کد خبر: ۴۹۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶
هشدار طوفان حاره‌ای در جنوب شرق ایران

هواشناسی ایران۴۰۳/۶/۱۰

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی وقوع طوفان در جنوب شرق کشور توصیه کرد کشتی‌های تجاری و لنج‌های ماهیگیری در دریای عرب و دریای عمان تردد نکنند.
هواشناسی ایران۴۰۳/۶/۱۰

مخاطب۲۴- بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در شمال استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، ارتفاعات البرز مرکزی، جنوب شرق فارس، ارتفاعات هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید روی می‌دهد.

فردا یکشنبه در ارتفاعات البرز مرکزی رگبار پراکنده و در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات هرمزگان و جنوب شرق فارس رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

طی ۵ روز آینده در نوار شرقی کشور، برخی مناطق در دامنه‌های جنوبی البرز، مرکز، غرب و جنوب غرب کشور در برخی ساعات وزش باد شدید روی می‌دهد که در مناطق مستعد همراه با گردوخاک و کاهش کیفیت هواست.

امروز نیمه غربی دریای خزر و امروز فردا جنوب خلیج‌فارس و طی ۳ روز آینده تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم است.

طوفان حاره‌ای در زمان حاضر روی شمال دریای عرب قرار دارد که ضمن حرکت به سمت غرب تقویت شده و طی امروز و فردا شرق دریای عمان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. پیامد این طوفان وزش باد شدید، رگبار، رعدوبرق و و مواج شدن دریای عمان در نوار ساحلی سیستان و بلوچستان است.

توصیف سامانه: سامانه کم فشار فصلی در فاصله حدود ۸۵۰ کیلومتری سواحل چابهار

این سامانه تقویت شده و بر اساس پیش بینی مدل‌های جوی عصر جمعه امکان تقویت و تبدیل شدن به طوفان حاره‌ای را دارد. با بررسی مدل‌های فعلی مسیر حرکت آن به سمت غرب و شمال غرب و در روز شنبه مناطق شرقی دریای عمان است و سپس یکشنبه به سمت جنوب غرب تغییر مسیر خواهد داد و طی روز‌های شنبه و یکشنبه وضعیت متلاطم و طوفانی پیش‌بینی می‌شود

زمان پایان: اواخر وقت یکشنبه ۱۴۰۳/۰۶/۱۱

نوع مخاطره: رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید و طوفانی شدن دریا

منطقه اثر: دریای عرب و مناطق ساحلی و دور از ساحل دریای عمان و تنگه هرمز و شرق خلیج فارس

اثر مخاطره: احتمال خسارت به کشتی‌ها و شناور‌های تجاری و ماهیگیری و خسارت به تأسیسات ساحلی، خطر غرق‌شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد‌ها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک، قایق‌های صیادی و سبک، اختلال در فعالیت سکو‌های نفتی.

توصیه: خودداری از تردد کشتی‌های تجاری و لنج‌های ماهیگیری در دریای عرب و دریای عمان، انتقال شناور‌های سبک به خشکی و مناطق امن، منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، محدودیت در تردد شناور‌های سبک، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل همچنین سکو‌های نفتی، پیگیری اخبار هواشناسی و هشدار‌های رسمی صادر شده توسط سازمان هواشناسی کشور و اداره کل هواشناسی استان.

هشدار افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا

زمان شروع: صبح شنبه ۱۴۰۳/۰۶/۱۰

زمان پایان: اواخر وقت یکشنبه ۱۴۰۳/۰۶/۱۱

نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای در محدوده ۳۰ نات و بیشتر و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا در مناطق ساحلی تا ۱.۵ متر و در مناطق دور از ساحل بیش از ۱.۵ متر.

منطقه اثر: مناطق ساحلی و دور از ساحل شرق دریای عمان و تنگه هرمز و منطقه شرقی خلیج‌فارس.

اثر مخاطره: خطر غرق شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد‌ها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک، قایق‌های صیادی و سبک، اختلال در فعالیت سکو‌های نفتی.

توصیه: منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، محدودیت در تردد شناور‌های سبک، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل همچنین سکو‌های نفتی.

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
باد شدید و گردوخاک در راه تهران! باد شدید و گردوخاک در راه تهران!
اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد خبر داد. بر اساس این هشدار، وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و وزش باد شدید تا خیلی شدید و گاهی با گردوخاک در نیمه‌جنوبی و مناطق مرکزی از اوایل وقت جمعه تا عصر این روز (اول اسفند) پیش‌بینی می‌شود.
فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است
ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان رؤیت شد، فردا پنج‌شنبه ۳۰ بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.