کد خبر: ۴۹۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۱

دستگیری دزد آیفون باز!

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از دستگیری فردی که با در اختیار داشتن آیدی‌های تلفن های همراه آیفون اقدام به قفل کردن تلفن ها و اخاذی از مردم کرده بود، خبر داد.
دستگیری دزد آیفون باز!

مخاطب ۲۴- سرهنگ داود معظمی گودرزی درباره جزئیات این خبر گفت: چندی پیش یکی از شهروندان به پلیس فتای تهران بزرگ مراجعه و اعلام کرد که فردی با دسترسی غیرمجاز به اپل آیدی تلفن همراهش، اقدام به انتقال تصاویر و مدارک او کرده و قصد اخاذی از وی را دارد. همچنین در تحقیقات تکمیلی از این فرد مشخص شد که او مدتی پیش برای آیفونش اپل آیدی خریده و حالا پس از چندماه، فرد ناشناسی تلفن همراهش را قفل کرده و قصد دارد از او اخاذی کند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: درپی شکایت این شهروند، پرونده‌ای توسط همکاران من تشکیل و ماموران در تحقیقات اولیه متوجه شدند یک نفر، تعداد زیادی دامنه اپل ایدی در اختیار داشته که این آیدی‌ها را در مراکز مختلف به فروش رسانده وپس از مدتی به دنبال اخاذی از صاحبان آنها رفته است.

معظمی گودرزی با بیان اینکه این فرد ۳۰ شاکی داشت، گفت: با انجام تحقیقات بیشتر، این متهم در شمال شهر تهران شناسایی و پس از طی تشریفات قضایی و اخذ مجوز‌های لازم در مخفیگاهش دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد که در جریان بازجویی‌ها اعتراف کرد که با در اختیار داشتن این آیدی‌ها، اقدام به قفل کردن تلفن‌های همراه کرده و از طریق تلفن همراه شکات از آنها در قبال باز کردن تلفن همراشان درخواست وجه کرده است.

وی از تشکیل پرونده برای متهم دستگیر شده خبر داد و گفت: متهم به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد. همچنین تحقیقات تکمیلی در این خصوص در حال انجام است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به این پرونده به مردم توصیه کرد: پس از دریافت اپل آیدی از فروشگاه‌های معتبر گذرواژه و ایمیل پشتیبان اولیه را تغییر دهند و از رمز عبور ایمن و قوی برای حساب کاربری خود استفاده کنند تا دچار چنین مشکلاتی نشوند.

برچسب ها: اپل
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر