کد خبر: ۴۸۹۹۶
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹

قتل پیرزن همسایه با ۳۵ ضربه چاقو در تهران

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: یک زن جوان، همسایه پیر خود را به خاطر سرقت طلاهایش، با ۳۵ ضربه چاقو در خیابان نبرد به قتل رساند.
قتل پیرزن همسایه با ۳۵ ضربه چاقو در تهران

مخاطب ۲۴- سردارعلی ولیپورگودرزی درباره جزئیات این پرونده گفت: ساعت۱۶ روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه بود که صدای جیغ چند زن، در خیابان نبرد شنیده شد و پس از دقایقی، مرگ مشکوک یک زن میانسال به پلیس گزارش داده شد.

وی افزود: بلافاصله تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تحقیقات دراین باره را آغاز کرده و تیم بررسی صحنه جرم نیز وارد عمل شدند.
ئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: همکاران من هنگام ورود به خانه این زن، با جسد زنی ۶۷ ساله مواجه شدند که با ۳۵ ضربه چاقو کشته شده بود و طلا‌هایی که بر دست و گردنش بود نیز به سرقت رفته بود.

گودرزی گفت: در بررسی‌های بیشتر مشخص شد، در کمد خانه این زن، مقداری پول نقد و طلای بیشتری نیز وجود داشت که به سرقت نرفته بود بنابراین این مسئله باعث شک بیشتر ماموران پلیس شد.

وی با اشاره به اظهارات یکی از همسایگان افزود: همکاران من با فردی که با پلیس تماس گرفته بود صحبت کردند و او درباره این زن گفت که همسایه‌ای بسیار مهربان بوده، اما به تنهایی زندگی می‌کرده است. ساعتی پیش دختر این خانم با من تماس گرفت و گفت که مادرش جواب تلفن نمی‌دهد به همین دلیل من رفتم تا وضعیتش را بررسی کنم که دیدم در نیمه باز است و این زن غرق در خون به زمین افتاده است. برای همین ترسیدم، جیغ کشیدم و با پلیس تماس گرفتم.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: همکاران من پس از دریافت اظهارات این همسایه، به بررسی اثرانگشت در خانه این زن و دوربین‌های مداربسته پرداختند. در همین بررسی‌ها مشخص شد همسایه طبقه دوم این ساختمان، دختری به نام ساناز است که با برادر و مادر خود زندگی می‌کند. این دختر در همان زمان وقوع قتل، رفت و آمد‌های مشکوکی به ساختمان داشته و در گفتگو با پلیس اظهارات ضد و نقیضی داشته است.

گودرزی گفت: در بررسی‌های بیشتر فیلم‌های دوربین مداربسته مشخص شد این زن جوان همراه با کیسه کوچک به سر کوچه رفته و آن کیسه را در سطح آشغال خیابان اصلی انداخته و سریعا بازگشته است.

وی افزود: کارآگاهان جنایی خیلی زود این مادر و دختر جوان را به‌عنوان تنها مظنون‌های پرونده دستگیر کردند. متهمان در تحقیقات ابتدایی به جرم خود اعتراف نکردند، اما پس از مواجهه با مدارک موجود، دختر جوان به قتل پیرزن تنها با انگیزه سرقت طلا اعتراف کرد و متهمان برای ادامه روند قضائی، تحویل دادسرا شدند.

برچسب ها: مرگ مشکوک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر