کد خبر: ۴۹۰۶۰
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲

دیدار صمیمانه معاون اول رئیس جمهور با همتایان پیشین و خانواده آن‌ها

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران به مناسبت هفته دولت و در راستای تکریم جایگاه و قدردانی از زحمات معاونین اول پیشین روسای جمهوری اسلامی ایران، به دیدار همتایان پیشین خود رفت و ضمن گفتگو در فضایی صمیمی بر آمادگی دولت «وفاق ملی» در بهره گیری از تجربیات و نظرات کارشناسانه آن‌ها در اداره بهتر امور کشور تاکید کرد.
دیدار صمیمانه معاون اول رئیس جمهور با همتایان پیشین و خانواده آن‌ها

مخاطب ۲۴- محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران به مناسبت هفته دولت در دیدار با محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در دولت سیزدهم و سرپرست سابق ریاست جمهوری با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان آیت الله رئیسی و دکتر امیر عبدالهیان و آرزوی علو درجات برای تمامی شهدای دولت و راه خدمت از زحمات و تلاش‌های مخبر در طول چهار سال گذشته بویژه در دوران سرپرستی ریاست جمهوری قدردانی و تصریح کرد: مردم خدمت خالصانه شهید رئیسی و شهادت ایشان در این مسیر را فراموش نخواهند کرد و شما نیز پس از شهادت ایشان تا زمان برگزاری انتخابات و همچنین آغاز به کار دولت جدید خالصانه و متواضعانه در خدمت اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و کمک به اداره کشور بودید تا خللی در روند پیشبرد اهداف و امور کشور و نظام بوجود نیاید.

مخبر نیز در این دیدار با تبریک به عارف به عنوان مدیری با تجربه و مطلع از امور کشور برای حضور در سمت معاون اول رئیس جمهوری و استقبال از رویکرد وفاق ملی دولت چهاردهم برای کمک و همراهی با اهداف دولت پزشکیان بویژه در اجرای برنامه هفتم توسعه اعلام آمادگی کرد و گفت حضور مدیری با تجربه همانند عارف در دولت چهاردهم در حل مشکلات کشور بسیار راهگشا است.

عارف همچنین در دیدار با اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم ضمن مرور خاطرات همکاری‌های برادارنه و صمیمانه خود در دولت‌های گذشته بر بهره گیری از تجربیات و تربیت نسل جدید مدیریتی در کشور تاکید کردند.

دیدار صمیمانه معاون اول رئیس جمهور با همتایان پیشین و خانواده آن‌ها
عارف در این دیدار با قدردانی از زحمات دکتر جهانگیری در دوران انتخابات ریاست جمهوری و حمایت‌ها و کمک‌های بدون چشمداشت و خالصانه وی از پزشکیان، بر ضرورت بهره گیری از نظرات کارشناسی و اشراف اطلاعاتی جهانگیری از بخش‌های مختلف جامعه و کشور از وی خواست تا دولت چهاردهم را از راهکارها، پیشنهادات و نظرات دقیق خود بهرمند سازد تا با توجه به شرایط حساس کنونی کشور و ضرورت هم افزایی تمام جناح‌های سیاسی، برای تحقق مطالبات به حق مردم گام‌های بلندتری برداشته شود.

جهانگیری نیز در این دیدار ضمن تبریک مجدد پیروزی پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری و همچنین انتخاب عارف در سمت معاون اول رئیس جمهوری تاکید کرد که همه جریان‌های سیاسی کشور باید برای موفقیت دولت بدون نگاه سهم خواهانه تمام تلاش و مساعی خود را به کار گیرند.

در ادامه عارف با محمدرضا رحیمی پنجمین معاون اول رئیس‌جمهور ایران دیدار و گفتگو کرد که معاون اول رئیس جمهور به سوابق مدیریتی وی در قوه مجریه، قضاییه و مقننه اشاره و خاطرنشان کرد که دولت چهاردهم بدنبال هم افزایی و بهره گیری از نظرات تخصصی ارکان کشور است که در این مسیر قطعا از دیدگاه‌های کارشناسی معاونین اول پیشین روسای جمهوری بهره گیری خواهد کرد.

دیدار صمیمانه معاون اول رئیس جمهور با همتایان پیشین و خانواده آن‌ها
رحیمی نیز در این دیدار با تبریک پیروزی دکتر پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری، حضور عارف با تجربه بلند مدیریتی در سمت معاون اولی رئیس جمهور در دولت هشتم و وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مختلف کشور را نقطه امیدی برای حل مشکلات و مسائل اقتصادی کشور و مردم عنوان کرد و خطاب به عارف گفت: شما با این اقدام پسندیده خود به ما درس انسانیت دادید.

در ادامه معاون اول رئیس جمهور در منزل مرحوم پرویز داوودی معاون اول رئیس جمهور در دولت نهم حضور یافت و با خانواده آن مرحوم در فضایی صمیمی دیدار کرد و با اشاره به اینکه مرحوم داوودی انسان و مدیری متعهد، مخلص و دلسوز برای نظام و مردم بود، خاطرات خود با دکتر داوودی را بویژه در مجمع تشخیص مصلحت نظام مرور و از خداوند متعال علو درجات و رحمت واسعه الهی را برای وی مسالت کرد.

دیدار صمیمانه معاون اول رئیس جمهور با همتایان پیشین و خانواده آن‌ها
خانواده داوودی با قدردانی از حضور دکتر عارف در منزل آنان، این اقدام را نشانگر آن دانستند که خدمات و تلاش‌های مدیران نظام جمهوری اسلامی ایران با فوت یا شهادت آنان فراموش نخواهد شد و با تبریک پیروزی دولت چهاردهم، از خداوند سربلندی و موفقیت دولت چهاردهم در خدمت رسانی به مردم عزیز کشورمان را آرزو کردند.

دیدار با خانواده مرحوم دکتر حسن حبیبی پایان بخش دیدار‌های عارف بود که معاون اول رئیس جمهور در گفتگو با دکتر رهیده همسر مرحوم حبیبی با تجلیل از شخصیت بزرگ، دانشمند، متین، متعهد، خدوم و دوست داشتنی دکتر حبیبی به بازگویی خاطرات چندین ساله و همکاری با وی در دولت‌های مختلف پرداخت و با تاکید براینکه در دوران معاون اول رئیس جمهوری در دولت هشتم همواره از راه، مسیر و نظرات راهگشای وی در طول خدمت بهره می‌بردم، تصریح کرد که تاریخ جمهوری اسلامی ایران مفتخر است مدیرانی شایسته و برازنده همانند دکتر حبیبی را به خود دیده است که هیچگاه شخصیت وی از یاد و خاطره دولتمردان و مردم کشور پاک نخواهد شد.

عارف همچنین بر لزوم تکریم و حفظ حرمت خانواده مرحوم حبیبی بویژه همسر مردمی و خیر ایشان تاکید کرد.
دیدار صمیمانه معاون اول رئیس جمهور با همتایان پیشین و خانواده آن‌ها
دکتر رهیده نیز با تشکر از حضور و دیدار دکتر عارف، این سنت و اقدام حسنه را درسی بزرگ برای تمام سیاستمدران و دولتمردان دانست که تلاش‌ها و خدمات مدیران سابق و اسبق را ارج نهاده و با همکاری و یاری از نظرات دلسوزانه آنان، مسیر خدمت و پیروزی اهداف کشور را ادامه دهند.

وی خطاب به عارف گفت: همسرم از شما همیشه به عنوان انسانی نجیب و کاردان یاد می‌کردند.

دکتر رهیده همچنین با اعلام خبر راه اندازی موزه مربوط به مرحوم حبیبی از معاون اول رئیس جمهور برای بازدید از این موزه دعوت کرد.

برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو
نتایج بررسی دوربین ویوو X۳۰۰ پرو منتشر شد و دنیای موبایل را شگفت‌زده کرد. این پرچمدار جدید با ترکیب دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی زایس و یک باتری غول‌پیکر، عملاً استاندارد‌های سال ۲۰۲۶ را جابه‌جا کرده است.
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
برگزیده
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
صفحه خبر بالای تصاویر