کد خبر: ۴۹۱۴۲
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۲

در سال ۲۰۲۴ بالاترین میانگین ثروت از آن کدام کشور‌ها بود؟

سرانه میانگین ثروت، کل ثروت یک کشور تقسیم بر جمعیت بزرگسال آن است؛ این ارقام می‌توانند تحت تأثیر مقادیر بسیار بالا یا پایین، مانند ثروت میلیاردرها، قرار گیرند.

مخاطب ۲۴-در سال ۲۰۲۳، ثروت جهانی با بهبود بازار‌های سهام جهانی و کاهش تورم، ۴.۲٪ افزایش یافت.

در حالی که اروپا، خاورمیانه و آفریقا سریع‌ترین رشد ثروت را داشتند، ایالات متحده با نرخ سالانه ۲.۵٪، تقریباً نیمی از سرعت این مناطق را تجربه کرد.

از دیدگاه قاره‌ای، میانگین ثروت در سال ۲۰۲۳ به شرح زیر تقسیم می‌شود:

اروپا، خاورمیانه و آفریقا: ۱۶۶،۰۰۰ دلار به ازای هر بزرگسال

 آسیا و اقیانوسیه: ۱۵۶،۰۰۰ دلار به ازای هر بزرگسال

قاره آمریکا: ۱۴۶،۰۰۰ دلار به ازای هر بزرگسال

اینفوگرافیک زیر، ۱۰ کشور برتر را بر اساس میانگین و میانه ثروت نشان می‌دهد.

۱۰ کشوری که در سال ۲۰۲۴ بالاترین میانگین ثروت را دارند ///

سرانه میانگین ثروت، کل ثروت یک کشور تقسیم بر جمعیت بزرگسال آن است. این ارقام می‌توانند تحت تأثیر مقادیر بسیار بالا یا پایین، مانند ثروت میلیاردرها، قرار گیرند.

جدول زیر، کشور‌هایی با بالاترین میانگین ثروت در سال ۲۰۲۳ را در مجموعه‌ای از ۵۶ کشور نشان می‌دهد که تقریباً ۹۲.۲٪ از جمعیت جهان را پوشش می‌دهند:

۱۰ کشوری که در سال ۲۰۲۴ بالاترین میانگین ثروت را دارند ///

سوئیس با افزایش میانگین ثروت از ۶۸۵،۲۲۶ دلار در سال ۲۰۲۲ به ۷۰۹،۶۱۲ دلار در سال ۲۰۲۳، در کل رتبه اول را دارد.

همانطور که می‌بینیم، بسیاری از ثروتمندترین کشورها، از جمله لوکزامبورگ و سنگاپور، کشور‌های کوچک با بخش‌های مالی شکوفا هستند. این کشور‌ها از سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی قابل توجه و سیاست‌های حمایتی از کسب و کار بهره می‌برند که به افزایش ثروت اقتصادی کمک می‌کند. در سنگاپور، سود سرمایه و درآمد سهام معاف از مالیات است.

کشور‌هایی با بالاترین میانه ثروت

اگر بخواهیم معیاری دقیق‌تر از توزیع ثروت را بررسی کنیم، میانه ثروت داستان متفاوتی را بیان می‌کند. میانه ثروت، مقداری است که کل ثروت یک جمعیت را به دو نیمه تقسیم می‌کند، به طوری که نیمی از جمعیت بیشتر و نیمی کمتر از آن دارند. این معیار نشان‌دهنده «میانه جمعیت» است.

همانطور که جدول زیر نشان می‌دهد، میانه ثروت در بسیاری از کشور‌ها بسیار کمتر از ارقام میانگین است، که نشان‌دهنده شکاف‌های ثروت در جمعیت‌ها است. در سوئیس، این رقم چهار برابر کمتر است، در حالی که در ایالات متحده، میانه ثروت تقریباً پنج برابر کمتر است:

۱۰ کشوری که در سال ۲۰۲۴ بالاترین میانگین ثروت را دارند ///

با این معیار، لوکزامبورگ در صدر قرار دارد، کشوری با بالاترین تراکم میلیونر‌ها در جهان.

تقریباً ۱۶٪ از جمعیت این کشور میلیونر هستند، در مقایسه با میانگین ۱.۵٪ در ۵۶ کشور مورد بررسی. علاوه بر این، در لوکزامبورگ با جمعیت ۶۵۳،۰۰۰ نفری، هیچ میلیاردری وجود ندارد.

علاوه بر این، استرالیا و بلژیک در رتبه‌بندی بالا می‌آیند، به طوری که بلژیک شکاف بسیار کمی بین میانگین و میانه ثروت دارد. بخشی از این امر به مالکیت بالای املاک و مستغلات در بلژیک نسبت داده می‌شود، جایی که ۱۰٪ از جمعیت بیش از یک خانه دارند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر