کد خبر: ۴۹۲۳
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۸

اعتراض ثروتمندان روسیه به پوتین

فرزندان الیگارش‌های ثروتمند روس از جمله "سوفیا آبراموویچ" دختر "رومن آبراموویچ" پست‌هایی اینستاگرامی را علیه حمله روسیه به اوکراین منتشر کرده اند.
اعتراض ثروتمندان روسیه به پوتین

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از تابناک؛ فرزندان الیگارش‌های ثروتمند روس از جمله "سوفیا آبراموویچ" دختر "رومن آبراموویچ" پست‌هایی اینستاگرامی را علیه حمله 

به اوکراین منتشر کرده اند.


بیشتر بخوانید؛ اطلاعیه سفارت ایران درباره فوت یک ایرانی در اوکراین



به نقل از دیلی میل، فرزندان الیگارش‌های ثروتمند روسیه و نخبگان آن کشور از صلح در اوکراین حمایت کرده اند و از "ولادیمیر پوتین" خواسته اند تا خونریزی را متوقف کند. نظرات بچه پولدار‌های جوان روس نشان می‌دهد که نسل بعدی روسیه چگونه به منازعات جاری نگاه می‌کند. هم چنین، این موضوع شکاف ایجاد شده میان رژیم سیاسی تحت ریاست پوتین با جوانان ساکن آن کشور را نشان می‌دهد. "سوفیا" ۲۳ ساله دختر "رومن آبراموویچ" که عکس‌هایی از سبک زندگی لوکس خود را در فضای مجازی به اشتراک می‌گذارد علیه جنگ اوکراین موضع گیری کرده است. "رومن آبراموویچ" پدرش که مالک باشگاه فوتبال چلسی است در حال حاضر به دلیل ترس از تحریم، در حال تلاش برای فروش باشگاه به مبلغ ۳ میلیارد پوند است.

سوفیا در رسانه‌های اجتماعی با انتشار پستی نوشته بود که این تبلیغات حکومت در کرملین است که می‌خواهد وانمود کند اکثر روس‌ها در راستای اهداف پوتین ایستاده اند در حالی که واقعیت این نیست. از دیگر بچه پولدار‌های روس که علیه جنگ اوکراین موضع گیری کرده می‌توان به "الیزاوتا پسکووا" دختر "دیمیتری پسکوف" سخنگوی کرملین اشاره کرد. او با انتشار پستی تحت عنوان "نه به جنگ" در اینستاگرام مخالفت خود را با جنگ اوکراین نشان داده است. هم چنین، "ماریا یوماشوا" دختر "والنتین یوماشف" دختر مشاور فعلی دولت روسیه نیز حمایت خود را از اوکراین نشان داده است. پدر او یکی از قابل اعتماد‌ترین دستیاران بوریس یلتسین بود و در کمک به پوتین برای به قدرت رسیدن نقشی اساسی داشت. والنتین با "تاتیانا" دختر یلتسین ازدواج کرد و زمانی که یلتسین از او نظرش را در مورد پوتین پرسید او گفت که فکر می‌کند وی نامزدی عالی برای پست ریاست جمهوری است و فکر می‌کند که یلتسین باید او (پوتین) را در نظر گیرد. با این وجود، ماریا یوماشف ۱۹ ساله نظر متفاوتی درباره اقدامات پوتین دارد.

 
برچسب ها: روسیه اوکراین جنگ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر