مدیره بانک، در جلسه هم‌اندیشی با رؤسای شعب استان‌ها با بیان اینکه اهداف تعیین شده در نقشه راه بانک باید با سرعت و دقت محقق شوند، اظهار کرد: ایجاد ارتباط حداکثری میان بانک با بازار‌های پیرامونی در استان‌ها و نیز افزایش اعتماد مشتریان، راه ایجاد پایداری در روند رشد و توسعه فعالیت‌های بانک است.

وی آموزش کارکنان، افزایش اختیارات شعب و ایجاد انگیزه میان همکاران را از الزامات پویایی در شعب دانست و خاطرنشان کرد: باید ضمن تجدیدنظر در نحوه توزیع منابع انسانی و امکانات فیزیکی، شاخص‌های ارزیابی عملکرد نیز بهینه شود، به گونه‌ای که نتایج دریافتی از ارزیابی‌ها به واقعیت نزدیک‌تر باشد.

جلیلی همچنین از همکاران بانک دی در سراسر کشور خواست پس از اشراف به امور و جزئیات کارکرد‌ها و فرایندها، پیشنهاد‌های اصلاحی خود را به مدیران بالادستی منتقل کنند تا همه ظرفیت بانک برای حرکت به سمت تحقق اهداف به کار گرفته شود.

در ادامه این نشست همت‌الله حسین‌زاده، عضو هیأت مدیره بانک، پایبندی به اهداف تعیین شده برای شعب را الزامی خواند و گفت: با اصلاح رویه‌ها به‌ویژه در حوزه اعتباری، باید نسبت تسهیلات تکلیفی به کل تسهیلات پرداختی بانک کاهش یابد.

وی همچنین با تأکید بر اینکه هر شعبه، یک بانک است، خاطرنشان کرد: تراز عملیاتی، سود و زیان، ترکیب منابع انسانی، آموزش کارکنان، مطالبات غیرجاری و سایر شاخص‌هایی که در کل بانک به طور مرتب پایش می‌شود، باید در شعبه توسط مسئولان آن در دوره‌های زمانی کوتاه مدت ارزیابی و نسبت به بهینه کردن آنها اقدام شود.

در ابتدای این جلسه، رسول سعیدی رئیس اداره مدیریت پروژه، برنامه‌ریزی و ارزیابی عملکرد، گزارشی از فعالیت شعب استان‌های بانک دی ارائه کرد. همچنین جلیل بی‌نظیر، جواد افتخاری، بهزاد روشن و رؤسای شعب اصفهان، مرکزی مشهد، ارومیه، بوشهر و اردبیل نیز به بیان دیدگاه‌های خود درباره چگونگی تحقق اهداف بانک پرداختند.

برچسب ها: بانک دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب» بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد عوامل برنامه «نصف شب» به مدیریت علی صبوری، با استفاده از فضای تعاملی و حضور تماشاگران، به تولید محتوایی مبتذل روی آورده‌اند و همین موضوع آنها را در معرض رسیدگی قضایی قرار داده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر