کد خبر: ۴۹۲۳
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۸

اعتراض ثروتمندان روسیه به پوتین

فرزندان الیگارش‌های ثروتمند روس از جمله "سوفیا آبراموویچ" دختر "رومن آبراموویچ" پست‌هایی اینستاگرامی را علیه حمله روسیه به اوکراین منتشر کرده اند.
اعتراض ثروتمندان روسیه به پوتین

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از تابناک؛ فرزندان الیگارش‌های ثروتمند روس از جمله "سوفیا آبراموویچ" دختر "رومن آبراموویچ" پست‌هایی اینستاگرامی را علیه حمله 

به اوکراین منتشر کرده اند.


بیشتر بخوانید؛ اطلاعیه سفارت ایران درباره فوت یک ایرانی در اوکراین



به نقل از دیلی میل، فرزندان الیگارش‌های ثروتمند روسیه و نخبگان آن کشور از صلح در اوکراین حمایت کرده اند و از "ولادیمیر پوتین" خواسته اند تا خونریزی را متوقف کند. نظرات بچه پولدار‌های جوان روس نشان می‌دهد که نسل بعدی روسیه چگونه به منازعات جاری نگاه می‌کند. هم چنین، این موضوع شکاف ایجاد شده میان رژیم سیاسی تحت ریاست پوتین با جوانان ساکن آن کشور را نشان می‌دهد. "سوفیا" ۲۳ ساله دختر "رومن آبراموویچ" که عکس‌هایی از سبک زندگی لوکس خود را در فضای مجازی به اشتراک می‌گذارد علیه جنگ اوکراین موضع گیری کرده است. "رومن آبراموویچ" پدرش که مالک باشگاه فوتبال چلسی است در حال حاضر به دلیل ترس از تحریم، در حال تلاش برای فروش باشگاه به مبلغ ۳ میلیارد پوند است.

سوفیا در رسانه‌های اجتماعی با انتشار پستی نوشته بود که این تبلیغات حکومت در کرملین است که می‌خواهد وانمود کند اکثر روس‌ها در راستای اهداف پوتین ایستاده اند در حالی که واقعیت این نیست. از دیگر بچه پولدار‌های روس که علیه جنگ اوکراین موضع گیری کرده می‌توان به "الیزاوتا پسکووا" دختر "دیمیتری پسکوف" سخنگوی کرملین اشاره کرد. او با انتشار پستی تحت عنوان "نه به جنگ" در اینستاگرام مخالفت خود را با جنگ اوکراین نشان داده است. هم چنین، "ماریا یوماشوا" دختر "والنتین یوماشف" دختر مشاور فعلی دولت روسیه نیز حمایت خود را از اوکراین نشان داده است. پدر او یکی از قابل اعتماد‌ترین دستیاران بوریس یلتسین بود و در کمک به پوتین برای به قدرت رسیدن نقشی اساسی داشت. والنتین با "تاتیانا" دختر یلتسین ازدواج کرد و زمانی که یلتسین از او نظرش را در مورد پوتین پرسید او گفت که فکر می‌کند وی نامزدی عالی برای پست ریاست جمهوری است و فکر می‌کند که یلتسین باید او (پوتین) را در نظر گیرد. با این وجود، ماریا یوماشف ۱۹ ساله نظر متفاوتی درباره اقدامات پوتین دارد.

 
برچسب ها: روسیه اوکراین جنگ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر