کد خبر: ۴۹۲۳
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۸

اعتراض ثروتمندان روسیه به پوتین

فرزندان الیگارش‌های ثروتمند روس از جمله "سوفیا آبراموویچ" دختر "رومن آبراموویچ" پست‌هایی اینستاگرامی را علیه حمله روسیه به اوکراین منتشر کرده اند.
اعتراض ثروتمندان روسیه به پوتین

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از تابناک؛ فرزندان الیگارش‌های ثروتمند روس از جمله "سوفیا آبراموویچ" دختر "رومن آبراموویچ" پست‌هایی اینستاگرامی را علیه حمله 

به اوکراین منتشر کرده اند.


بیشتر بخوانید؛ اطلاعیه سفارت ایران درباره فوت یک ایرانی در اوکراین



به نقل از دیلی میل، فرزندان الیگارش‌های ثروتمند روسیه و نخبگان آن کشور از صلح در اوکراین حمایت کرده اند و از "ولادیمیر پوتین" خواسته اند تا خونریزی را متوقف کند. نظرات بچه پولدار‌های جوان روس نشان می‌دهد که نسل بعدی روسیه چگونه به منازعات جاری نگاه می‌کند. هم چنین، این موضوع شکاف ایجاد شده میان رژیم سیاسی تحت ریاست پوتین با جوانان ساکن آن کشور را نشان می‌دهد. "سوفیا" ۲۳ ساله دختر "رومن آبراموویچ" که عکس‌هایی از سبک زندگی لوکس خود را در فضای مجازی به اشتراک می‌گذارد علیه جنگ اوکراین موضع گیری کرده است. "رومن آبراموویچ" پدرش که مالک باشگاه فوتبال چلسی است در حال حاضر به دلیل ترس از تحریم، در حال تلاش برای فروش باشگاه به مبلغ ۳ میلیارد پوند است.

سوفیا در رسانه‌های اجتماعی با انتشار پستی نوشته بود که این تبلیغات حکومت در کرملین است که می‌خواهد وانمود کند اکثر روس‌ها در راستای اهداف پوتین ایستاده اند در حالی که واقعیت این نیست. از دیگر بچه پولدار‌های روس که علیه جنگ اوکراین موضع گیری کرده می‌توان به "الیزاوتا پسکووا" دختر "دیمیتری پسکوف" سخنگوی کرملین اشاره کرد. او با انتشار پستی تحت عنوان "نه به جنگ" در اینستاگرام مخالفت خود را با جنگ اوکراین نشان داده است. هم چنین، "ماریا یوماشوا" دختر "والنتین یوماشف" دختر مشاور فعلی دولت روسیه نیز حمایت خود را از اوکراین نشان داده است. پدر او یکی از قابل اعتماد‌ترین دستیاران بوریس یلتسین بود و در کمک به پوتین برای به قدرت رسیدن نقشی اساسی داشت. والنتین با "تاتیانا" دختر یلتسین ازدواج کرد و زمانی که یلتسین از او نظرش را در مورد پوتین پرسید او گفت که فکر می‌کند وی نامزدی عالی برای پست ریاست جمهوری است و فکر می‌کند که یلتسین باید او (پوتین) را در نظر گیرد. با این وجود، ماریا یوماشف ۱۹ ساله نظر متفاوتی درباره اقدامات پوتین دارد.

 
برچسب ها: روسیه اوکراین جنگ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر