کد خبر: ۵۰۶۶۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۳
سامانه بارشی در راه ایران

هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۷/۸

سازمان هواشناسی از تداوم بارندگی در برخی مناطق، افزایش محسوس دما در نوار شمالی طی فردا تا چهارشبنه و ورود سامانه بارشی جدید به کشور خبر داد.
هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۷/۸

مخاطب۲۴- بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، قزوین، البرز، تهران، قم، شمال اصفهان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، جنوب کرمان و شمال سیستان و بلوچستان بارش‌ها ادامه دارد.

فردا دوشنبه در شرق گیلان، مازندران، زنجان، شمال همدان، قزوین، البرز و برخی مناطق تهران بارش‌های پراکنده پیش‌بینی شده است. سه‌شنبه آسمان اکثر مناطق کشور صاف است و از اواخر وقت سامانه بارشی از شمال غرب وارد ایران می‌شود.

روز چهارشنبه در شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر رگبار پراکنده روی می‌دهد و پنجشنبه بارش‌های پراکنده در سواحل دریای خزر و شرق اردبیل ادامه دارد.

امروز در نوار شرقی، روز دوشنبه در غرب و جنوب غرب، سه‌شنبه و چهارشنبه نیز در نیمه غربی کشور وزش باد شدید پیش‌بینی شده که در مناطق مستعد باعث خیزش گردوخاک می‌شود.

از فردا دوشنبه تا روز چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ افزایش محسوس دما به‌ویژه در نوار شمالی پیش‌بینی می‌شود. دریای خزر امروز مواج و متلاطم است. آسمان تهران امروز قسمتی ابری تا نیمه ابری در برخی ساعات افزایش ابر گاهی رگبار، رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی شده است. بیشینه دما امروز پایتخت ۱۹ درجه بالای صفر خواهد بود.

توصیف سامانه: افزایش سرعت وزش باد و متلاطم شدن دریا

زمان پایان: اواخر وقت سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۷/۱۰

نوع مخاطره: افزایش سرعت وزش باد جنوب شرقی- جنوبی در محدوده ۲۴ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۵ متر

منطقه اثر:

یکشنبه ۱۴۰۳/۰۷/۰۸، دوشنبه ۱۴۰۳/۰۷/۰۹ و سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۷/۱۰: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، در دریای عمان و تنگه هرمز و شرق خلیج فارس و مناطق ساحلی استان‌های بوشهر و خوزستان، در شمال خلیج فارس.

اثر مخاطره: خطر غرق‌شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد‌ها و فعالیت دریایی به ویژه تردد شناور‌های سبک، قایق‌های صیادی و سبک، اختلال در فعالیت سکو‌های نفتی.

توصیه: منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، محدودیت در تردد شناور‌های سبک، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل همچنین سکو‌های نفتی.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر