کد خبر: ۴۹۲۱۷
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴
فراخوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منتشر شد؛

ارائه پیشنهاد برای شیوه اجرای پیوست عدالت

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور یک فراخوان از تمامی مؤسسات، گروه‌های مطالعاتی، اندیشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دعوت کرد که پیشنهاد‌ها و مطالعات مدون خود را در مورد چگونگی عملیاتی‌سازی پیوست عدالت برای تصمیمات و قوانین به وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی ارائه دهند.
ارائه پیشنهاد برای شیوه اجرای پیوست عدالت

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛متن این فراخوان به شرح زیر است: با عنایت به ماموریت‌ها و وظایف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تحقق عدالت اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی مطابق رهنمود‌های مقام معظم رهبری و مضامین متعدد در قوانین و اسناد بالادستی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی (از جمله مواد ۱ و ۹ قانون ساختار نظام جامع و رفاه و تأمین اجتماعی، ماده ۳۸ قانون کار، ماده ۱ قانون بخش تعاونی اقتصاد) و در پاسخ به تصریح رهبر معظم انقلاب در اولین دیدار با هیئت دولت چهاردهم در مورخ ۶ شهریور ۱۴۰۳ مبنی بر اینکه در تصویب و اجرای برنامه‌ها و قوانین مختلف تحقق عدالت بسیار مهم است و برای هر قانون و تصمیم مهم باید پیوست عدالت تهیه شود و این پیوست نه یک کار اداری و فرم کاغذی و تشریفاتیِ ضمیمه به قوانین بلکه یک امر واقعی و در متن قوانین و برنامه‌ها است.

وزارت تعاون، کار و رفاه بر اساس سوابق مطالعات و فعالیت‌های قبلی (از شهریور ۱۴۰۰) و وظایف قانونی خود به تمامی مؤسسات، گروه‌های مطالعاتی، اندیشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی که پیشنهاد‌ها و مطالعات مدونی در مورد چگونگی عملیاتی‌سازی پیوست عدالت برای تصمیمات و قوانین دارند، فراخوان ارائه پیشنهاد می‌دهد.

از واجدین شرایط زیر درخواست می‌شود پیشنهاد‌های خود برای طراحی سازوکار اجرایی «پیوست عدالت» را به آدرس پست الکترونیکی دبیرخانه شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی (swsc@mcls.gov.ir) ارسال نمایند. شرایط لازم برای مشارکت در فراخوان به این شرح است:

پیشنهاد باید توسط گروه‌های پژوهشی، اندیشکده‌ها، مراکز تحقیقاتی ارائه شود.

پیشنهاد مبتنی بر طرح‌های مطالعاتی و عملی مدون قبلی مرکز متقاضی در زمینه عدالت بوده و خلاصه طرح‌های پیشین ضمیمه پیشنهاد شود.

یک صفحه معرفی پیشینه گروه یا مرکز به انضمام یک صفحه خلاصه پیشنهاد عملیاتی برای چگونگی اجرای پیوست عدالت ارائه شود. مهلت پایانی برای ارسال پیشنهاد‌ها پایان شهریور ۱۴۰۳ است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟ برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟
برانکو ایوانکوویچ برای مذاکره با پرسپولیس یک شرط مهم دارد.
جملات عاشقانه‌ای که از عشق نیست! جملات عاشقانه‌ای که از عشق نیست!
برخی عبارات به‌ظاهر حمایت‌آمیز در روابط نزدیک می‌توانند ابزاری پنهان برای اعمال کنترل و محدود کردن آزادی فرد باشند.
ناپدری که به دختر همسرش سال‌ها تجاوز کرد! ناپدری که به دختر همسرش سال‌ها تجاوز کرد!
بازداشت ناپدری به اتهام تعرض به دختر نوجوانش، با شکایت مادر وی در دادگاه کیفری استان تهران صورت گرفت. این حادثه دلخراش با دستور قضایی در حال رسیدگی است.
رانندگی هم در زمره مشاغل سخت و زیان آور قرار دارد؟ رانندگی هم در زمره مشاغل سخت و زیان آور قرار دارد؟
در صورت درج شغل رانندگی در آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور و تصویب نهایی آن، رانندگان ناوگان حمل‌ونقل عمومی، کامیون‌داران، اتوبوسرانان و رانندگان سواری کرایه می‌توانند از سختی کار برخوردار شده و مشمول بازنشستگی پیش از موعد شوند.
ترامپ از عصاره جنگ در خاورمیانه عطر ساخت! ترامپ از عصاره جنگ در خاورمیانه عطر ساخت!
این عطر که قرار است هم برای آقایان و هم برای بانوان باشد، به قیمت ۲۴۹ دلار برای هر بطری به فروش می‌رسد. ترامپ در شبکه اجتماعی خود به نام «تروث سوشال» نوشت: «این عطر مخصوص برنده‌هاست. حتماً برای خودتان و عزیزانتان بخرید و به برنده ماندن ادامه دهید!»
عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟ عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟
وزیر امور خارجه ایران با بیان این‌که هیچ‌کس اطلاع دقیقی ندارد که در حال حاضر چه اتفاقی در «فردو» افتاده است، گفت: تا آنجایی‌که من می‌دانم، میزان آسیب‌ها خیلی زیاد و خیلی جدی بوده است. با این‌حال سازمان انرژی اتمی ایران در حال بررسی و ارزیابی وضعیت است و نتیجه کار به دولت اعلام خواهد شد.
اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت! اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از توافق کامل برای جدایی اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه‌ای خبر داد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر