کد خبر: ۴۹۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۱

دستگیری دزد آیفون باز!

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از دستگیری فردی که با در اختیار داشتن آیدی‌های تلفن های همراه آیفون اقدام به قفل کردن تلفن ها و اخاذی از مردم کرده بود، خبر داد.
دستگیری دزد آیفون باز!

مخاطب ۲۴- سرهنگ داود معظمی گودرزی درباره جزئیات این خبر گفت: چندی پیش یکی از شهروندان به پلیس فتای تهران بزرگ مراجعه و اعلام کرد که فردی با دسترسی غیرمجاز به اپل آیدی تلفن همراهش، اقدام به انتقال تصاویر و مدارک او کرده و قصد اخاذی از وی را دارد. همچنین در تحقیقات تکمیلی از این فرد مشخص شد که او مدتی پیش برای آیفونش اپل آیدی خریده و حالا پس از چندماه، فرد ناشناسی تلفن همراهش را قفل کرده و قصد دارد از او اخاذی کند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: درپی شکایت این شهروند، پرونده‌ای توسط همکاران من تشکیل و ماموران در تحقیقات اولیه متوجه شدند یک نفر، تعداد زیادی دامنه اپل ایدی در اختیار داشته که این آیدی‌ها را در مراکز مختلف به فروش رسانده وپس از مدتی به دنبال اخاذی از صاحبان آنها رفته است.

معظمی گودرزی با بیان اینکه این فرد ۳۰ شاکی داشت، گفت: با انجام تحقیقات بیشتر، این متهم در شمال شهر تهران شناسایی و پس از طی تشریفات قضایی و اخذ مجوز‌های لازم در مخفیگاهش دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد که در جریان بازجویی‌ها اعتراف کرد که با در اختیار داشتن این آیدی‌ها، اقدام به قفل کردن تلفن‌های همراه کرده و از طریق تلفن همراه شکات از آنها در قبال باز کردن تلفن همراشان درخواست وجه کرده است.

وی از تشکیل پرونده برای متهم دستگیر شده خبر داد و گفت: متهم به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد. همچنین تحقیقات تکمیلی در این خصوص در حال انجام است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به این پرونده به مردم توصیه کرد: پس از دریافت اپل آیدی از فروشگاه‌های معتبر گذرواژه و ایمیل پشتیبان اولیه را تغییر دهند و از رمز عبور ایمن و قوی برای حساب کاربری خود استفاده کنند تا دچار چنین مشکلاتی نشوند.

برچسب ها: اپل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر